Vágógép, körvágó  25 terméket találtam.

Ha eleged van abból, hogy ceruzavonal mentén próbálod a papírokat ollóval egyenesen vágni és sosem sikerül elég szépen, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat. Az asztali vágógép és körvágógép a legjobb segítség a gyakran alkotók számára. Ebben a kategóriában ezenkívül találhatsz különféle olyan varázseszközöket, amivel zászlófüzért, betűket, számokat és más klassz dolgokat vághatsz ki profi módon! Nézd végig!

oldalanként

2 db pótpenge a Trim & Score vágógéphez (58886000)

2 db pótpenge Fiskars márkájú, ujjra húzható, forgófejes művészkéshez (58149000)

Fiskars márkájú, ujjra húzható, forgófejes precíziós acélkés

Fiskars márkájú, ujjra húzható precíziós acélkés

5 db pótpenge Fiskars márkájú művészkésekhez (58146000 és 58147000)

3 db pótpenge forgófejes művészkéshez (8957900)

Forgófejű, precíziós acélkés 2 db pótpengével

3 db pótpenge művészkéshez (8957700)

Precíziós acélkés 3 db pótpengével

5 különböző vágófej görgős vágógéphez, szabálytalan vonalak vágásához. Tartalma: biegelő eszköz (hajtásvonal készítéséhez), tépett papírszél-hatás, nagy hullámos vágás, felhőmintás, elnyújtott cikk-cakk vonalEz a készlet a 8935100 Görgős papírvágó kiegészítő tartozéka

5 különböző vágófej görgős vágógéphez, szabályos vonalak vágásához. Tartalma: egyenes, félköríves, hullámos, szaggatott és cikk-cakk mintázatú görgőEz a készlet a 8935100 Görgős papírvágó kiegészítő tartozéka

12 db átlátszó védőmatrica regisztercímkékhez. Segítségével vízhatlanná és tartósabbá teheted a kilógó kis füleket, amiket a Regisztercímke lyukasztóval készítettél.

1 db pótpenge a We R Memory Keepers márkájú vágótáblákhoz. Ld. a hosszabb leírást.

Kényelmesen használható eszköz betű- vagy képfüzérek készítéséhez, scrapbook minialbum-oldalak egymáshoz kapcsolásához.Nézd meg a videót és a kapcsolódó képeket és egyből érteni fogod, mire használhatod.

Könnyen kezelhető betűvágó tábla 3,8x6,4 cm (1.5"x2.5") nagyságú betűk kivágásához. Képekkel illusztrált tájékoztatófüzettel és mobilalkalmazással.Nézd meg a részletes leírást és a kapcsolódó videót!

Készíts egyedi papír képkereteket ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

Könnyen kezelhető betűvágó tábla 7,6x12,7 cm (3"x5") nagyságú betűk kivágásához. Képekkel illusztrált tájékoztatófüzettel és mobilalkalmazással.Nézd meg a részletes leírást és a kapcsolódó videót!

Készíts csodálatos zászlófüzéreket legközelebbi családi party-ra ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

Körvágó eszköz 3 db pótpengével, mellyel kört vagy karikát vághatsz papírból 2,4 cm-től 15,3 cm-es átmérőig.

1 db pót vágóalátét Fiskars Portable görgős vágógéphez

1 db Rollblade görgő egyenes vágásokhoz a Fiskars Portable görgős vágógéphez

1 db Triple Tack pótpenge egyenes vágásokhoz a Fiskars SureCut és a Fiskars Big Personal SureCut vágógépekhez és 1 db Triple Tack bordázó görgő (biegelő fej) a Fiskars SureCut és a Fiskars Big Personal SureCut vágógépekhez

30 cm, A/4-es papírok vágására alkalmas Fiskars görgős vágógép.

30 cm, A/4-es papírok vágására alkalmas Fiskars vágógép.

Megjelenítés 1 - 24 / 25