Nyomdázás  149 terméket találtam.

Ez a polc a gumibélyegző , szilikonnyomda és a szivárvány minden színében megtalálható bélyegzőpárnák kínálatát mutatja be! De ugyanitt találod a különféle eszközöket is, melyek segítik az alkotást, ha nyomdákat használsz. A nyomdázás felnőttként is ugyanolyan jó móka, mint amilyen az óvodában volt. Próbáld ki te is! Széles választékunkban biztosan megtalálod amit keresel!

Tintapárna...

De hogyan kerül a minta a papírra? Természetesen úgy, ha tintába mártod a bélyegződet, vagy betintázod a felületét. Válassz nyomdapárnáink közül! A szivárvány minden színében kínálunk bélyegzőpárnákat különféle bélyegzéstechnikákhoz.

Eszközök bélyegzéshez

Akrilblokk és bélyegzőtisztító folyadék azaz olyan termékek találhatók itt, ami megkönnyíti számodra a bélyegzőkkel és nyomdákkal való munkát.

Foam nyomda

Foam bélyegzőnek hívjuk a tömör dekorgumiból készített nyomdákat, melyek vagy nyéllel vagy öntapadóssá kialakítható felülettel kerülnek forgalomba. Kínálatunkban magyar nyelvű feliratokat is találsz. Tedd különlegessé a legközelebbi alkalmat és készíts az ajándék mellé egy képeslapot is, amelyre foam nyomda segítségével bélyegezted fel a jókívánságodat!

Szilikon nyomda

A szilikonból vagy fotópolimerből készült átlátszó bélyegzők a nyomdák legújabb generációja. Előnyük, hogy átlátszóságuknak köszönhetően sokkal pontosabban tudod pozícionálni, hogy  hová kerüljön majd a lenyomat, mint a fabélyegzőkkel. Rugalmas anyaguknak köszönhetően könnyedén leválaszthatók a többször használatos akrilblokkról, így tárolásuk is sokkal kisebb helyet igényel a fa nyéllel rendelkező társaikénál. Próbáld ki te is, és megtapasztalod majd a szilikon nyomda előnyeit!

Betűnyomda

Készíts csodaszép és elegáns feliratokat és számsorokat szilikon betűnyomda, foam betűnyomda vagy gumi betűbélyegző segítségével! Bélyegezd a betűket képeslap, scrapbook album, scrapbook oldal, mixed-media alkotás, határidőnapló, kreatív napló, Bible Journal vagy Bullet Journal lapjaira! Betűbélyegző segítségével lerövidítheted a díszítési időt, hiszen többé nem neked kell megrajzolnod a betűket. Ráadásul a feliratok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! Ebben a kategóriában találod a különféle mókás és elegáns formájú szám- és betűbélyegzőket. A készletek különálló betűket és számokat, néhány esetben külön ékezeteket tartalmaznak.

Háttér textúra nyomda

Készíts csodaszép és elegáns háttereket a textúra nyomdák segítségével! Bélyegezd a motívumot képeslap, scrapbook album, scrapbook oldal, mixed-media alkotás, határidőnapló, kreatív napló, Bible Journal vagy Bullet Journal oldalaira! A háttérbélyegzőknek köszönhetően lerövidítheted a díszítési időt, hiszen egycsapásra ki tudod alakítani a háttér mintáját. Ráadásul a kedvelt motívumok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! A szilikonbélyegzők átlátszóságának köszönhetően könnyen egymás mellé illesztheted a bélyegzőt többször is, így mérettől függetlenül bármely nagyságú felület hátterét mintázhatod.

Nyomda naptárdíszítéshez

Készíts látványos, elegáns vagy hasznos díszítéseket határidőnaplódba nyomdák segítségével! Bélyegezd a motívumokat határidőnapló, kreatív napló, Bullet Journal lapjaira! A nyomdák kiváló Bullet Journal díszítő kellékek! A bélyegzők segítségével lerövidítheted a díszítési időt, hiszen többé nem neked kell megrajzolnod azokat. Ráadásul a kedvelt motívumok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! Könnyen ismételheted a folyamatot napról-napra, hétről hétre. A feliratos bélyegzőkkel ráadásul saját naptárt is készíthetsz. A különféle stílusú hónap, nap neveket és számokat is tartalmazó bélyegzőkkel könnyű dolgod lesz. Egyedi feliratokat pedig betűnyomda használatával alakíthatsz ki. Válassz kínálatunkból! 

oldalanként
1 990 Ft‎

7-féle egzotikus teknősmintát (sormintát) tartalmazó szilikon nyomda készlet. Az alaplap mérete:  16 cm x 22 cm

4 390 Ft‎

14-féle egzotikus mintát (sormintát) tartalmazó szilikon nyomda készlet. A csomag mérete:  16 cm x 26,5 cm

4 390 Ft‎

11-féle feliratot és képet tartalmazó szilikon nyomda, ami a nagyi konyhájának meleg, süti illatú hangulatát idézi. Az alaplap mérete: 16 x 23 cm.

2 990 Ft‎

4 db virág- vagy indamintás ornament keretet tartalmazó szilikon nyomda készlet. Egy keret mérete: 7 x 9,5 cm

1 990 Ft‎

1 db virágszárat (pitypang vagy bürök) megjelenítő szilikon nyomda. Mérete: 35mm x 85mm

2 690 Ft‎

15-féle, legfőképp angol nyelvű feliratokat tartalmazó szilikon nyomda készlet, mely a tavasz, nyár, szerelem témához kapcsolódik. Mérete: 95x160mm

3 590 Ft‎

Kiváló minőségű  szilikon nyomda, 16 db angol nyelvű esküvőhöz, eljegyzéshez kapcsolódó feliratokkal.  Az alaplap mérete: 10x14cmA nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők, esküvői meghívók, ültetőkártyák készítéséhez, albumok díszítéséhez.

3 290 Ft‎

17 db, egymással jól kombinálható őszi motívumot tartalmazó szilikon nyomda. Az alaplap mérete: 8 x 19 cm, a legnagyobb gomba mérete: 6,5 x 5,5 cm.

3 290 Ft‎

8-féle zenei motívumot (hangjegyeket, kottát) tartalmazó szilikon bélyegző készlet. Az alsó kotta mérete: 7 cm x 1,6 cm

1 690 Ft‎

4-féle szezonális virágmotívumot (a téli hópelyhes), angol nyelvű évszakfeliratokat és jegyzetrészt tartalmazó szilikon nyomda naptárdíszítéshez. Az alap mérete: 11,5 x 8,5 cm,  a feliratok kb. 2,5 x 0,8 cm-esek.

3 490 Ft‎

17 db-os szilikon nyomda készlet, melynek motívumaival a kedves emlékeket felidéző albumokat, képeslapokat díszíthetsz. Mérete: 93x136mm(Jobb alsó bélyegző szilikon nyomda mérete kb. 2 cm)

3 890 Ft‎

15-féle, álomfogóhoz kapcsolódó feliratot és motívumot tartalmazó szilikon nyomda. A nyomda teljes mérete A6. 

3 290 Ft‎

16-féle kézzel írt feliratot, valamint képeket tartalmazó, angol nyelvű szilikon nyomda naptárdíszítéshez, melyek segítenek Téged abban, hogy rendszerezni tudd a célkitűzéseidet. Az alap mérete: 10,5x15cm, Wish felirat mérete: 2x4cm

3 490 Ft‎

Szilikon nyomda tavaszi motívumokkal (veréb, csibe, nyuszipár, katica, pillangó, tavaszi növények), összesen 9 db. A képek mérete különböző, a csibe kb. 3 cm x 3,5 cm. 

3 490 Ft‎

Kiváló minőségű  szilikon nyomda, betűnyomda, 26-féle kisbetűvel és 4-féle egyéb karakterrel.  Betűméretek pl: a betű 1cm, b betű 1,5 cm, f 2cmA nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez.

3 490 Ft‎

Kiváló minőségű  szilikon nyomda, betűnyomda, 26 db nagybetűvel. Betűk mérete kb. 1,5 cm. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez.

4 390 Ft‎

Hétrészes szilikonbélyegző-készlet a legnépszerűbb hangszerekkel. A dob mérete kb. 8,2 cm x 5,5 cm. 

3 990 Ft‎

22 darabos szilikonbélyegző-készlet fontosabb jubileumi évfordulók számával. A legnagyobb számok mérete 2,5 cm, a kisebbeké 1,2 cm. 

4 090 Ft‎

Savmentes, vízbázisú tintapárna bélyegzőnyomatok készítésére, stencilezéshez vagy dombornyomatok díszítéséhez. Három szín: piros, arany, zöld Bélyegzőfelület 4,7 x 7,5 cm

4 090 Ft‎

Savmentes, vízbázisú tintapárna bélyegzőnyomatok készítésére, stencilezéshez vagy dombornyomatok díszítéséhez. Három metálszín: arany, ezüst, bronz. Bélyegzőfelület 4,7 x 7,5 cm

1 470 Ft‎

Savmentes, vízbázisú tintapárna bélyegzőnyomatok készítésére, öregítésre, sablonozáshoz stb. Bélyegzőfelület 2,5x 2,5 cm

3 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda, betűnyomda, 29 db Moonlight nagybetűvel (nyomtatott nagybetű). A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 10,5 x 14,5 cm, a motívumok mérete eltérő.

3 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda, betűnyomda, 36 db Moonlight kisbetűvel. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 10,5 x 14,5 cm, a motívumok mérete eltérő.

4 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda  8 db romantikus, párizsi sétát idéző motívummal.A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók, meghívók díszítéséhez. A készlet mérete 15 x 21 cm, a motívumok mérete eltérő.

Megjelenítés 1 - 24 / 149