Csíkos Good Vibes A5 | Filofax Notebook

FX-179533

A5 méretű, áthelyezhető lapos, középkék színű gumipánttal záródó, pasztellszínekben csíkos jegyzetfüzet. Laminált vastag karton alapú színes külső és belső borító, 56 db fehér, vonalas jegyzetlappal. - Filofax Notebook Good Vibes

6 650 Ft‎

A Filofax Good Vibes kollekció darabjai pozitív energiákkal töltenek fel minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed őket. A tervezésnél a legfontosabb szempont az volt, hogy használatával a legjobb dolgokra koncentrálhass az életben és értékelhess minden egyes pillanatot.

Fedezd fel ezt az elragadó határidőnapló-készletet és hagyd, hogy a Good Vibes kollekció feldobja a napod! Finom pasztell színvilága és mintázata egyszerre sugároz üdítő felfrissülést, és harmóniát, az elrejtett pozitív üzenetek pedig motiváltabbá tesznek a hétköznapokban.

A határidőnaplók és jegyzetfüzetek külső borítóján megjelenő pasztellszínű csíkokat a belső borítón és a kiegészítőknél megjelenő geometrikus formavilág egészíti ki, mindez egységes, kissé bohókás külsőt kölcsönöz az egész kollekciónak.

Használd a matricacsomagba rejtett pozitív üzeneteket, apró megerősítéseket, segítségükkel biztosan jobban megy majd a koncentrálás és sokkal könnyebben megy a munkaTedd teljessé a hatást a Good Vibes kiegészítőkkel, válassz tollat, matricákat, öntapadó jegyzetlapokat, tolltartót, washi tape-et, plusz elválasztólapokat vagy lefűzhető erszényt a kínálatból.

A Good Vibes A5 méretű Filofax Notebook jegyzetfüzet előnyei

Filofax Notebook egy olyan jegyzetfüzet, ami egyszerre egyesíti a spirálos jegyzetfüzetek egyszerű használatát a Filofaxtól már megszokott cserélhető lapos termékek variálhatóságával. Hiszen annak ellenére, hogy spirálozott jegyzetfüzetről beszélünk, a Filofax Notebook 100 g/m2 jegyzetlapjait tetszés szerint áthelyezheted és cserélheted.

Kényelmes írást biztosít: ez a jegyzetfüzet teljes mértékben kinyílik, borítója visszahajtható. Keskeny spirálja nem nehezíti az írást.

A Good Vibes A5 Filofax Notebook jegyzetfüzet jellemzői

  • - Színei és mintázata a Good Vibes kollekció mintázatával harmonizál: vidám pasztellszínű csíkok a külső borítón, melyet remekül kiegészít a belsejét fedő menta alapon pöttyös borítás. Az egész összkép vidám, bohókás, csupa pozitív energia. 
  • - Méret: Notebook A5 - 210×164 mm, vastagság 18 mm
  • - Választható Filofax Notebook betétlapok és naptárbetétek mérete: A5
  • - Tartalma: 56 db fehér színű, vonalas, töltőtoll-barát jegyzetlap
  • - Betétlapok súlya: 100 g/m2
  • - Borító anyaga: vastag, laminált karton, pasztell csíkozással, belül menta alapon színes pöttyök.
  • - Záródás: középkék színű, elasztikus zárószalag

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax Notebook jegyzetfüzeted neked is!

Mennyiség 1 db
Szín pasztell
Naptárméret A5, L
Kollekció Filofax Good Vibes
Záródás Rugalmas gumi
Anyag Laminált karton

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Csíkos Good Vibes A5 | Filofax Notebook

Csíkos Good Vibes A5 | Filofax Notebook

A5 méretű, áthelyezhető lapos, középkék színű gumipánttal záródó, pasztellszínekben csíkos jegyzetfüzet. Laminált vastag karton alapú színes külső és belső borító, 56 db fehér, vonalas jegyzetlappal. - Filofax Notebook Good Vibes

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!