Szállítási módok összehasonlítása

Minimum rendelési érték: 2 500 Ft (szállítási költség nélkül)
Szállítási mód Szállítási díj Átvétel
Átutalás, PayPal,
Bankkártya
Utánvéttel 19.990 Ft
termékérték
felett
helye időpontja
MPL CsomagpontPostaPont Csomagautomata 1 200 Ft 1 400 Ft INGYEN Kiválasztott
csomagautomata
0-24
PostaPont Mol benzinkút 1 200 Ft 1 400 Ft INGYEN Kiválasztott
MOL benzinkút
0-24
PostaPont Postán maradó csomag 1 200 Ft 1 400 Ft INGYEN Kiválasztott
postahivatal
Posta
nyitva tartási
ideje alatt
PostaPont Coop áruház 1 200 Ft 1 400 Ft INGYEN Kiválasztott
COOP áruház
COOP
nyitva tartási
ideje alatt
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 450 Ft 1 650 Ft INGYEN Megadott cím Munkanap
8-17
Személyes átvétel ÚJPESTEN
(A Covid-19 koronavírus miatt
jelenleg nem elérhető)
INGYEN --------- INGYEN Scrapbook Stúdió
1041 Budapest, Templom u. 5.
Munkanap
9-16
egyeztetést
követően

Csomagfeladás


Rendelést követő 3-4 munkanap (max. 1 hét)


Kiszállítás

Feladást követő első munkanapon

 
Szállítási feltételek és a szállítás menete
A Szerződési és vásárlási feltételek 7. és 8. pontja a ScrapbookWebáruházban

A Scrapbook Webáruház használatával az alábbi feltételeket az oldal minden látogatója elfogadja, és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el. Ezért a megrendelés elküldése előtt gondosan olvasd el a Szerződési és vásárlási feltételeket!

Az áruházban feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az Általános forgalmi adót, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információt nem adtunk meg.

A minimális rendelési érték 2015. június 27-től 2.500 Ft,
mely összeg a szállítási díjat nem tartalmazza.

7.   Előrendelés és a csomagzárás menete

A Scrapbook Webáruház katalógusáruházként működik. Amelynek lényege, hogy a gyártók és forgalmazók termékeit nem tartjuk készleten, azok előrendelésére van lehetőséged. Ezzel a szolgáltatással az a célunk, hogy vásárlóink minél több gyártó és forgalmazó termékéhez hozzáférjenek oldalunkon keresztül, ugyanakkor vásárlóink szállítási költséget takaríthassanak meg, illetve egyszerűbben rendelhessenek azáltal, hogy nem külön-külön kell rendeléseiket leadniuk az egyes partnereink felé.

8.     Szállítási feltételek és a szállítás menete

A szállítás módját minden esetben a vásárló dönti el, rendelése leadásakor. Futárszolgálattal történő átvétel, MPL Csomagpont, "Postán maradó" "Budapesti Scrapbook Klubon személyesen történő átvétel" közül választhatsz. A szállítási költség a vásárlót terheli.
Ennek összege a szállítás módjától függ.
2015. június 27-től 19.990,- Ft rendelési összegig a következő:

Magyarország területén:
MPL Postafutárral 1.450,- Ft
MPL PostaPont (Postán maradó, MOL-Benzinkutak, Csomagautomata) 1200,- Ft
Személyes átvétel Díjmentes (ehhez az utánvét fizetési mód nem választható).

Utánvét kezelés díja: 200 Ft, ami azt jelenti, hogy ha ezt a fizetési módot választod, a fenti díjak ennyivel megnövekednek.

Magyarországra történő kiszállítás esetén ha a megrendelés összege meghaladja a 19.990,- Ft -ot, úgy cégünk átvállalja a szállítási díj összegét az ország egész területén, ekkor a kiszállítás ingyenesen történik. Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

A Scrapbook Webáruház garantálja, hogy a megvásárolt termékeket maximális gondossággal csomagolja és mindent elkövet annak érdekében, hogy szavatolja a termékek vásárlókhoz történő gyűrődésmentes kiszállítását. A papírokat védőcsomagolásban és kartondobozokban küldjük. Futárszolgálatunk hétköznap szállítja ki a csomagokat az előző héten vasárnap 20 óráig leadott rendelések esetében, amennyiben le tudtuk zárni a csomagokat és a megrendelt termékeket partnereinktől beszereztük számodra.

Az árut a vásárló választása alapján a megrendelést követően

 • a Magyar Posta Zrt-vel (06-40/46-46-46) juttatjuk el a kért címre.
Kérjük, amennyiben sérült termék van a csomagban, kérj azonnal a kárfelvételi jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot!

Milyen szállítási módot válassz, melyik miért jó számodra?
Csomagátvételi lehetőségek a ScrapbookWebáruházban

A Scrapbook Webáruházban ötféle csomagátvételi lehetőség közül választhatsz. Válaszd az időbeosztásodhoz legjobban illeszkedő, számodra legkényelmesebb lehetőséget. Hogy megkönnyítsem a választást, íme néhány érv az egyes lehetőségek mellett:

 • 36.jpgMPL Postafutár - partnerünk a csomagszállításban. 
 • Válaszd ezt a csomagátvételi módot, ha általában a megadott címen tartózkodsz és szereted, ha nem neked kell elmenni egy csomagért, hanem azt egyenesen a bejárati ajtódig viszik. A csomagot kérheted akár a munkahelyedre vagy párod munkahelyére is. A kiszállítási időpont tekintetében lehetőséged van megadni egy idősávot, a kiszállítást végző futár közvetlenül veled fog egyeztetni.
  A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizehetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL futárszolgálattal történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1.450 Ft
 • MPL Csomagpont - partnerünk a csomagszállításban.
  Válaszd ezt a csomagátvételi módot, ha jobban szeretsz Te magad elmenni a csomagodért, abban az időpontban, amikor Neked tetszik! Ha MPL Csomagpontra kéred a küldeményedet, háromféle lehetőség közül választhatsz: Postára, MOL-Benzinkútra és Csomagautomatába
 • Az adott csomagátvételi módot a vásárlás leadásakor kényelmesen kiválaszthatod a térképet is tartalmazó keresőnkben.
  • Miért érdemes postára rendelned?

   • Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik!
   • Csomagodhoz 5 munkanapos őrzési idő jár, ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
   • A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyeid intézésével.
   • Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére.
   • A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizethetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL Csomagpontra történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1200 Ft

  • Miért érdemes MOL kútra rendelned?
   • Mert a legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheted a csomagod. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.
   • SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy te szeretnéd.
   • Csomagodhoz 5 munkanapos őrzési idő jár – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
   • A kijelölt kutak általában a település centrumában találhatók, így könnyen megközelíthetőek.
   • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
   • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethetsz.
   • A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizethetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL Csomagpontra történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1200 Ft

  • Miért érdemes Csomagautomatába rendelned?
   • Mert automatáink a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.
   • Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordulsz.
   • A rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.
   • Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod.
   • A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.
   • A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizethetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL Csomagpontra történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1200 Ft

 • 34.jpgSzemélyes átvétel KIZÁRÓLAG email egyeztetést követően - (A Covid-19 koronavírus korlátozások miatt jelenleg nem elérhető)
  A Scrapbook Webáruház díjmentesen biztosítja vásárlóinak megrendeléseik átvételét. Ez a lehetőség KIZÁRÓLAG emai egyeztetést követően történik: miután a csomagról email értesítést küldtünk, azaz a rendelés "Összeállt a csomagod" státuszba került. A csomagátvétel részleteit e-mailben egyeztetjük.
 • • Személyes átvétel helye: 1041 Budapest, Templom u. 5. Scrapbook Stúdió
 • • Az átvétel ideje: Munkanapokon 9:00-16:00 óra között. Kizárólag email egyeztetés után!
 • FIGYELEM! Ez nem egy üzlethelyiség, hanem vállalkozásunk irodája, ezért a spontán betérő vásárlókat sajnos nem áll módunkban kiszolgálni raktárkészletről.

Budapest, 2017. január 12.                                                                     ScrapbookWebáruház

Változás: 2018. május 3.  A postaköltség díjainak változása