Multifit  9 terméket találtam.

Bármilyen szabvány gyűrűs határidőnaplóhoz vagy többféle mérethez használható kiegészítők a Filofax és a Saturnus kínálatából. Leválogattuk neked az összeset. Jelölőcímke, lyukasztó, naptármatrica, számológép? Bármelyikre is van szükséged, ebben a kategóriában megtalálod az L és A5, M és Personal, S és Pocket valamint a Mini méretű határidőnaplódhoz szükséges kiegészítőket. Minden termék a szabvány gyűrűs határidőnaplókhoz használható.

1 130 Ft‎

Sárga, kék, és zöld öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölő címke. M és L (Personal és A5) méretű gyűrűs határidőnaplóhoz.

1 640 Ft‎

Gyűrűs határidőnaplóba helyezhető, négyzethálós jegyzettömb, lyukasztott lapokkal, bármely mérethez.3 × 35 színes lap.

1 440 Ft‎

Öntapadó átlátszó lyukvédő/erősítő matricák.

1 605 Ft‎

Jelölőmatricák Personal (M, 2), A5 (L, 1), A4 gyűrűs határidőnaplóhoz, többféle mérethez. 270 db matrica

2 415 Ft‎

Sárga, öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölőcímke. Bármely méretű Mini, Pocket (S) és Personal (M), A5 (L) és A4 méretű gyűrűs határidőnaplóhoz.

2 750 Ft‎

Sárga, öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölő címke. Nagy méret. Personal, A5, A4 méretű gyűrűs határidőnaplóhoz.

4 875 Ft‎

Personal (M) és A5 (L) méretű gyűrűs kalendáriumokhoz használható, napelemes Filofax számológép.

4 735 Ft‎

Mini (S) és Pocket (S) méretű gyűrűs kalendáriumokhoz használható, napelemes Filofax számológép.

2 275 Ft‎

Napelemes számológép. Mindhárom szabvány méretű határidőnaplóhoz használható. L (A5), M (Personal), S (Pocket) Elnézést kérünk, ez a termékünk jelenleg nem rendelhető, mert elfogyott a gyártónál. Utángyártása folyamatban van.

Megjelenítés 1 - 9 / 9