Megérkeztek a 2023 nyári Filofax újdonságok és naptárdíszítő kellékek

Közzétéve: 2023-06-19 11:22:28
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Végre megérkeztek a Filofax nyári újdonságai, ami minden naptárkedvelőnek tartogat valamit. A Filofax rögtön három új kollekcióval rukkolt elő és számos meglévő, kedvelt termékcsalád is kiegészült valamilyen friss újdonsággal. Lássuk ezeket részletesen!

Videókban bővelkedő blogbejegyzésünkben mindent megtudhatsz ezekről, ami fontos. Javaslom, hogy helyezkedj el kényelmesen, készíts be egy jó adag kávét vagy limonádét és a nyár derekán mi mást is javasolhatnék, mint azt, hogy merülj el az újdonságok tengerében!

Az öt videó közül az elsőből megismerheted milyen új elemek és kiegészítők érkeztek a meglévő kollekciókhoz és röviden áttekintheted, milyen új kollekciókkal bővült a kínálat.

A videó első kockáin áttekinthetsz minden 2023 nyári újdonságot, majd pedig részletesen megismerkedhetsz mindegyikkel.

Először a két új pótlapcsomaggal, a Filofax Háztartási naplóval és az Utazástervezővel. Ha te is odavagy a különféle kreatív díszítőelemekért, akkor számodra jó hír, hogy új Filofax matricacsomagokkal bővült a tavaly már megismert Everyday matricacsalád: máris kezdheted a ragasztgatást a Tervező, az Utazós és a Fitnesz matricákkal.
Megújultak a Filofax napjelölő vonalzók is, most már nemcsak centiméter, hanem inch-es beosztást is tartamaz. A Filofax áttért a régi fekete mappákról egy kevésbé komor, divatos szürke színre:  itt vannak az új Filofax iratgyűjtő tárolódobozok. Jó hír, hogy végre, most már a Filofax Moonlight és Botanical kollekciók rajongói is megvásárolhatják a kollekciók cipzáras tolltartóját. A videó végén pedig ízelítőt kapsz az új Filofax kollekciókból.

Megjelent a Good Vibes, a Mediterrán és az ECO Essential, valamint egy új színben, az éjkékben is a Filofax Original határidőnapló.

Botanical toltartoFilofax Iratrendezo

A Filofax Good Vibes kollekció

A folytatásban, a második videóban megismerkedhetsz a Good Vibes kollekcióval.

Tervezgess vidáman és örömmel a Good Vibes kollekcióval, melyet úgy terveztek, hogy segítségével a legjobb dolgokra koncentrálhass az életben és értékelhess minden egyes pillanatot.
Fedezd fel ezt az elragadó határidőnapló készletet és hagyd, hogy a Good Vibes kollekció feldobja a napod!
Tárazz be az A5-ös Notebookból a határidőnaplóból, melyet A5-ösPersonal és Pocket méretben is választhatsz. Ezek a szépséges pasztell tónusok és minták, a cuki motívumok
pozitív kisugárzásukkal jó hatással lesznek rád jegyzetelés, listaírás, célkitűzés vagy tanulás, munkavégzés közben. Akkor történik meg a varázslat, ha kreatívnak érzed magad a munkakörnyezetedben. Akár otthonról akár egy irodában vagy könyvtárban dolgozol, ha olyan íróasztalod van, mely telis-tele van pozitív kisugárzású irodaszerekkel, biztosan jobban megy majd a koncentrálás és sokkal könnyebben megy majd a munka.

Villanyozd fel a napjaid az új Good Vibes kiegészítőkkel, a tollal, matricákkal, öntapadó jegyzetlapokkal, tolltartóval, washi tape-ekkelelválasztólapokkal és a lefűzhető erszénnyel.

Filofax Good VibesFilofax Good Vibes

A Filofax Mediterranean (mediterrán) kollekció

Lazíts a Mediterrán kollekcióval! Időnként mindannyian vágyunk egy rövid vakációra, ahol mindentől elszabadulhatunk. Éld át a Mediterrán kollekciónak köszönhetően, hogy egy egzotikus helyen jársz minden nap! Fedezd fel mennyi apró kedves részletet rejt és vedd körül magad e szépségekkel. Hisz minden a részletekben rejlik és a szépséges dizájn látványa jó hatással lesz a hangulatodra is. A Mediterrán kollekció pont ilyen. Hagyd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak az A5-ös Notebook oldalaira jegyzetelve, vagy rejtsd őket a bájos határidőnaplókba, melyeket A5, Personal és Pocket méretben is megvásárolhatsz. Állj készen arra, hogy izgalmas terveid és teendőid valóra váltsd! Happold el a kollekció összes csini darabját, a tollat és a tolltartót is!

A konyha az a hely, ahol mindenki összegyűlik, ahol az étel készül, ahol a családok átbeszélik a hetet és a közelgő eseményeket. Próbáld ki, hogyan tartsd kézben a dolgokat a konyhád szívéből a szépséges Notesztömbök segítségével, melyek mintázata tökéletesen illik a csempéhez és a konyhai környezetbe. Szép a mintázatuk, a hátoldalukon lévő mágnessel pedig könnyen a hűtőajtóra helyezheted őket. Választhatsz a napi teendők, a heti elfoglaltságok vagy a menü megtervezését megkönnyítő notesztömbök közül.

A Mediterrán kollekciót a portugál azulejomintás csempék inspirálták. Amikor Portugáliára gondol az ember, néhány dolog azonnal beugrik: Lisszabon, tengeri ételek, szörfözés… és az azulejo csempék. E gyönyörű, mázas, kerámiacsempék hosszú ideje már a Portugál történelem és kultúra szerves részét képezik. Az azulejo története egészen a XIII. századba nyúlik vissza, mikor a mórok leigázták a mai Spanyolország és Portugália területét. Maga az azulejo, egy arab szó, azt jelenti “kicsi, fényes kő”. A XIII. századtól kezdve számos művész alkalmazza ezeket a mintákat. Mindenütt találkozhatunk velük a templomoktól, palotáktól kezdve egészen a vasútállomásokig.

Filofax MediterreanFilofax Mediterrean

A Filofax Eco Essentials kollekció

Élj környezettudatosan és használd az Eco Essential kollekciót!

A Filofax-nál állandóan keresik azokat a megoldásokat, hogyan lehetnének az általuk gyártott termékek minél környezetbarátabbak, a cég tudatosan figyel az ökológiai lábnyomára. Ha az Eco Essential kollekciót használod, minden egyes nap értelmet nyer. Ennek a sorozatnak minden egyes darabja úgy készült, hogy segítsen neked viszonozni mindazt, amit a Földtől kapunk. Az Eco Essential termékeivel a természet egy apró szeletkéje megtölti élettel a munkakörnyezeted: a vegán, 100%-ban cellulózrostokból készült és a szennyeződések ellen vízhatlan réteggel bevont határidőnaplóit A5-ös, Personal és Pocket méretben is választhatod. A naptárbetétek FSC minősítésű, újrahasznosított papírból készültek, köztük a 12 db havi elválasztólappal, rajtuk környezetvédelemmel kapcsolatos üzenetekkel és illusztrációkkal.Az írószerrajongók a földszínekben pompázó, speciális eljárással készült matricákkal és öntapadós jegyzetlapokkal dekorálhatnak - a szójatintával nyomtatott és újrahasznosított ragasztóval gyártott termékekkel zöldebb lesz az életük!
A Föld szeret bennünket, szeressük őt mi is.

Filofax Eco EssentilaFilofax Eco Essential

A Filofax Original Midnight Blue határidőnaplók

Az Orignal kollekciója onnan kapta a nevét, hogy az az eredeti, 100 évvel ezelőtt legelőször megjelent Filofax határidőnaplók inspirálták ezt a kollekciót. Ez számít a Filofax zászlóshajójának, világszerte a legkedveltebb almárka a Filofax széles termékválasztékán belül.
Ez a csodálatos kollekció számos változatban kapható és most megérkezett az új szín, az éjkék Midnight Blue is. Minden méretben elérhető, a videóban a Pocket, a Personal és az A5 változatot láthatod. A tartalma megegyezik az Original határidőnaplók szokásos tartalmával.

Újdonság és jó hír az Original kedvelőknek: végre külön is kaphatók mind a három méretben az Orignal határidőnaplók hátsó zsebébe helyezhető jegyzettömbök! A videóból ezzel is megismerkedhetsz.

Filofax OriginalFilofax Original

A bemutatott termékeket megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban. A termékeket keresd a Határidőnapló menüpontban. Az egyes leírásokban még többet megtudhatsz ezekről a vadonatúj hollmikról. Kívánom, hogy leld örömöd a használatukban!

Budaházi Brigitta


Kapcsolódó termékek

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)