Menta A5 Mediterranean | Filofax Notebook

FX-179534

A5 méretű, áthelyezhető lapos, középkék színű gumipánttal záródó, menta, rózsaszín, kék színvilágú, mediterrán csempemintás jegyzetfüzet. Laminált vastag karton alapú színes külső és belső borító, 56 db fehér, vonalas jegyzetlappal. - Filofax Notebook Mediterranean

6 470 Ft‎

A Mediterrán kollekciót a portugál azulejomintás csempék inspirálták. Amikor Portugáliára gondol az ember, néhány dolog azonnal beugrik: Lisszabon, tengeri ételek, szörfözés… és az azulejo csempék. E gyönyörű, mázas, kerámiacsempék hosszú ideje már a Portugál történelem és kultúra szerves részét képezik.

Éld át te is egy ilyen egzotikus hely vizuális élményét, a Mediterrán kollekciónak köszönhetően! Fedezd fel mennyi apró kedves részletet rejt és vedd körül magad e szépségekkel. Hisz minden a részletekben rejlik és a szépséges dizájn látványa biztosan jó hatással lenni a hangulatodra is.

A Mediterrán kollekció pont ezt a célt szolgálja. Hagyd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak az A5-ös Notebook oldalaira jegyzetelve, vagy rejtsd őket a bájos határidőnaplókba, melyeket A5, Personal és Pocket méretben is megvásárolhatsz.

Állj készen arra, hogy izgalmas terveid és teendőid valóra váltsd! Gyűjtsd össze a kollekció összes csini darabját, a tollat és a tolltartót is! Ne feledkezz meg a praktikus notesztömbökről sem,
 melynek mintázata tökéletesen illik a különleges csempékhez. Szép a megjelenésük, a hátoldalukon lévő mágnessel pedig könnyen a hűtőajtóra helyezheted őket. Választhatsz a napi teendők, a heti elfoglaltságok vagy a menü megtervezését megkönnyítő változatok közül.

Engedd, hogy szárnyaljanak a gondolataid, és vesd papírra őket ebbe a csodálatos színvilágú, inspiráló jegyzetfüzetbe, mely a Filofax Mediterranean kollekció része. 

A Menta Mediterranean A5 méretű Filofax Notebook jegyzetfüzet előnyei

Filofax Notebook egy olyan jegyzetfüzet, ami egyszerre egyesíti a spirálos jegyzetfüzetek egyszerű használatát a Filofaxtól már megszokott cserélhető lapos termékek variálhatóságával. Hiszen annak ellenére, hogy spirálozott jegyzetfüzetről beszélünk, a Filofax Notebook 100 g/m2 jegyzetlapjait tetszés szerint áthelyezheted és cserélheted.

Kényelmes írást biztosít: ez a jegyzetfüzet teljes mértékben kinyílik, borítója visszahajtható. Keskeny spirálja nem nehezíti az írást.

A Menta Mediterranean A5 Filofax Notebook jegyzetfüzet jellemzői

  • - Színei és mintázata a Mediterranean kollekció mintázatával harmonizál: friss színvilágú mediterrán csempeminták.
  • - Méret: Notebook A5 - 214×164 mm, vastagság 18 mm
  • - Választható Filofax Notebook betétlapok és naptárbetétek mérete: A5
  • - Tartalma: 56 db fehér színű, vonalas, töltőtoll-barát jegyzetlap
  • - Betétlapok súlya: 100 g/m2
  • - Borító anyaga: vastag, laminált karton menta, rózsaszín, kék színvilágú mediterrán csempemintával
  • - Belső anyag: vastag, orgonalila laminált karton apró piros és fehér mintával
  • - Záródás: kékszínű, elasztikus zárószalag

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax Notebook jegyzetfüzeted neked is!

Mennyiség 1 db
Szín pasztell
Naptárméret A5, L
Lapméret 148x210 mm
Kollekció Filofax Mediterranean
Záródás Rugalmas gumi
Anyag Laminált karton

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Menta A5 Mediterranean | Filofax Notebook

Menta A5 Mediterranean | Filofax Notebook

A5 méretű, áthelyezhető lapos, középkék színű gumipánttal záródó, menta, rózsaszín, kék színvilágú, mediterrán csempemintás jegyzetfüzet. Laminált vastag karton alapú színes külső és belső borító, 56 db fehér, vonalas jegyzetlappal. - Filofax Notebook Mediterranean

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!