Mediterranean notesz jegyzettömb, heti tervező | Filofax

FX-132895

60 db (100g/m2) letéphető, töltőtollbarát heti tervező notesz jegyzettömb a Filofax Mediterranean kollekciójának mintázatával díszítve, 210x148 mm (9 mm magas). Hátulján mágnescsík található. Fekvő formátum.

5 990 Ft‎

A Mediterrán kollekciót a portugál azulejomintás csempék inspirálták. Amikor Portugáliára gondol az ember, néhány dolog azonnal beugrik: Lisszabon, tengeri ételek, szörfözés… és az azulejo csempék. E gyönyörű, mázas, kerámiacsempék hosszú ideje már a Portugál történelem és kultúra szerves részét képezik.
Éld át te is egy ilyen egzotikus hely vizuális élményét, a Mediterrán kollekciónak köszönhetően! Fedezd fel mennyi apró kedves részletet rejt és vedd körül magad e szépségekkel. Hisz minden a részletekben rejlik és a szépséges dizájn látványa biztosan jó hatással lenni a hangulatodra is.

A Mediterrán kollekció pont ezt a célt szolgálja. Hagyd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak az A5-ös Notebook oldalaira jegyzetelve, vagy rejtsd őket a bájos határidőnaplókba, melyeket A5, Personal és Pocket méretben is megvásárolhatsz.
Állj készen arra, hogy izgalmas terveid és teendőid valóra váltsd! Gyűjtsd össze a kollekció összes csini darabját, a tollat és a tolltartót is! 

Ne feledkezz meg a csodás, csempemintás kerettel díszített jegyzettömbről sem! Tervezd meg átlátható formában a heti teendőket, a vacsoraötleteket, a gyerekek különóráit a Filofax Mediterranean heti tervező jegyzettömbön! Nagyon praktikus, mert  a hátoldalukon lévő mágnessel könnyen a hűtőajtóra helyezheted. 

A Filofax Mediterranean notesz jegyzettömb heti tervező előnyei

Tedd élvezetesebbé a heti feladattervezést ezzel a letéphető lapos jegyzettömbbel! A Mediterranean kollekció napsütötte, mediterrán hangulatú színes csempemintákkal díszített lapjait látva motiváltabbá válik az ember arra, hogy felsorolja mindazt, milyen feladatok várnak rá a héten.

A karton hátlap nemcsak megkönnyíti az írást (akár a "levegőben" vagy az ölünkben is írhatunk rá), de a mágnescsíkkal akár a hűtőre is fel tudod helyezni, hogy nap mint nap nyomon tudd követni a teendőket, sőt a családdal is meg tudd osztani.

Ha eldöntötted, hogy mostantól élvezni fogod a határidők és teendők vezetését, akkor egy ilyen szépséges küllemű segítőtárs, biztos, hogy minden nap motiválni fog arra, hogy használd. A Mediterranean kollekció elemei ráadásul teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így akár az ehhez a jegyzettömbhöz tökéletesen illő határidőnaplót, jegyzetfüzetet vagy golyóstollat is választhatsz hozzá, hogy még nagyobb örömöd teljék a használatában.

A Filofax Mediterranean notesz jegyzettömb heti tervező jellemzői

Külső és belső kialakítása a Mediterranean kollekció elemeinek mintázatával harmonizál: mediterrán csempeminta öleli körbe az írható felületet.

  • - Méret: 210x148 mm/9 mm magas
  • - 60 db töltőtollbarát, 100 g/m2 vastag papírlapok
  • - Fejben ragasztott jegyzettömb
  • - 2 mm vastag, erős, szürkekarton hátlap
  • - körben mintás, vonalas heti tervező
  • - Weekly Planners (Heti tervező) felirat minden oldal tetején,
  • - Hét napjai feliratok angol nyelven, alatta vonalas jegyzetrész + 1 ponthálós felület jegyzeteknek
  • - Filofax márkajelzés minden lap alján

Mit tartalmaz a Filofax Mediterranean notesz jegyzettömb heti tervező?

  • - 60 db letéphető heti tervezőlap

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax határidőnaplód neked is!

  • - A Filofax betétlapok és Filofax naptárbetétek segítségével teljes mértékben személyre szabhatod jegyzetfüzeted tartalmát.
  • - Elválasztólapokkal rendszerezheted akár témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) is a mappád tartalmát, így könnyebben áttekintheted jegyzeteidet. További kiegészítőket találsz a Filofax kiegészítő menüpontban. 
  • - Ha pedig imádod a színeket, a matricákat és szeretsz díszíteni, érdemes körülnézned a Filofax Dekoráció menüpontban is!
A csomag tartalma 1 db jegyzettömb (60 lap)
Mennyiség 1 db
Méret 210x178 mm/9 mm magas
Szín fehér
Lapméret 210x178 mm
Lapvastagság (g/m2) 100
Kollekció Filofax Mediterranean
Extrák Fejben ragasztott tömb, letéphető lapokkal, karton hátlappal, mágnescsíkkal
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Mediterranean notesz jegyzettömb, heti tervező | Filofax

Mediterranean notesz jegyzettömb, heti tervező | Filofax

60 db (100g/m2) letéphető, töltőtollbarát heti tervező notesz jegyzettömb a Filofax Mediterranean kollekciójának mintázatával díszítve, 210x148 mm (9 mm magas). Hátulján mágnescsík található. Fekvő formátum.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!