Mediterranean golyóstoll | Filofax

FX-132909

Feketén fogó golyóstoll a Filofax Mediterranean kollekcióból kék-fehér mediterrán hangulatú mintával, arany színű fémrészekkel. 136 mm

6 990 Ft‎

A Mediterrán kollekciót a portugál azulejomintás csempék inspirálták. Amikor Portugáliára gondol az ember, néhány dolog azonnal beugrik: Lisszabon, tengeri ételek, szörfözés… és az azulejo csempék. E gyönyörű, mázas, kerámiacsempék hosszú ideje már a Portugál történelem és kultúra szerves részét képezik.
Éld át te is egy ilyen egzotikus hely vizuális élményét, a Mediterrán kollekciónak köszönhetően! Fedezd fel mennyi apró kedves részletet rejt és vedd körül magad e szépségekkel. Hisz minden a részletekben rejlik és a szépséges dizájn látványa biztosan jó hatással lenni a hangulatodra is.

A Mediterrán kollekció pont ezt a célt szolgálja. Hagyd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak az A5-ös Notebook oldalaira jegyzetelve, vagy rejtsd őket a bájos határidőnaplókba, melyeket A5, Personal és Pocket méretben is megvásárolhatsz.
Állj készen arra, hogy izgalmas terveid és teendőid valóra váltsd! Gyűjtsd össze a kollekció összes csini darabját, a tollat és a tolltartót is! Ne feledkezz meg a praktikus notesztömbökről sem,
 melynek mintázata tökéletesen illik a különleges csempékhez. Szép a megjelenésük, a hátoldalukon lévő mágnessel pedig könnyen a hűtőajtóra helyezheted őket. Választhatsz a napi teendők, a heti elfoglaltságok vagy a menü megtervezését megkönnyítő változatok közül.

E kollekció része ez az elegáns golyóstoll is a Filofax Mediterranean kollekció mintázatával, mely bármelyik határidőnaplóhoz vagy Notebookhoz tökéletes kiegészítő.

A Filofax Mediterranean golyóstoll jellemzői

  • Ez a feketén fogó golyóstoll kék-fehér, mediterrán csempemintával, arany csíkkal és csipesszel. Tökéletesen illik a Filofax Mediterranean kollekció határidőnaplóihoz és Filofax Notebook füzeteihez.
  • Tintája feketén fog
  • Elcsavarással működik
  • Kompatibilis más a szabvány típusú golyóstollbetétekkel.
  • Kellemesen nehéz toll, kényelmes fogást és írást biztosít.
  • 138 mm hosszú, illeszkedik bármely Filofax határidőnapló tolltartójába a mini mérettől az A4 méretig.
  • Ez a golyóstoll ún. Cross típusú, csavaros golyóstollbetétet tartalmaz, ami a hazai írószeráruházakban kapható.
A csomag tartalma 1 db feketén fogó golyóstoll
Mennyiség 1 db
Méret 136 mm
Szín kék-fehér
Kollekció Filofax Mediterranean
Anyag Fém

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Mediterranean golyóstoll  | Filofax

Mediterranean golyóstoll | Filofax

Feketén fogó golyóstoll a Filofax Mediterranean kollekcióból kék-fehér mediterrán hangulatú mintával, arany színű fémrészekkel. 136 mm

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!