Rózsaszín Mediterranean cipzáras tolltartó | Filofax

FX-132939

Húzózáras rózsaszín műbőr tolltartó a Filofax Mediterranean kollekció színeiben és mintázatával. Mérete: 104x230 mm

7 390 Ft‎

A Mediterrán kollekciót a portugál azulejomintás csempék inspirálták. Amikor Portugáliára gondol az ember, néhány dolog azonnal beugrik: Lisszabon, tengeri ételek, szörfözés… és az azulejo csempék. E gyönyörű, mázas, kerámiacsempék hosszú ideje már a Portugál történelem és kultúra szerves részét képezik.
Éld át te is egy ilyen egzotikus hely vizuális élményét, a Mediterrán kollekciónak köszönhetően! Fedezd fel mennyi apró kedves részletet rejt és vedd körül magad e szépségekkel. Hisz minden a részletekben rejlik és a szépséges dizájn látványa biztosan jó hatással lenni a hangulatodra is.

A Mediterrán kollekció pont ezt a célt szolgálja. Hagyd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak az A5-ös Notebook oldalaira jegyzetelve, vagy rejtsd őket a bájos határidőnaplókba, melyeket A5, Personal és Pocket méretben is megvásárolhatsz.
Állj készen arra, hogy izgalmas terveid és teendőid valóra váltsd! Gyűjtsd össze a kollekció összes csini darabját, a tollat és a tolltartót is! Ne feledkezz meg a praktikus notesztömbökről sem,
 melynek mintázata tökéletesen illik a különleges csempékhez. Szép a megjelenésük, a hátoldalukon lévő mágnessel pedig könnyen a hűtőajtóra helyezheted őket. Választhatsz a napi teendők, a heti elfoglaltságok vagy a menü megtervezését megkönnyítő változatok közül.

A termékcsalád része ez az elegáns tolltartól is a Filofax Mediterranean kollekció mintázatával, mely bármelyik határidőnaplóhoz vagy Notebookhoz tökéletes kiegészítő.

Mire jó a Filofax Mediterranean tolltartó?

  • - Ahelyett, hogy szanaszét kellene tárolnod mindent, amire a naptárazás során szükséged van, egy ilyen klassz cipzáras tolltartóba is teheted őket!
  • - Ebbe a tolltartóba rejthetsz írószereket, pénzt, kártyát, naptárdíszítő kellékeket. Egy helyen kéznél lesz minden!
  • - A Mediterranean kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez a tolltartó tökéletesen illik a Mediterranean kollekcióban található Filofax határidőnaplókhoz, a Filofax Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekortapaszok, matricák, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

A Filofax Mediterranean cipzáras tolltartó jellemzői

  • - Arany színű, fém húzózár, Filofax márkajelzéssel
  • - Színei és mintázata megegyezik a Mediterranean kollekció más elemeiével
  • - 104x230 mm
  • - Rózsaszín csempemintákkal díszített texturált felületű műbőr
A csomag tartalma 1 db húzózáras, mintás tolltartó
Méret 104x230 mm
Szín rózsaszín
Kollekció Filofax Mediterranean
Záródás cipzáras
Anyag Műbőr

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Rózsaszín Mediterranean cipzáras tolltartó | Filofax

Rózsaszín Mediterranean cipzáras tolltartó | Filofax

Húzózáras rózsaszín műbőr tolltartó a Filofax Mediterranean kollekció színeiben és mintázatával. Mérete: 104x230 mm

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!