Mixed media  556 terméket találtam.

Festék, ceruza, pasztell, filctoll, effekt alapanyag, nyomda, pecsét, ecset, stencil, festősablon - hobbikellékek mixed-media technikához a Scrapbook Webáruház kínálatában.

Eszközök mixed media...

Ecset, szivacsecset, akvarellpapír, ami jól jöhet művészkedéshez. Válogass kínálatunkból!

Stencilezés

A stencil műanyag festősablon , amely segítségével különféle mintákat és formákat festhetsz, rajzolhatsz, színezhetsz alkotásaidra vagy határidőnaplódba. A stencil jó segítőtárs, egyszerű használni, és látványos részletekkel gazdagítja alkotásod. Keress és válaszd ki a neked tetsző stencilt az alábbi kategóriákból aszerint, milyen célra keresel megoldást?

Nyomdázás

Ez a polc a gumibélyegző , szilikonnyomda és a szivárvány minden színében megtalálható bélyegzőpárnák kínálatát mutatja be! De ugyanitt találod a különféle eszközöket is, melyek segítik az alkotást, ha nyomdákat használsz. A nyomdázás felnőttként is ugyanolyan jó móka, mint amilyen az óvodában volt. Próbáld ki te is! Széles választékunkban biztosan megtalálod amit keresel!

Festés színezés írás...

Itt találhatsz mindent, amit festés színezés írás és rajzolást témában csak segítségedre lehet. Ceruzák, festékek, tollak, ecsetfilc, folyékony tinta, válassz az alábbi kategóriákból aszerint, milyen technikát részesítesz most épp előnybe!

Art Journal

Szeretsz rajzolni, festeni és művészi módon kifejezni az érzéseidet? Gyűjtsd az alkotásaidat egy füzetbe vagy művésznaplóba! Kínálatunkban találhatsz magas minőségű, akvarellpapíros, kötött füzeteket, félig előrajzolt, mintás művésznaplókat és más olyan füzeteket, amit scrapbookhoz és különféle vegyes technikákhoz is használhatsz. Ezek a füzetek kiválóak útinaplózáshoz, art journal és művésznapló alapként is. A gyűrűs és kötött kivitel alapján döntsd el te, melyiket szeretnéd használni! Vagy, próbáld ki mindet! Ebbe a kategóriába gyűjtve megtalálod azokat a termékeinket, amit művésznaplózáshoz, azaz art journal füzet vezetéséhez használhatsz. Füzetek, alapanyagok, minden, amire szükséged lehet. A kategória folyamatosan frissül, nézz vissza később is!

3D hatás

Ebben a kategóriában azokat a kreatív alapanyagokat gyűjtöttük össze számodra, melyek a 3D hatás elérését segítik elő papír alkotásaidon. Tedd látványosabbá scrapbookoldalaidat és más alkotásaidat háromdimenziós hatású kreatív alapanyagok használatával! Lakkok, adalékanyagok, különleges hatású porok - használd őket és a hűha-reakció garantált! Nézz körül nálunk és ismerkedj meg a termékekkel.

Csillogó hatás

Itt találod azokat a kreatív alapanyagokat melyek csillámos és csillogó hatás elérését segítik elő papír alkotásaidon. Tedd látványosabbá scrapbookoldalaidat és más alkotásaidat csillogó hatású kreatív alapanyagok használatával! Glitterporok, festékek, paszták - használd őket és a hűha-reakció ezekkel is garantált! Nézz körül nálunk és ismerkedj meg a termékekkel.

oldalanként
2 350 Ft‎

14x14 cm méretű akriltömb szilikonbélyegzőkhöz3 mm vastag

1 990 Ft‎

7-féle egzotikus teknősmintát (sormintát) tartalmazó szilikon nyomda készlet. Az alaplap mérete:  16 cm x 22 cm

4 390 Ft‎

14-féle egzotikus mintát (sormintát) tartalmazó szilikon nyomda készlet. A csomag mérete:  16 cm x 26,5 cm

4 390 Ft‎

11-féle feliratot és képet tartalmazó szilikon nyomda, ami a nagyi konyhájának meleg, süti illatú hangulatát idézi. Az alaplap mérete: 16 x 23 cm.

2 990 Ft‎

4 db virág- vagy indamintás ornament keretet tartalmazó szilikon nyomda készlet. Egy keret mérete: 7 x 9,5 cm

1 990 Ft‎

1 db virágszárat (pitypang vagy bürök) megjelenítő szilikon nyomda. Mérete: 35mm x 85mm

2 690 Ft‎

15-féle, legfőképp angol nyelvű feliratokat tartalmazó szilikon nyomda készlet, mely a tavasz, nyár, szerelem témához kapcsolódik. Mérete: 95x160mm

3 590 Ft‎

Kiváló minőségű  szilikon nyomda, 16 db angol nyelvű esküvőhöz, eljegyzéshez kapcsolódó feliratokkal.  Az alaplap mérete: 10x14cmA nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők, esküvői meghívók, ültetőkártyák készítéséhez, albumok díszítéséhez.

3 290 Ft‎

17 db, egymással jól kombinálható őszi motívumot tartalmazó szilikon nyomda. Az alaplap mérete: 8 x 19 cm, a legnagyobb gomba mérete: 6,5 x 5,5 cm.

1 690 Ft‎

4-féle szezonális virágmotívumot (a téli hópelyhes), angol nyelvű évszakfeliratokat és jegyzetrészt tartalmazó szilikon nyomda naptárdíszítéshez. Az alap mérete: 11,5 x 8,5 cm,  a feliratok kb. 2,5 x 0,8 cm-esek.

3 490 Ft‎

17 db-os szilikon nyomda készlet, melynek motívumaival a kedves emlékeket felidéző albumokat, képeslapokat díszíthetsz. Mérete: 93x136mm(Jobb alsó bélyegző szilikon nyomda mérete kb. 2 cm)

3 890 Ft‎

15-féle, álomfogóhoz kapcsolódó feliratot és motívumot tartalmazó szilikon nyomda. A nyomda teljes mérete A6. 

3 290 Ft‎

16-féle kézzel írt feliratot, valamint képeket tartalmazó, angol nyelvű szilikon nyomda naptárdíszítéshez, melyek segítenek Téged abban, hogy rendszerezni tudd a célkitűzéseidet. Az alap mérete: 10,5x15cm, Wish felirat mérete: 2x4cm

3 490 Ft‎

Szilikon nyomda tavaszi motívumokkal (veréb, csibe, nyuszipár, katica, pillangó, tavaszi növények), összesen 9 db. A képek mérete különböző, a csibe kb. 3 cm x 3,5 cm. 

3 490 Ft‎

Kiváló minőségű  szilikon nyomda, betűnyomda, 26-féle kisbetűvel és 4-féle egyéb karakterrel.  Betűméretek pl: a betű 1cm, b betű 1,5 cm, f 2cmA nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez.

3 490 Ft‎

Kiváló minőségű  szilikon nyomda, betűnyomda, 26 db nagybetűvel. Betűk mérete kb. 1,5 cm. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez.

4 390 Ft‎

Hétrészes szilikonbélyegző-készlet a legnépszerűbb hangszerekkel. A dob mérete kb. 8,2 cm x 5,5 cm. 

3 990 Ft‎

22 darabos szilikonbélyegző-készlet fontosabb jubileumi évfordulók számával. A legnagyobb számok mérete 2,5 cm, a kisebbeké 1,2 cm. 

1 390 Ft‎

Részletesen kidolgozott mandala motívum, 22 cm átmérőjű Cadence festősablon.

1 390 Ft‎

Részletesen kidolgozott mandala motívum, 22 cm átmérőjű Cadence festősablon.

1 390 Ft‎

Részletesen kidolgozott mandala motívum, 22 cm átmérőjű Cadence festősablon.

1 390 Ft‎

Részletesen kidolgozott mandala motívum, 22 cm átmérőjű Cadence festősablon.

650 Ft‎

A francia kártya négyféle színének megjelenítésére alkalmas festősablon. Mérete: 10x15 cm.

650 Ft‎

Díszes káróminta, mellyel elegáns festett dekorációt készíthetsz scrapbook alkotásaidra. Mérete: 10x15 cm.

Megjelenítés 1 - 24 / 556