Scrapbook díszítés  741 terméket találtam.

Tedd izgalmassá scrapbookalbumodat! A papírok és a fotók mellé válassz a témához és a stílusodhoz illő díszítőelemeket is! Papírmasé, chipboard, filcfigura, matrica, fémdísz - bármi ami illik hozzád és a csodálatos albumodhoz. Alakíts ki látványos részleteket, válassz erről a polcról néhány szépséget!

Akril díszítőelem

Műanyagból készült díszítőelemekkel különleges textúrájú színfoltot alakíthatsz ki scrapbookoldaladon vagy scrapbookalbumod lapjain. Kínálatunkban magyar nyelvű címfeliratokat és figurális díszítőelemeket találsz. Válassz közülük!

Betűmatrica

Betűmaticák felhasználásával látványos címfeliratokat és elegáns szövegeket alakíthatsz ki scrapbookoldalon, scrapbookalbum borítóján, határidőnaplóban, Bullet Journal füzetedben vagy Bible Journal alkotásaidon, de akár képeslapok elejére is ragaszthatod őket! Tedd látványosabbá alkotásaidat betűmatrica elemekkel!

Chipboard figura

A söralátét kartonból kivágott különféle figurák háromdimenziós díszek - ezekkel látványos módon díszítheted a scrapbook oldalakat. Lehet tél vagy nyár, utazás vagy ünneplés, biztos, hogy találsz magadnak megfelelőt, amivel feldobod a következő albumodat. A chipboard néven futó termékkör festhető, színezhető de önmagában, natúr felülettel is nagyszerűen mutat az alkotásokon. Válassz kínálatunkból!

Chipboard keret

Söralátét kartonból kivágott különféle keretek, melyekkel háromdimenziós díszként látványos módon díszítheted a scrapbook oldalt és scrapbook minialbum lapjait. Foglald keretbe az életed legklasszabb pillanatait megörökítő fotókat! A chipboard néven futó termékkör festhető, színezhető de önmagában, natúr felülettel is nagyszerűen mutat az alkotásokon. Válassz kínálatunkból!

Chipboard háttér

A chipboard háttér tkp. olyan söralátét kartonból kivágott különféle hátterek, melyek segítségével látványos módon díszítheted a scrapbook oldalt és scrapbook minialbum lapjait. Tedd különlegesebbé alkotásod egy ilyen háromdimenziós réteggel, a chipboard háttérrel! A chipboard néven futó termékkör festhető, színezhető de önmagában, natúr felülettel is nagyszerűen mutat az alkotásokon. Válassz kínálatunkból!

Chipboard felirat betű...

Söralátét kartonból kivágott címfelirat, betű és szám használatával látványosan díszítheted a scrapbook oldalakat. Lehet tél vagy nyár, utazás vagy ünneplés, biztos, hogy találsz magadnak megfelelőt, amivel feldobod a következő albumodat, a készülő képeslapot vagy ajándékcsomagolást. A chipboard néven futó termékkör festhető, színezhető de önmagában, natúr felületével is nagyszerűen mutat majd az alkotásaidon. Válassz kínálatunkból!

Hímezhető chipboard

Söralátét kartonból kivágott, hímezhető papírdíszek, melyekkel nemcsak látványos módon díszítheted alkotásaidat, hanem anyák napjára, pedagógusnapra, karácsonyra, születésnapra ajándékot is készíthetsz a segítségükkel. Felnőttek és gyermekek számára is kitűnő elfoglaltság, amely sikerélményt ad. Készíts egyedi ajándékot hímezhető chipboard-jainkból vagy dobd fel scrapbookoldalad és albumod lapjait kézműves részletekkel! Válassz kínálatunkból!

Filc figurák

A filc a puhaságával, finom textúrájával érdekesen töri meg a fényt a papírdíszek környezetében. Vonzza a tekintetet, különleges kontrasztot képez és melegséget sugároz. Használj filc figurát scrapbookalbumod és scrapbookoldalad díszítésére.

Kivágóív papír kivágat

Szuperklassz feliratok, díszítőmotívumok és címkék amelyekkel az életed gyönyörű pillanatairól szóló scrapbookoldalt és scrapbookalbumot díszítheted. De, felhasználhatod ajándékcsomagoláshoz, képeslapokhoz is, díszítheted velük határidőnaplódat. Az elemeket beragaszthatod Bullet Journal füzetedbe de Bible Journal techikához is kézenfekvő választás. Ezen a polcon találsz olyan kartonra nyomtatott motívumokat, melyeket neked kell kivágnod és olyanokat is, melyeket már csak ragasztanod kell, mert előre ki vannak vágva! Az biztos, hogy csodás kiegészítői lesznek alkotásaidnak.

3D matrica

Figyeld csak meg, mindenki szereti a kiemelkedő részleteken végigsimítani a kezét, mikor egy scrapbookalbumot nézeget. Használj te is háromdimenziós matricákat és dobd fel a következő scrapbook album , képeslap vagy scrapbook oldal összképét! Meglátod, még látványosabb lesz az eredmény.

Papírmatrica

Díszítsd alkotásaidat ezekkel az öntapadós papírmatricákkal, amiket már felvágnod sem kell! Magyar és angol nyelvű feliratok, gyönyörű mintázatok, mindenféle témához. Válogass közülük!

Szalag és zsineg

Scrapbookoldal és scrapbookalbum díszítéséhez, képeslapkészítéshez, ajándékdíszítéshez felhasználható szalagok és kötözőzsinegek széles választékban. Csipke, pamut, organza, kenderzsineg, sodrott zsineg, baker's twine kötöző - minden, amit alkotáshoz és díszítéshez felhasználhatsz!

Szegecs | Milton kapocs

Ebben a kategóriában található a különféle színű, méretű és formájú szegecs, csőszegecs, és milton kapocs más néven eyelet és brad, ahogy külföldi oldalakon is találkozhattál velük. A szegecseket címkék, tag-ek, ajándékkártyák rögzítésére, szalagok és zsinórok elegáns átfűzőlyukjaként is használhatod, de csupán díszítő funkciót is elláthat. A brad vagy magyarul miltonkapocs szintén arra használható, hogy papírdarabokat egymáshoz rögzíts vele - ugyanakkor lehetővé teszi, hogy az egymáshoz illesztett papírokat forgatni lehessen. Ehhez a miltonkapocs két szárát szét kell hajtanod a papírok hátoldalán. Ezenkívül miltonkapcsot haszálhatsz scrapbookoldal díszítőelemeként, például felsorolásnál vagy a kompozíció színes, háromdimenziós pötty vagy másmilyen alakú kiegyensúlyozására. Válassz kínálatunkból csőszegecset vagy miltonkapcsot. Olyan kiszerelésben árusítjuk, ami egy életre elég lesz.

oldalanként
1 425 Ft‎

16 db, 8 mm méretű, fehér strasszal díszített, ezüst színű fém foglalatú milton kapocs, köralakú fejjel

1 425 Ft‎

50 db, 10 mm méretű, fémszínű, fém milton kapocs, szög formájú fejjel

1 425 Ft‎

50 db, 10 mm méretű, fémszínű, fém milton kapocs, csavar formájú fejjel

1 425 Ft‎

75 db, 4 mm és 8 mm átmérőjű, arany színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 425 Ft‎

75 db, 4 mm és 8 mm átmérőjű, ezüst színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 425 Ft‎

75 db, 4 mm és 8 mm átmérőjű, fűzöld színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 425 Ft‎

75 db, 4 mm és 8 mm átmérőjű, bordó színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 425 Ft‎

75 db, 4 mm és 8 mm átmérőjű, fehér színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 425 Ft‎

75 db, 4 mm és 8 mm átmérőjű, fekete színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

945 Ft‎

24 db, 35 mm méretű, arany színű, fém milton kapocs, kulcs és zár formájú fejjel

1 650 Ft‎

16 db, 12x20 mm méretű, piros színű, fém milton kapocs, róka formájú fejjel

945 Ft‎

25 db, 1,5 cm átmérőjű, fehér színű, fém milton kapocs, hópehely alakú fejjel

1 425 Ft‎

50 db, 12 mm átmérőjű, fehér, piros és rózsaszínű, fém milton kapocs, szív alakú fejjel

1 310 Ft‎

100 db, 4 mm és 9 mm átmérőjű, metál színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 310 Ft‎

100 db, 4 mm és 9 mm átmérőjű, pasztell színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

1 425 Ft‎

100 db, 4 mm átmérőjű, élénk színű, fém milton kapocs, virág alakú fejjel

1 425 Ft‎

50 db, 12 mm átmérőjű, élénk színű, fém milton kapocs, virág alakú fejjel

1 425 Ft‎

100 db, 4 mm átmérőjű, élénk színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

945 Ft‎

50 db, 8 mm átmérőjű, élénk színű, fém milton kapocs, kör alakú fejjel

675 Ft‎

32 db kivágható különféle méretű és színű címke 1 db A5 méretű kartonpapír íven - Gyümölcsszezon címkék 

1 015 Ft‎

46 db kiemelhető motívum 1 db 6x8" (15,5x20,3 cm) méretű kartonpapír íven, konyhakerti és gyömölcsöskerti témájú scrapbookalkotásokhoz.

740 Ft‎

32 db fekete-fehér és színes szöveget és szimbólumot tartalmazó öntapadós matrica kutyás témában, 1 db 10x19 cm méretű íven.

740 Ft‎

40 db fekete-fehér és színes szöveget és szimbólumot tartalmazó öntapadós matrica cicás témában, 1 db 10x19 cm méretű íven.

675 Ft‎

32 db kivágható különféle méretű és színű címke 1 db A5 méretű kartonpapír íven - Színes címkék 

Megjelenítés 1 - 24 / 741