Szállítási módok összehasonlítása

Minimum rendelési érték: 2 500 Ft (szállítási költség nélkül)
Szállítási módSzállítási díjÁtvétel
Átutalás, PayPal,
Bankkártya
Utánvéttel19.990 Ft
termékérték
felett
helyeidőpontja
MPL CsomagpontPostaPont Csomagautomata1 200 Ft1 400 FtINGYENKiválasztott
csomagautomata
0-24
PostaPont Mol benzinkút1 200 Ft1 400 FtINGYENKiválasztott
MOL benzinkút
0-24
PostaPont Postán maradó csomag1 200 Ft1 400 FtINGYENKiválasztott
postahivatal
Posta
nyitva tartási
ideje alatt
PostaPont Coop áruház1 200 Ft1 400 FtINGYENKiválasztott
COOP áruház
COOP
nyitva tartási
ideje alatt
MPL futárszolgálatMPL futárszolgálat1 450 Ft1 650 FtINGYENMegadott címMunkanap
8-17
Személyes átvétel ÚJPESTENINGYEN---------INGYENScrapbook Stúdió
1041 Budapest, Templom u. 5.
Munkanap
9-16
egyeztetést
követően

Csomagfeladás


Rendelést követő 3-4 munkanap (max. 1 hét)


Kiszállítás

Feladást követő első munkanapon

 
Szállítási feltételek és a szállítás menete
A Szerződési és vásárlási feltételek 7. és 8. pontja a ScrapbookWebáruházban

A Scrapbook Webáruház használatával az alábbi feltételeket az oldal minden látogatója elfogadja, és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el. Ezért a megrendelés elküldése előtt gondosan olvasd el a Szerződési és vásárlási feltételeket!

Az áruházban feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az Általános forgalmi adót, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információt nem adtunk meg.

A minimális rendelési érték 2015. június 27-től 2.500 Ft,
mely összeg a szállítási díjat nem tartalmazza.

7.   Előrendelés és a csomagzárás menete

A Scrapbook Webáruház katalógusáruházként működik. Amelynek lényege, hogy a gyártók és forgalmazók termékeit nem tartjuk készleten, azok előrendelésére van lehetőséged. Ezzel a szolgáltatással az a célunk, hogy vásárlóink minél több gyártó és forgalmazó termékéhez hozzáférjenek oldalunkon keresztül, ugyanakkor vásárlóink szállítási költséget takaríthassanak meg, illetve egyszerűbben rendelhessenek azáltal, hogy nem külön-külön kell rendeléseiket leadniuk az egyes partnereink felé.

8.     Szállítási feltételek és a szállítás menete

A szállítás módját minden esetben a vásárló dönti el, rendelése leadásakor. Futárszolgálattal történő átvétel, MPL Csomagpont, "Postán maradó" "Budapesti Scrapbook Klubon személyesen történő átvétel" közül választhatsz. A szállítási költség a vásárlót terheli.
Ennek összege a szállítás módjától függ.
2015. június 27-től 19.990,- Ft rendelési összegig a következő:

Magyarország területén:
MPL Postafutárral 1.450,- Ft
MPL PostaPont (Postán maradó, MOL-Benzinkutak, Csomagautomata) 1200,- Ft
Személyes átvétel Díjmentes (ehhez az utánvét fizetési mód nem választható).

Utánvét kezelés díja: 200 Ft, ami azt jelenti, hogy ha ezt a fizetési módot választod, a fenti díjak ennyivel megnövekednek.

Magyarországra történő kiszállítás esetén ha a megrendelés összege meghaladja a 19.990,- Ft -ot, úgy cégünk átvállalja a szállítási díj összegét az ország egész területén, ekkor a kiszállítás ingyenesen történik. Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

A Scrapbook Webáruház garantálja, hogy a megvásárolt termékeket maximális gondossággal csomagolja és mindent elkövet annak érdekében, hogy szavatolja a termékek vásárlókhoz történő gyűrődésmentes kiszállítását. A papírokat védőcsomagolásban és kartondobozokban küldjük. Futárszolgálatunk hétköznap szállítja ki a csomagokat az előző héten vasárnap 20 óráig leadott rendelések esetében, amennyiben le tudtuk zárni a csomagokat és a megrendelt termékeket partnereinktől beszereztük számodra.

Az árut a vásárló választása alapján a megrendelést követően

 • a Magyar Posta Zrt-vel (06-40/46-46-46) juttatjuk el a kért címre.
Kérjük, amennyiben sérült termék van a csomagban, kérj azonnal a kárfelvételi jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot!

Milyen szállítási módot válassz, melyik miért jó számodra?
Csomagátvételi lehetőségek a ScrapbookWebáruházban

A Scrapbook Webáruházban ötféle csomagátvételi lehetőség közül választhatsz. Válaszd az időbeosztásodhoz legjobban illeszkedő, számodra legkényelmesebb lehetőséget. Hogy megkönnyítsem a választást, íme néhány érv az egyes lehetőségek mellett:

 • 36.jpgMPL Postafutár - partnerünk a csomagszállításban. 
 • Válaszd ezt a csomagátvételi módot, ha általában a megadott címen tartózkodsz és szereted, ha nem neked kell elmenni egy csomagért, hanem azt egyenesen a bejárati ajtódig viszik. A csomagot kérheted akár a munkahelyedre vagy párod munkahelyére is. A kiszállítási időpont tekintetében lehetőséged van megadni egy idősávot, a kiszállítást végző futár közvetlenül veled fog egyeztetni.
  A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizehetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL futárszolgálattal történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1.450 Ft
 • MPL Csomagpont - partnerünk a csomagszállításban.
  Válaszd ezt a csomagátvételi módot, ha jobban szeretsz Te magad elmenni a csomagodért, abban az időpontban, amikor Neked tetszik! Ha MPL Csomagpontra kéred a küldeményedet, háromféle lehetőség közül választhatsz: Postára, MOL-Benzinkútra és Csomagautomatába
 • Az adott csomagátvételi módot a vásárlás leadásakor kényelmesen kiválaszthatod a térképet is tartalmazó keresőnkben.
  • Miért érdemes postára rendelned?

   • Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik!
   • Csomagodhoz 5 munkanapos őrzési idő jár, ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
   • A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyeid intézésével.
   • Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére.
   • A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizethetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL Csomagpontra történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1200 Ft

  • Miért érdemes MOL kútra rendelned?
   • Mert a legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheted a csomagod. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.
   • SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy te szeretnéd.
   • Csomagodhoz 5 munkanapos őrzési idő jár – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
   • A kijelölt kutak általában a település centrumában találhatók, így könnyen megközelíthetőek.
   • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
   • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethetsz.
   • A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizethetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL Csomagpontra történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1200 Ft

  • Miért érdemes Csomagautomatába rendelned?
   • Mert automatáink a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.
   • Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordulsz.
   • A rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.
   • Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod.
   • A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.
   • A csomagot előre is kifizetheted vagy a csomagátvételkor is fizethetsz érte, tehát utánvéttel is kérheted. Az utánvét díja 200 Ft. Ez a csomagátvételi mód csak Magyarországi vásárláshoz választható. Az MPL Csomagpontra történő kiszállítás díja Magyarország területén: 1200 Ft

 • 34.jpgSzemélyes átvétel KIZÁRÓLAG email egyeztetést követően - (A Covid-19 koronavírus korlátozások miatt jelenleg nem elérhető)
  A Scrapbook Webáruház díjmentesen biztosítja vásárlóinak megrendeléseik átvételét. Ez a lehetőség KIZÁRÓLAG emai egyeztetést követően történik: miután a csomagról email értesítést küldtünk, azaz a rendelés "Összeállt a csomagod" státuszba került. A csomagátvétel részleteit e-mailben egyeztetjük.
 • • Személyes átvétel helye: 1041 Budapest, Templom u. 5. Scrapbook Stúdió
 • • Az átvétel ideje: Munkanapokon 9:00-16:00 óra között. Kizárólag email egyeztetés után!
 • FIGYELEM! Ez nem egy üzlethelyiség, hanem vállalkozásunk irodája, ezért a spontán betérő vásárlókat sajnos nem áll módunkban kiszolgálni raktárkészletről.

Budapest, 2017. január 12.                                                                     ScrapbookWebáruház

Változás: 2018. május 3.  A postaköltség díjainak változása