Szervusz!

Örülök, hogy itt vagy, szeretettel üdvözöllek! Budaházi Brigitta vagyok, a magyarországi scrapbookozás zászlóvivője, ezt az oldalt én működtetem. A Scrapbook Webáruházat azért indítottam el 2009-ben, hogy hobbi alkotóként pont azt válaszhasd ki és vásárolhasd meg, amire a legközelebbi csodás alkotásodhoz szükséged lesz!

Ha azt tervezted, hogy

 • képeslapot készítesz,
 • kreatív albumot vagy scrapbookoldalt állítasz össze,
 • művésznaplót, art journalt festesz
 • mixed media technikával alkotsz vagy épp
 • a gyűrűs határidőnaplódat díszíted, akkor pont jó helyen jársz!

Olvass tovább és tudj meg többet rólam és arról, miben tudok Neked segíteni!

ScrapbookWebáruház - Örömteli scrapbookozást kívánok!

Minőségi termékek

 • A kínálatban csak olyan termékeket találsz, melyek a hozzád hasonló alkotók szívét megdobogtatják és kapcsolódnak szeretett hobbidhoz.
 • A polcokon található hobbi alapanyagok gyártóit és magyarországi forgalmazóit személyesen ismerem, ezért megbízható üzleti kapcsolataink garantálják számomra, hogy magas minőségű termékeket ajánlhatok vásárlóimnak.
 • A termékek kiválasztásában alkotóként és scrapbook oktatóként szerzett többéves tapasztalataimra támaszkodom, ezért bizalommal és személyesen Neked ajánlom őket. 

Részletes termékleírások

 • Minden termékleírás egyedileg készül és abban segít Neked, hogy könnyebben meghozhasd a döntésedet.
 • Nem vagy biztos benne, hogy az adott eszköz, hobbikellék mire való? Itt megtalálod a választ!
 • Össze szeretnéd hasonlítani a termékeket, hogy azt válaszhasd, ami a legjobb neked? Nem probléma - használd az Összehasonlítást!
 • Méret, stílus, témaötlet? - ezt mind megtalálod a leírásokban.

Felhasználási ötletek

Szeretnéd látni, hogyan mutat valami, ha felhasználják? Milyen színe van egy festéknek vagy egy adott scrapbookpapírból mit lehet készíteni?

 • Termékekhez kapcsolódó blogbejegyzések! Ötletek bevásárlólistával, részletes leírásokkal
 • Hobbikellékekből készült alkotások képei - meríts ihletet!
 • Saját munkáimról készült fényképek  - biztos lehetsz benne, hogy kipróbált, jól működő praktikákat ajánlok.
 • Szerződött partnereim legális felhasználású képanyaga - inspirál minden nap!

Ki scrapbookozik itt?

2006. májusa óta scrapbookozom és 2009. februárja óta működtetem ezt a webáruházat. Elsőként indítottam Magyarországon olyan vállalkozást, ami a scrapbook magyarországi megismertetését, megkedveltetését és meghonosítását tűzte ki céljául.

Imádok scrapbookozni és a kezdetektől fogva az volt a tervem (ahogy rájöttem, milyen értékes tevékenység), hogy minél több embernek elmesélem: milyen csodavilág ez a hobbi akár az alkotó, akár ajándékozott szempontjából nézzük.

Nagy álmom volt még gyermekkoromban, az egykori Ápiszok kínálatát látva, hogy egyszer egy olyan helyen dolgozhassak, ahol efféle csini dolgok vesznek körül. Ma már, saját webáruházam működtetése kapcsán naponta átélhetem ezt az örömöt,
így elmondhatom, gyermekkori vágyam teljesült.

Amikor az ember abban a csodában részesül, hogy az álmát élheti, ez továbbsugárzik a környezetére, és meglátszik a munkája eredményén is. Két scrapbook könyv szerzőjeként, több mint 100 megtartott scrapbooktanfolyammal és többszáz scrapbookalkotással a hátam mögött hálás szívvel és büszkén mondhatom el, hogy nemcsak Magyarországon, hanem már külföldön is hírnevet szerezhettem.

Rendszeresen megkeres a sajtó, scrapbookos vállalkozó anyukaként különdíjakat kaptam, felkértek egy amerikai szakmai blogon való rendszeres publikálásra, az Egyesült Államokban pedig két alkalommal vettem részt a világ legnagyobb kreatív expo-ján, mint magyar scrapbook szakértő és demonstrátor.

Vállalkozási tevékenységemért a Gazdagmami.hu által évente megrendezésre kerülő, vállalkozó édesanyák számára kiírt Az év Anyavállalata c. versenyben négy alkalommal részesültem a szakmai zsűri Különdíjában.
gazdagmami_logo.png

Budaházi Brigitta scrapbook oktató - Scrapbook Webáruház

Budaházi Brigitta
scrapbook oktató
a Scrapbook Webáruház tulajdonosa

Ahol már találkozhattál velem

Budaházi Brigitta sajtószereplések

Munkámat figyelemmel kísérheted az alábbi felületeken is

Budaházi Brigitta - Ünnepeld az életed blog Budaházi Brigitta - Facebook Budaházi Brigitta - Instagram Budaházi Brigitta - Pinterest

Örömteli scrapbookozást kívánok!