Stencilezés  214 terméket találtam.

A stencil műanyag festősablon , amely segítségével különféle mintákat és formákat festhetsz, rajzolhatsz, színezhetsz alkotásaidra vagy határidőnaplódba. A stencil jó segítőtárs, egyszerű használni, és látványos részletekkel gazdagítja alkotásod. Keress és válaszd ki a neked tetsző stencilt az alábbi kategóriákból aszerint, milyen célra keresel megoldást?

Eszköz stencilezéshez

Te is imádsz stencilezni? Tudtad, hogy többféle stencilező eszköz létezik? Ha a megfelelő stencilező eszközt használod az adott anyaghoz, még szebb eredményt érhetsz el! Kínálatunkban szivacsecseteket, stencilező ecseteket, festőkéseket és spatulákat találsz. Segítünk választani: minden eszköz leírásában részletesen leírjuk, melyiket milyen kreatív festékanyaghoz ajánljuk. Nézz körül kínálatunkban!

Háttérsablon

A háttérsablonokkal mintázott foltokat alakíthatsz ki, melyek nagyobb kiterjedésű, egyöntetű mintát alkotnak a felületen. Ebben a kategóriában ilyen típusú festő stencileket találhatsz.

Sorminta stencil

A sorminta stencileket úgy tervezik, hogy segítségükkel bordűr, szegélyminta, folyamatosan futó minta alakítható ki könnyen és gyorsan. Válogass közülük!

Motívumsablon

Ezek a stencilek és festősablonok egy-egy mintát vagy figurát tartalmaznak. Használhatod őket magukban vagy kialakíthatsz sormintát és hátteret is a segítségükkel.

Betűsablon felirat szám

Itt találhatod azokat a stencileket, amelyek betűket, számokat vagy feliratokat tartalmaznak. Segítségükkel jókívánságokat, üdvözlőszövegeket vagy feliratokat alakíthatsz ki mixed-media vagy scrapbooktechnikával készült alkotásaidon.

Mini stencil

Ezeket a négy háttérmintát tartalmazó mini stencileket használhatod mixed-media hátterek, címkék és képeslapok készítésénél is, de mivel a minták aprók, akár gyűrűs határidőnapló elválasztólapjainak díszítésére is!

Mandala stencil

Az ebben a kategóriában találó stencilek segítségével gyönyörű mandalákat stencilezhetsz, rajzolhatsz vagy festhetsz! Használd scrapbooktechnikához az album borítójának vagy oldalainak díszítéséhez, képeslapoknál és mixed-media technikánál a még gyönyörűbb összhatás elérése érdekében. Art Journal vagy Bullet Journal füzetet vezetsz? A mandala stencileket itt is alkalmazhatod. Art Journal-nál stencilezheted vagy pedig - és ezt javaslom a teendőnaplót, kreatív határidőnaplót, Bullet Journal füzetet használók számára is - tűfilccel vagy ecsetfilccel esetleg színesceruzával kontúrozd körbe a mintákat és színezd őket kedved szerint! Gyönyörű rajzolatú stencilek, áttetsző műanyagból készültek, nem fogsz bennük csalódni.

3D textúra stencil

Ebben a kategóriában azokat a stencileket és festősablonokat találod, melyekkel háromdimenziós textúrát tudsz kialakítani különféle kreatív alapanyagok használatával, ugyanis a sablonok vastagabb műanyagból készültek. Így, a különféle 3D paszta, alapozópaszta, gesso, struktúrpaszta, akrilfestékbe kevert 3D por ezekkel a stencilekkel alkalmazva a felület síkjából kiemelkedő motívumot képez. A 3D stencil textúráló sablon látványos motívumok kialakítására alkalmas. Készíts lenyűgöző alkotásokat a segítségégükkel!

Csempe stencil

A Csempe stencil kategóriába válogattuk le számodra azokat a stencileket, melyek segítségével klasszikus csempemotívumokat stencilezhetsz. Díszítsd klasszikus csempemintával a csempéket vagy stencilezz a falra csempemotívumokat csempe stencil felhasználásával! Gyönyörű szép dizájn, mely sormintában vagy nagy felületen is tökéletese mutat.

oldalanként
2 190 Ft‎

Különlegesen vékony vonalú levélmintás hátteret stencilezhetsz ezzel a 14,5 x 24 cm-es festősablon segítségével a felületre, csodás lesz a végeredmény.

2 190 Ft‎

Különleges indákkal gazdagított virágmintát hátteret stencilezhetsz ezzel a 12,7 x 20,3 cm-es festősablon segítségével a felületre. A levelek és virágok annyira aprólékos, filigrán vonalakból állnak, hogy csodás lesz a végeredmény.

2 190 Ft‎

Különlegesen vékony vonalú levélmintás hátteret stencilezhetsz ezzel a 14,5 x 24 cm-es festősablon segítségével a felületre, csodás lesz a végeredmény.

2 190 Ft‎

Különleges mikulásvirágokkal díszített hátteret stencilezhetsz ezzel a 14,5 x 24 cm-es festősablon segítségével a felületre. A levelek és virágok annyira aprólékos, filigrán vonalakból állnak, hogy csodás lesz a végeredmény.

2 190 Ft‎

Spirálmintás hátteret stencilezhetsz ezzel a 14,5 x 24 cm-es festősablon segítségével a felületre. 

2 190 Ft‎

Hullámmintás hátteret stencilezhetsz ezzel a 14,5 x 24 cm-es festősablon segítségével a felületre. 

2 190 Ft‎

Titkosításhoz hasonló mintázatú, rejtélyes hátteret stencilezhetsz ezzel a 14,5 x 24 cm-es festősablon segítségével a felületre. 

2 490 Ft‎

Western stílusú  abc betűsablon, A4-es festősablon. Nagybetűk, számok, egyéb karakterek. Betűk mérete: 2,5 cm

2 490 Ft‎

Különleges, csempe hatású háttérminta elkészítéséhez alkalmas festősablon, stencil. Mérete: A4

1 950 Ft‎

Hálós minta elkészítéséhez alkalmas festősablon, stencil. Mérete: A4

1 950 Ft‎

Vintage stílusú motívumok elkészítésére alkalmas stencil. Mérete: A4

790 Ft‎

Sorminta stencil bordűrök, keskeny sorminták készítéséhez. Mérete: 6 x 20 cm.

650 Ft‎

Sorminta stencil bordűrök, keskeny sorminták készítéséhez. Mérete: 6 x 20 cm.

1 190 Ft‎

Sorminta stencil bordűrök, keskeny sorminták készítéséhez. Mérete: 7,5 x 39 cm.

790 Ft‎

Sorminta stencil bordűrök, keskeny sorminták készítéséhez. Mérete: 6 x 20 cm.

790 Ft‎

Sorminta stencil bordűrök, keskeny sorminták készítéséhez. Mérete: 6 x 20 cm.

2 650 Ft‎

Méhek és méhkaptár dekoráció elkészítésére alkalmas stencil. Mérete: 25 cm

3 090 Ft‎

Csempe mintázatú 24,5x24,5 cm-es festősablon

3 090 Ft‎

Csempe mintázatú 24,5x24,5 cm-es festősablon

1 990 Ft‎

Kalligrafikus betűk, 21x29 cm-es festősablon. Nagybetűk és gyakori karakterek. Mintha egy kódex betűi lennének. Betűk mérete: 3,5 cm

1 990 Ft‎

Vidám abc betűsablon, 21x29 cm-es festősablon. Kis- és nagybetűk, gyakori karakterek. Betűk mérete: 2,3 cm

1 650 Ft‎

Könnyen tisztítható, kiváló minőségű műanyagból készült festősablon, Home sweet home felirattal. Mérete: 10 x 25 cm

1 650 Ft‎

Szíves háttérminta, apró szívek szabálytalan elhelyezkedéssel. 10x25 cm-es festősablon

1 650 Ft‎

Virágszirmok, melyek sugár irányba terjeszkednek, így csodás háttérmintát alkothatnak. Kiváló minőségű stencil, 10 x 25 cm. 

Megjelenítés 1 - 24 / 214