Scrapbook  510 terméket találtam.

Scrapbook papír, scrapbook album, lyukasztó, matrica, hozzávalók - hobbikellékek kreatív album készítéshez a Scrapbook Webáruház kínálatában.

Scrapbook album

Nagy gonddal és szeretettel készített scrapbook alkotásaid megérdemlik a törődést! Scrapbook albumokban éveken át tárolhatod életed krónikáját. Elkészült alkotásaidat gyűjtsd scrapbook albumba vagy készíts saját kezűleg scrapbook minialbumot. Minden hozzávalót megtalálsz a Scrapbook Webáruházban.

Scrapbook album készítés

Scrapbook album készítésében gondolkodsz? Ezen a polcon találod azokat a hasznos holmikat és alapanyagokat, amelyeket a saját magad által készített album összeállításához és kötéséhez használhatsz.

Scrapbook papír

Böngéssz a különféle stílusú scrapbookpapírok között és készíts csodálatos scrapbookoldalakat, albumokat! Dobd fel a határidőnaplódat és készíts egyedi elválasztólapokat vagy ragaszd be a Bullet Journal füzetedbe a motiváló idézeteket! Használd őket képeslapkészítéshez vagy ünnepi dekorációhoz. A Scrapbook Webáruházban darabra is megvásárolhatod a papírokat, de teljes papírkészletek vagy papírtömbök is rendelkezésedre állnak - segítségükkel a következő projektet már könnyen és lazán elkészítheted. Választhatsz a különféle papírok közül téma vagy szín szerint, akár esküvőre, gyermekszületésre, nyaralás vagy utazós témához keresel hozzávalókat! A 12" (30,5x30,5 cm) nagyságú papírokon kívül kisebb méretű papírokat is találsz. Egyszínű kartonokat keresel? Minden mintás papírhoz ajánlunk ahhoz illő egyszínű alapkartonokat is, de ki is választhatod a Scrapbook karton kategóriából!

Scrapbook alapkarton

Ezek az egyszínű, texturált felületű alapkartonok nélkülözhetetlenek! Mivel súlyra nehezebbek mint a normál papírok, elég vastagok ahhoz, hogy scrapbookozáshoz, albumkészítéshez, képeslapkészítéshez, partidekorációhoz bátran használhasd őket. Sav- és ligninmentesek, így tökéletesen felhasználhatók az időtálló scrapbookoldalakhoz. Méretük egységesen 12x12" (30,5x30,5 cm).

Scrapbook ragasztó

Ugye te is azt szeretnéd, hogy scrapbookalkotásaidat még sokáig tudja a család nézegetni? Scrapbookalbum készítéshez képeslapkészítéshez válaszd a számodra és a célnak legmegfelelőbb scrapbook ragasztót a Scrapbook Webáruházból! Nehéz eldöntened, melyik ragasztó mire való, melyik előnyösebb és hogyan kell használni? Segítenek a részletes leírások! 

Eszköz | Szerszám

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Scrapbook díszítés

Tedd izgalmassá scrapbookalbumodat! A papírok és a fotók mellé válassz a témához és a stílusodhoz illő díszítőelemeket is! Papírmasé, chipboard, filcfigura, matrica, fémdísz - bármi ami illik hozzád és a csodálatos albumodhoz. Alakíts ki látványos részleteket, válassz erről a polcról néhány szépséget!

Tárolás

Alkotós kincseid megérdemlik a törődést akkor is, amikor épp nem dolgozol velük. Válassz magadnak profi tárolási megoldásaink közül! Scrapbookoldalak, papírok, díszítőelemek, gombok, apróságok - most már lesz helyük! Alakítsd ki a számodra legmegfelelőbb rendszerezési módszereket, hogy azonnal megtaláld a kincsestáradban, amire szükséged van!

Kiadvány Könyv

Válassz magadnak a könyv és naptár formátumú nyomdai scrapbook kiadványokból! Magyar nyelvű scrapbook ötlettár ami segítségedre van a mindennapi alkotás során. Scrapbookoldal készítés lépésről-lépésre, részletes leírás minialbum összeállításához hozzávalólistával és ötletgyűjteménnyel.

oldalanként

5-féle, különböző szélességű, erős kétoldalas ragasztószalag kedvezményes áron.5x50 m, szélesség: 50 mm, 25 mm, 12 mm, 9 mm, 6 mm

4 db "maxi" méretű, regiszteres betétlap EZ rendszerező gyűrűs mappáhozbélyegzők tárolásához

3 db "mini" méretű mágneses betétlap EZ rendszerező gyűrűs mappáhozvágókések és bélyegzők tárolásához

3 db "maxi" méretű mágneses betétlap EZ rendszerező gyűrűs mappáhozvágókések és bélyegzők tárolásához

24x17,7x3,2 cm "mini" méretű rendszerező gyűrűs mappa, zárható doboz, feliratozható külső tasakkal, bélyegzők és vágókések tárolásához áttetsző műanyagból

29,5x27x4 cm, "maxi" méretű rendszerező gyűrűs mappa, zárható doboz, feliratozható külső tasakkal, bélyegzők és vágókések tárolásához áttetsző műanyagból

Bádog tárolóedény fehér zománcfesték bevonattal9 cm magas, 11x11 cm alap, 15x15 cm felső méret

Bádog tárolóedény fehér zománcfesték bevonattal10 cm magas, 17x9 cm alap, 20x12 cm felső méret

10 cm magas, 8/10,5 cm átmérőjű bádog tárolóedény jutazsinór fülekkel

30,5x9x2,5 cm méretű bádogtálca 3 db 10 cm magas, 7/9 cm átmérőjű tárolóedénnyel

26x26x4 cm méretű, 7-részre osztott fa tárolódoboz

30x38x5,2 cm méretű, 7-részre osztott fa tárolódoboz falra is szerelhető (csavarok és akasztók a csomagban)

10x10,5 cm méretű, fedeles papírmasé tárolódoboz100 db jegyzetlappal

14x14x3,5 cm méretű, 9 rekeszre osztott papírmasé tárolódoboz

10 cm magas, 22,5x14 cm méretű, kivehető osztott tálcával rendelkező, papírmasé tárolódoboz

10 cm magas, 8x8 cm méretű, osztott papírmasé ceruzatartó

22 cm hosszú, 7 cm ø fekete színű textíliából készre varrt, zippzáras tolltartó100% pamutvászon

22 cm hosszú, 7 cm ø bézs színű textíliából készre varrt, zippzáras tolltartó100% pamutvászon

22 cm hosszú, 7 cm ø fehér színű textíliából készre varrt, zippzáras tolltartó100% pamutvászon

16 cm magas, fa állvány washi tape tárolására

33 cm magas, fa állvány washi tape tárolására

13x8,5x7,5 cm méretű, natúr papírmasé doboz washi tape tárolására a doboz belső részén a tépést segítő, speciális fogazattal belső méret: kb. 11 cm

18x18x0,7 cm méretű hófehér, díszíthető papírmasé fotókeret, akril fóliával9x9 cm méretű, fóliával rendelkező ablakkalakasztó és támaszték a hátoldalon

23x18x0,7 cm méretű hófehér, díszíthető papírmasé fotókeret, akril fóliával 9,5x14,5 cm-es ablak, fólia előlappal akasztó és támaszték a hátoldalon

Megjelenítés 1 - 24 / 510