Eszköz | Szerszám  170 terméket találtam.

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Alapeszközök

Itt található jónéhány olyan fontos alapeszköz amelyet leggyakrabban fogsz használni vagy idővel hasznossá válhatnak számodra, ha beleveted magad az albumkészítés csodálatos világába és szenvedélyeddé válik a scrapbooktechnika.

Bordázó tábla...

Ha szeretnél szép, szabályos hajtásvonalakat és szükséged van egy nagyszerű eszközre, ami megkönnyíti számodra a pontos hajtogatást, akkor nézz szét ezen a polcon! Itt biztosan megtalálod, amit szeretnél.

Olló, mintavágó olló

Ugye nem kell részletezni miért fontos a scrapbooktechnikához az olló? Vágd profi ollóval a papírt, a fotót, a szalagot, amivel díszíted a szépséges albumot! Ezen a polcon találod az egyenes és mintázott vágások kialakításához legalkalmasabb eszközöket, az ollókat.

Különleges eszközök...

Ebben a kategóriába olyan különleges és hasznos eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek nem feltétlenül alapeszközöknek számítanak, de nagyon jó, ha vannak. Megkönnyítik az albumkészítés és a scrapbooktechnikával készült más csodálatos ajándéktárgyak készítését.

Lyukasztó...

Mintalyukasztó | Kalauzlyukasztó | Domborító lyukasztó | Bordűrlyukasztó | Szegecselő szerszám - ha ezekre a fajta eszközökre van szükséged, itt keresd őket!

Sizzix vágógép

A Sizzix vágógép egy hobbi stancológép, amivel gyorsan és tökéletesen tudsz kivágni a hozzátartozó vágókések segítségével csodálatos formákat. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel nemcsak papírt vagy kartont, hanem textíliát, farmeranyagot, dekorgumit és még számos kreatív alapanyagot vághatsz formára. Ismerkedj meg a használatával és előnyeivel, tekintsd meg a részletes termékleírásokat és válaszd ki a neked legmegfelelőbb változatát! A Sizzix vágógéphez használható további vágókéseket egy másik polcon a Vágókés, domborítólap kategóriában találod!

Vágókés domborítólap

Sizzix vágógéphez (és hasonló rendszerrel működő házi stancoló- és domborítógéphez) használható vágókés, vágósablon, domborítólap, domborító mappa

Vágógép, körvágó

Ha eleged van abból, hogy ceruzavonal mentén próbálod a papírokat ollóval egyenesen vágni és sosem sikerül elég szépen, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat. Az asztali vágógép és körvágógép a legjobb segítség a gyakran alkotók számára. Ebben a kategóriában ezenkívül találhatsz különféle olyan varázseszközöket, amivel zászlófüzért, betűket, számokat és más klassz dolgokat vághatsz ki profi módon! Nézd végig!

oldalanként
840 Ft‎

Lukasztótű (ár) scrapbooktechnikához. Mérete 8,3 cm

4 370 Ft‎

Különleges bordűrlyukasztó max. 200 g/m2 vastagságú papír mintázáshoz. Méret: 4,5 x 0,9 cm

27 760 Ft‎

Mini vágó- és domborítógép, mely nagyon praktikus, bárhova magaddal viheted, tökéletes utazáshoz is. Maximum 75 x 165 mm-es sablonhoz alkalmazható. A gép mérete: 19 x 9,5 x 13 cm.

8 670 Ft‎

Kör alakú motívumlyukasztó, amit akár a lap közepére is használhatsz. Különlegessége, hogy az alsó és felső részt mágnes rögzíti egymáshoz, így bárhol lyukaszthatsz vele. Mérete: 5,08 cm, 2".

8 670 Ft‎

Szív alakú motívumlyukasztó, amit akár a lap közepére is használhatsz. Különlegessége, hogy az alsó és felső részt mágnes rögzíti egymáshoz, így bárhol lyukaszthatsz vele. Mérete: 5,08 cm, 2 x 2".

3 790 Ft‎

Kiváló minőségű vágósablon, Szeretettel felirat elkészítéséhez. Mérete: 9,3 x 2,5 cm

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Kétféle csipkeszegélyt tartalmazó vágósablon: szíves és pamut csipke. A vágósablon alkalmas scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

3 353 Ft‎
4 790 Ft‎ -30%

Vágósablon csipkemintás dísz készítéséhez. Alkalmas scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

2 513 Ft‎
3 590 Ft‎ -30%

Hajókormányt mintázó vágó- és domborítósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

3 983 Ft‎
5 690 Ft‎ -30%

Díszes keret virágmintákkal. Vágó- és domborítósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 603 Ft‎
2 290 Ft‎ -30%

Szomorúfűz mintát formázó vágósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemének gyors és egyszerű kivágásához.

1 603 Ft‎
2 290 Ft‎ -30%

Havas tetejű faház megalkotásához szükséges vágósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

4 123 Ft‎
5 890 Ft‎ -30%

Vágó- és domborítósablon csodás, aprólékosan kidolgozott kör alakú díszítés készítéséhez. 

3 983 Ft‎
5 690 Ft‎ -30%

Csipkemintás kör alakú keretek pillangóval. Vágósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 953 Ft‎
2 790 Ft‎ -30%

Pillangós díszítőelemek. Vágósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 603 Ft‎
2 290 Ft‎ -30%

3 db, különböző kagylót mintázó vágósablon, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 953 Ft‎
2 790 Ft‎ -30%

Havas hegytetők kivágására alkalmas vágósablon, scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemének gyors és egyszerű kivágásához.

1 113 Ft‎
1 590 Ft‎ -30%

Telihold mintájú vágó- és domborítósablon képeslapok vagy ajándékkártyák dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Kulcsokat, kulcskarikát és különböző formájú kulcstartókat mintázó vágósablonkészlet.

1 393 Ft‎
1 990 Ft‎ -30%

Erdős hátteret mintázó vágósablon scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 533 Ft‎
2 190 Ft‎ -30%

Vágósablonkészlet csodás szivárványok és felhők kivágásához, dombornyomó részleteket is tartalmaz. 

45 960 Ft‎

Vágó-és domborítógép A5 - Starter Kit, A5 formátumig használható. 17-darabos szett, nyílásszélessége 15,8 cm. 

59 990 Ft‎

Vágó- és domborítógép 12 db tartozékkal, mely  A/4 méretű formátumig használható. Nyílásszélessége 22,5 cm.

2 640 Ft‎

Körvágó szerszám, 1,2-30 cm méretű körök kivágásához.

Megjelenítés 1 - 24 / 170