Szervusz!

Örülök, hogy itt vagy, szeretettel üdvözöllek!

A Scrapbook Webáruházat Budaházi Brigitta indította el 2009-ben, hogy alkotóként pont azt válaszhasd ki és vásárolhasd meg, amire a legközelebbi alkotásodhoz szükséged lesz!

Ha azt tervezted, hogy

 • képeslapot készítesz,
 • kreatív albumot vagy scrapbookoldalt állítasz össze,
 • művésznaplót, art journalt festesz
 • mixed media technikával alkotsz vagy épp
 • a gyűrűs határidőnaplódat díszíted, akkor pont jó helyen jársz!

A webáruház működtetését 2022. október 3-tól átvette a Rayher Hobby Magyarország Kft. Brigivel továbbra is szorosan együttműködünk, és törekszünk arra, hogy az eddigiekhez hasonló színvonalon tudjunk kiszolgálni Téged. Olvass tovább és tudj meg többet arról, miben tudunk Neked segíteni!

ScrapbookWebáruház - Örömteli scrapbookozást kívánok!

Minőségi termékek

 • A kínálatban csak olyan termékeket találsz, melyek a hozzád hasonló alkotók szívét megdobogtatják és kapcsolódnak szeretett hobbidhoz.
 • A polcokon található hobbi alapanyagok gyártóit és magyarországi forgalmazóit személyesen ismerjük, ez garanciát ad arra, hogy kiváló minőségű termékeket ajánlhatunk vásárlóinknak.
 • A termékek kiválasztásában Brigi alkotóként és scrapbook oktatóként szerzett többéves tapasztalatára támaszkodunk, ezért bizalommal ajánljuk azokat. 

Részletes termékleírások

 • Minden termékleírás egyedileg készül és segít Neked abban, hogy könnyebben meghozhasd a döntésedet.
 • Nem vagy biztos benne, hogy az adott eszköz, hobbikellék mire való? Itt megtalálod a választ!
 • Össze szeretnéd hasonlítani a termékeket, hogy azt választhasd, ami a legjobb neked? Nem probléma - használd az Összehasonlítást!
 • Méret, stílus, témaötlet? - ezt mind megtalálod a leírásokban.

Felhasználási ötletek

Szeretnéd látni, hogyan mutat valami, ha felhasználják? Milyen színe van egy festéknek vagy egy adott scrapbookpapírból mit lehet készíteni?

 • Termékekhez kapcsolódó blogbejegyzések! Ötletek bevásárlólistával, részletes leírásokkal
 • Hobbikellékekből készült alkotások képei - meríts ihletet!
 • Brigi saját munkáiról készült fényképek  - biztos lehetsz benne, hogy kipróbált, jól működő praktikákat ajánlunk.
 • Szerződött partnereink legális felhasználású képanyaga - inspirál minden nap!

Ki scrapbookozik itt?

Brigi 2006. májusa óta scrapbookozik, és 2009. februárja óta működtette ezt a webáruházat. Elsőként indított Magyarországon olyan vállalkozást, ami a scrapbook magyarországi megismertetését, megkedveltetését és meghonosítását tűzte ki céljául.

"Imádok scrapbookozni és a kezdetektől fogva az volt a tervem (ahogy rájöttem, milyen értékes tevékenység), hogy minél több embernek elmesélem: milyen csodavilág ez a hobbi akár az alkotó, akár ajándékozott szempontjából nézzük.

Nagy álmom volt még gyermekkoromban, az egykori Ápiszok kínálatát látva, hogy egyszer egy olyan helyen dolgozhassak, ahol efféle csini dolgok vesznek körül. Ma már, saját webáruházam működtetése kapcsán naponta átélhetem ezt az örömöt,
így elmondhatom, gyermekkori vágyam teljesült.

Amikor az ember abban a csodában részesül, hogy az álmát élheti, ez továbbsugárzik a környezetére, és meglátszik a munkája eredményén is. Két scrapbook könyv szerzőjeként, több mint 100 megtartott scrapbooktanfolyammal és több száz scrapbookalkotással a hátam mögött hálás szívvel és büszkén mondhatom el, hogy nemcsak Magyarországon, hanem már külföldön is hírnevet szerezhettem.

Rendszeresen megkeres a sajtó, scrapbookos vállalkozó anyukaként különdíjakat kaptam, felkértek egy amerikai szakmai blogon való rendszeres publikálásra, az Egyesült Államokban pedig két alkalommal vettem részt a világ legnagyobb kreatív expo-ján, mint magyar scrapbook szakértő és demonstrátor."


Budaházi Brigitta scrapbook oktató - Scrapbook Webáruház

Budaházi Brigitta
scrapbook oktató,
a Scrapbook Webáruház alapítója

KorAlakuRayherLogo50x50cm.png

Rayher Hobby
a webáruház tulajdonosa és üzemeltetője

Ahol már találkozhattál Brigivel és alkotásaival

Budaházi Brigitta sajtószereplések

Munkáit figyelemmel kísérheted az alábbi felületeken is

Budaházi Brigitta - Ünnepeld az életed blog Budaházi Brigitta - Facebook Budaházi Brigitta - Instagram Budaházi Brigitta - Pinterest

Örömteli scrapbookozást kívánunk!