Lyukasztó határidőnaplóhoz  8 terméket találtam.

Nem probléma most már, hogyan fűzz le bármit a kalendáriumodba! Egyszerre lyukaszd ki mind a hat lyukat, egy szempillantás alatt! Gyűrűs határidőnaplókhoz és Filofax Notebookhoz használható, hatlyukú fém lyukasztók minden mérethez. Állítható és fix lyukasztási lehetőségek. Olvastad már lyukasztóválasztáshoz írt tippgyűjteményünket?

4-lyukú lyukasztó A4 méretű gyűrűs határidőnaplókhoz és Filofax Clipbook-hoz.Papírvezetővel.

Hattüskés, hordozható, műanyag Filofax lyukasztó Filofax Clipbook-hoz és A5 (L) méretű gyűrűs határidőnaplókhoz Elnézést kérünk, de ez a termék átmenetileg nem rendelhető, mert elfogyott.

Filofax fém lyukasztó a Filofax Notebook áthelyezhető lapos jegyzetfüzetekhez.Minden mérethez használható, állítható lyukasztó.

Hattüskés, hordozható, műanyag Filofax lyukasztó Pocket (S) méretű gyűrűs határidőnaplókhoz

Hattüskés, hordozható, műanyag Filofax lyukasztó Personal (M) méretű gyűrűs határidőnaplókhoz Elnézést kérünk, ez a termék jelenleg nem rendelhető. Várhatóan 2021. május közepétől újra kapható.

Hattüskés, hordozható, műanyag Filofax lyukasztó A4 méretű gyűrűs határidőnaplókhoz Elnézést kérünk, de ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, mert elfogyott. Érkezésére várunk.

Hattüskés, hordozható, műanyag Filofax lyukasztó A5 (L) méretű gyűrűs határidőnaplókhoz Elnézést kérünk, de ez a termék átmenetileg nem rendelhető, mert elfogyott.

6-lyukú lyukasztó S, M, L méretű gyűrűs határidőnaplókhoz, állítható bármely mérethez.Jelöléssel és papírvezetővel.

Megjelenítés 1 - 8 / 8