Mediterranean notesz jegyzettömb, menütervező | Filofax

FX-132894

60 db (100g/m2) letéphető, töltőtollbarát napi étkezési és vásárlási tervező notesz jegyzettömb a Filofax Mediterranean kollekciójának mintázatával díszítve, 160x230 mm (9 mm magas). Hátulján mágnescsík található. Álló formátum.

5 990 Ft‎

A Mediterrán kollekciót a portugál azulejomintás csempék inspirálták. Amikor Portugáliára gondol az ember, néhány dolog azonnal beugrik: Lisszabon, tengeri ételek, szörfözés… és az azulejo csempék. E gyönyörű, mázas, kerámiacsempék hosszú ideje már a Portugál történelem és kultúra szerves részét képezik.
Éld át te is egy ilyen egzotikus hely vizuális élményét, a Mediterrán kollekciónak köszönhetően! Fedezd fel mennyi apró kedves részletet rejt és vedd körül magad e szépségekkel. Hisz minden a részletekben rejlik és a szépséges dizájn látványa biztosan jó hatással lenni a hangulatodra is.

A Mediterrán kollekció pont ezt a célt szolgálja. Hagyd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak az A5-ös Notebook oldalaira jegyzetelve, vagy rejtsd őket a bájos határidőnaplókba, melyeket A5, Personal és Pocket méretben is megvásárolhatsz.
Állj készen arra, hogy izgalmas terveid és teendőid valóra váltsd! Gyűjtsd össze a kollekció összes csini darabját, a tollat és a tolltartót is! 

Ne feledkezz meg a csodás, csempemintás kerettel díszített jegyzettömbről sem! Tervezd meg átlátható formában a heti menüt a családnak és állítsd össze a bevásárlólistát is a Filofax Mediterranean étkezéstervező jegyzettömbön! Nagyon praktikus, mert  a hátoldalukon lévő mágnessel könnyen a hűtőajtóra helyezheted. 

A konyha az a hely, ahol mindenki összegyűlik, ahol az étel készül, ahol a családok átbeszélik a hetet és a közelgő eseményeket. Próbáld ki, hogyan tartsd kézben a dolgokat a konyhád szívéből a szépséges Notesztömbök segítségével, melynek mintázata tökéletesen illik a csempéhez és a konyhai környezetbe. 

A Filofax Mediterranean notesz jegyzettömb menütervező előnyei

Tedd élvezetesebbé a heti bevásárlást és az elkészítendő finom ételek megtervezését ezzel a letéphető lapos jegyzettömbbel! A Mediterranean kollekció napsütötte, mediterrán hangulatú színes csempemintákkal díszített lapjait látva motiváltabbá válik az ember arra, hogy összeállítsa az elvégzendő feladatok listáját.

Fogyókúrás menük átgondolásához és összeállításához is kiváló, így heti bontásban látod az ételeket, listázhatod a hozzávalókat, és az elfogyasztott kalóriákat is. 

A karton hátlap nemcsak megkönnyíti az írást (akár a "levegőben" vagy az ölünkben is írhatunk rá), de a mágnescsíkkal akár a hűtőre is fel tudod helyezni, hogy nap mint nap nyomon tudd követni a terveidet, sőt a családdal is meg tudd osztani.

Ha eldöntötted, hogy mostantól élvezni fogod a határidők és teendők vezetését, akkor egy ilyen szépséges küllemű segítőtárs, biztos, hogy minden nap motiválni fog arra, hogy használd. A Mediterranean kollekció elemei ráadásul teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így akár az ehhez a jegyzettömbhöz tökéletesen illő határidőnaplót, jegyzetfüzetet vagy golyóstollat is választhatsz hozzá, hogy még nagyobb örömöd teljék a használatában.

A Filofax Mediterranean notesz jegyzettömb menütervező jellemzői

Külső és belső kialakítása a Mediterranean kollekció elemeinek mintázatával harmonizál: mediterrán csempeminta öleli körbe az írható felületet.

  • - Méret: 160x230 mm/9 mm magas
  • - 60 db Töltőtollbarát, 100 g/m2 vastag papírlapok
  • - Fejben ragasztott jegyzettömb
  • - 2 mm vastag, erős, szürkekarton hátlap
  • - körben mintás, vonalas heti tervező
  • - Meal Planner (Menütervező) felirat minden oldal tetején,
  • - Hét napjai megnevezések angol nyelven, bevásárlólista elkészítéséhez vonalas felület, melyen ki tudod pipálni a megvásárolt tételeket
  • - Filofax márkajelzés minden lap alján

Mit tartalmaz a Filofax Mediterranean notesz jegyzettömb étkezéstervező?

  • - 60 db letéphető heti tervezőlap

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax határidőnaplód neked is!

  • - A Filofax betétlapok és Filofax naptárbetétek segítségével teljes mértékben személyre szabhatod jegyzetfüzeted tartalmát.
  • - Elválasztólapokkal rendszerezheted akár témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) is a mappád tartalmát, így könnyebben áttekintheted jegyzeteidet. További kiegészítőket találsz a Filofax kiegészítő menüpontban. 
  • - Ha pedig imádod a színeket, a matricákat és szeretsz díszíteni, érdemes körülnézned a Filofax Dekoráció menüpontban is!
A csomag tartalma 1 db jegyzettömb 60 lappal
Mennyiség 1 db
Méret 160x230 mm (9 mm magas)
Szín fehér
Lapméret 160 x 230 mm
Lapvastagság (g/m2) 100
Típus Notesz, jegyzettömb
Kollekció Filofax Mediterranean
Extrák Fejben ragasztott tömb, letéphető lapokkal, karton hátlappal, mágnescsíkkal
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Mediterranean notesz jegyzettömb, menütervező | Filofax

Mediterranean notesz jegyzettömb, menütervező | Filofax

60 db (100g/m2) letéphető, töltőtollbarát napi étkezési és vásárlási tervező notesz jegyzettömb a Filofax Mediterranean kollekciójának mintázatával díszítve, 160x230 mm (9 mm magas). Hátulján mágnescsík található. Álló formátum.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!