Eszköz | Szerszám  154 terméket találtam.

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Alapeszközök

Itt található jónéhány olyan fontos alapeszköz amelyet leggyakrabban fogsz használni vagy idővel hasznossá válhatnak számodra, ha beleveted magad az albumkészítés csodálatos világába és szenvedélyeddé válik a scrapbooktechnika.

Bordázó tábla...

Ha szeretnél szép, szabályos hajtásvonalakat és szükséged van egy nagyszerű eszközre, ami megkönnyíti számodra a pontos hajtogatást, akkor nézz szét ezen a polcon! Itt biztosan megtalálod, amit szeretnél.

Olló, mintavágó olló

Ugye nem kell részletezni miért fontos a scrapbooktechnikához az olló? Vágd profi ollóval a papírt, a fotót, a szalagot, amivel díszíted a szépséges albumot! Ezen a polcon találod az egyenes és mintázott vágások kialakításához legalkalmasabb eszközöket, az ollókat.

Különleges eszközök...

Ebben a kategóriába olyan különleges és hasznos eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek nem feltétlenül alapeszközöknek számítanak, de nagyon jó, ha vannak. Megkönnyítik az albumkészítés és a scrapbooktechnikával készült más csodálatos ajándéktárgyak készítését.

Lyukasztó...

Mintalyukasztó | Kalauzlyukasztó | Domborító lyukasztó | Bordűrlyukasztó | Szegecselő szerszám - ha ezekre a fajta eszközökre van szükséged, itt keresd őket!

Sizzix vágógép

A Sizzix vágógép egy hobbi stancológép, amivel gyorsan és tökéletesen tudsz kivágni a hozzátartozó vágókések segítségével csodálatos formákat. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel nemcsak papírt vagy kartont, hanem textíliát, farmeranyagot, dekorgumit és még számos kreatív alapanyagot vághatsz formára. Ismerkedj meg a használatával és előnyeivel, tekintsd meg a részletes termékleírásokat és válaszd ki a neked legmegfelelőbb változatát! A Sizzix vágógéphez használható további vágókéseket egy másik polcon a Vágókés, domborítólap kategóriában találod!

Vágókés domborítólap

Sizzix vágógéphez (és hasonló rendszerrel működő házi stancoló- és domborítógéphez) használható vágókés, vágósablon, domborítólap, domborító mappa

Vágógép, körvágó

Ha eleged van abból, hogy ceruzavonal mentén próbálod a papírokat ollóval egyenesen vágni és sosem sikerül elég szépen, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat. Az asztali vágógép és körvágógép a legjobb segítség a gyakran alkotók számára. Ebben a kategóriában ezenkívül találhatsz különféle olyan varázseszközöket, amivel zászlófüzért, betűket, számokat és más klassz dolgokat vághatsz ki profi módon! Nézd végig!

oldalanként

2 db pótpenge egyenes vágásokhoz a Rayher (50046000) vágógéphez

1 db egyenes vágásokhoz és 1 db bordázó görgő (biegelő fej) a Rayher vágógéphez

Vágj és hajtogass könnyen ezzel az eszközzel! Bordázófejjel kiegészített vágógép a Rayher vadonatúj terméke.A készlet 1 db vágólapot, 1 db bordázófejet és 1 db pengét tartalmaz 12" azaz 30,5 cm vágófelület

2 db pótpenge a Trim & Score vágógéphez (58886000)

Kétoldalas, 50 mm széles papírragasztó, 50 m

Kétoldalas, 25 mm széles papírragasztó, 50 m

Kétoldalas, 12 mm széles papírragasztó, 50 m

Kétoldalas, 9 mm széles papírragasztó, 50 m

Centiméter beosztású, 45 cm hosszú fémvonalzó

Centiméter beosztású, 30 cm hosszú fémvonalzó

3 db pótpenge forgófejes művészkéshez (8957900)

Forgófejű, precíziós acélkés 2 db pótpengével

3 db pótpenge művészkéshez (8957700)

Precíziós acélkés 3 db pótpengével

Pillangó alakú motívum lyukasztó3,81 mm (1 1/2")

Pillangó alakú motívum lyukasztó2,54 cm (1")

Pillangó alakú motívum lyukasztó9 mm (3/8")

Virág alakú motívum lyukasztó3,81 cm (1 1/2")

Virág alakú motívum lyukasztó2,54 cm (1")

Címke alakú motívum lyukasztó3,5x2,3 cm (1 1/")

Címke alakú motívum lyukasztó2,54x1,5 cm mm (1")

Szív alakú motívum lyukasztó9 mm (3/8")

Szív alakú motívum lyukasztó3,81 cm (1 1/2")

Szív alakú motívum lyukasztó5 cm (2")

Megjelenítés 1 - 24 / 154