Good Vibes cipzáras erszény | Filofax

FX-132908

Personal és A5 méretű gyűrűs mappába vagy Clipbook jegyzetfüzetbe fűzhető, húzózáras műanyag erszény, jegyzetek, pénz, kártyák és egyéb tárgyak tárolására a Filofax Good Vibes kollekció színeiben és mintázatával. 102x170 mm

5 390 Ft‎

A Filofax Good Vibes kollekció darabjai pozitív energiákkal töltenek fel minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed őket. A tervezésnél a legfontosabb szempont az volt, hogy használatával a legjobb dolgokra koncentrálhass az életben és értékelhess minden egyes pillanatot.

Fedezd fel ezt az elragadó határidőnapló-készletet és hagyd, hogy a Good Vibes kollekció feldobja a napod! Finom pasztell színvilága és mintázata egyszerre sugároz üdítő felfrissülést, és harmóniát, az elrejtett pozitív üzenetek pedig motiváltabbá tesznek a hétköznapokban.

A határidőnaplók és jegyzetfüzetek külső borítóján megjelenő pasztellszínű csíkokat a belső borítón és a kiegészítőknél megjelenő geometrikus formavilág egészíti ki, mindez egységes, kissé bohókás külsőt kölcsönöz az egész kollekciónak.

Használd a matricacsomagba rejtett pozitív üzeneteket, apró megerősítéseket, segítségükkel biztosan jobban megy majd a koncentrálás és sokkal könnyebben megy a munkaTedd teljessé a hatást a Good Vibes kiegészítőkkel, válassz tollat, matricákat, öntapadó jegyzetlapokat, tolltartót, washi tape-et, plusz elválasztólapokat vagy lefűzhető erszényt a kínálatból.

Mire jó a Filofax Good Vibes cipzáras erszény?

  • - Ahelyett, hogy szanaszét kellene tárolnod mindent, amire a napi teendőid során szükséged van (bankkártya, pénz stb.), egy ilyen klassz lefűzhető, cipzáras erszénybe is teheted őket!
  • - Ebbe a bármely A5 (L) vagy Personal (M) gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Clipbook jegyzetfüzetbe lefűzhető erszénybe rejthetsz fontos jegyzeteket, írószereket, pénzt, kártyát, naptárdíszítő kellékeket. Egy helyen kéznél lesz minden!
  • -  A Good Vibes kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez az erszény tökéletesen illik a Good Vibes kollekcióban található Filofax határidőnaplóhoz, Notebook jegyzetfüzethez, elválasztólaphoz, öntapadós jegyzetlapokhoz, washi tape dekortapaszokhoz, matricákhoz, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.
  • - különleges kialakítású lyukasztása mentén szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Personal, A5) és Filofax Clipbook (Personal, A5) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

A Filofax Good Vibes cipzáras erszény jellemzői

  • - Aranyszínű, fém húzózár, Filofax márkajelzéssel
  • - Színei és mintázata megegyezik a Good Vibes kollekció más elemeiével
  • - 102x170 mm
  • - speciális lyukasztása miatt A5 és Personal (M) gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe fűzhető
  • - Fehér alapon pasztellszínű, kissé szabálytalan geometrikus formáival illik a  a Filofax Good Vibes kollekció többi tagjához.
A csomag tartalma 1 db húzózáras, mintás erszény
Mennyiség 1 db
Méret 102x170 mm
Szín pasztell
Naptárméret Többféle mérethez
Típus Tasak
Kollekció Filofax Good Vibes
Záródás Cipzáras
Anyag Műbőr

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Good Vibes cipzáras erszény | Filofax

Good Vibes cipzáras erszény | Filofax

Personal és A5 méretű gyűrűs mappába vagy Clipbook jegyzetfüzetbe fűzhető, húzózáras műanyag erszény, jegyzetek, pénz, kártyák és egyéb tárgyak tárolására a Filofax Good Vibes kollekció színeiben és mintázatával. 102x170 mm

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!