2024. évi Filofax és magyar gyártású naptárbetétek

Közzétéve: 2024-01-11 11:01:04
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Ha jóideje gyűrűs határidőnaplót használsz a fontos időpontjaid, teendőid menedzselésére, akkor jól tudod, hogy az évnek ebben az időszakában már aktuálissá válik a következő évre szóló naptárbetét beszerzése. Azonban, még gyakorlott Filofax használóként is felmerülhetnek ilyenkor bizonyos kérdések:

  • Most is maradsz a bevált formátumnál vagy inkább szívesen kipróbálnál valami újat -
    Méretet váltasz mert kinőtted a Pocket méretet és most már Personal-ban folytatod?
  • A napi beosztásúról áttérsz a heti naptárbetétre – mert más ritmusban fogsz dolgozni?
  • Még nem tudod mit szeretnél, ezért jó lenne megismerni a választékot?

Esetleg még csak most kacsintgatsz a gyűrűs határidőnaplók irányába? Az előbbi felsorolás mondataiból néhány szót nem is értettél? Akkor jó helyen jársz! Ezzel a blogposzttal segítünk, hogy ki tudd választani a 2024-re a számodra legmegfelelőbb típust.
(Ha a blogbejegyzés átolvasása előtt átfutnád a kínálatot, akkor klikk ide.)

Filofax naptárbetétFilofax naptárbetét

A következő három videóban méret szerint különválogatva megismerheted, milyen típusú határidőnapló-betéteket kínál a Scrapbook Webáruház a Filofax márka és egy magyar gyártó termékei közül a gyűrűs határidőnaplók és gyűrűs füzetek kedvelői számára.

Nincs más dolgod, mint hogy megnézned őket! Bízom benne, hogy segítenek a választásban.

Kicsomagolás: Naptárbetétek 2024 | Pocket S méret

Kicsomagolás: Naptárbetétek 2024 | Personal M méret

Kicsomagolás: Naptárbetétek 2024 | A5 L méret


  • Ahogy láthattad, mind a három méretben kínálunk napi, heti, havi és éves beosztású naptárbetéteket 
  • magyar és angol nyelven (sőt, többnyelvű változatot is választhatsz)
  • akár az egyszerű, akár a színes, díszített, kreatív dizájnt kedveled, találhatsz minden méretben megfelelőt magadnak
  • a minimalista struktúrától a professzionális időtervezésig széles spektrum áll rendelkezésedre - kihasználhatod, hogy ma már egy határidőnapló tényleg hatékony segítséget nyújthat a mindennapokban és a munkában egyaránt.

A cikk további részében azoknak kínálunk hasznos olvasmányokat, akik még csak most ismerkednek a nyitható gyűrűs kalendáriumok rendszerével.

Ha a gyűrűs határidőnapló kipróbálása mellett döntöttél, de bizonytalan vagy a méretválasztásban, olvasd el a Filofax méretek - gyűrűs határidőnaplók összehasonlítása c. bejegyzésemet. Ebből a cikkből megtudhatod, melyik határidőnapló mekkora? Mi szerint válassz méretet? Miben különböznek egymástól az egyes típusok?

Szintén neked ajánlom a Segítek! Nincs többé stressz gyűrűs határidőnapló betétlap vásárlásakor c. bejegyzést, ha nem vagy tisztában azzal, hogy melyik betétlap mivel kompatibilis. Ebben a cikkben segítek helyretenni a kompatibilitással kapcsolatos kérdéseket!

Filofax naptárbetétFilofax naptárbetét

Ha a fentiek elolvasása után még mindig bizonytalan vagy jó segítség lesz számodra a Gyűrűs határidőnapló - tényleg szükségem van rá? c. bejegyzésünk, amely remélhetőleg mindent tisztáz majd benned. A cikk első részében végiggondoljuk a határidőnapló-választás elveit, bemutatom azt is, én milyen célra, milyen típusút vetettem be, a cikk végén pedig a különféle típusokkal kapcsolatban olvashatod pro és kontra érveimet/ellenérveimet.

Bízom benne, hogy ezzel a poszttal segítek abban, hogy el tudd dönteni, milyen típusú naptárbetét fogja leginkább szolgálni 2024-ben az életviteledet! Amelyet aztán kicsomagolás után nemcsak, hogy azonnal és örömmel fogsz belefűzni a gyűrűs határidőnaplódba, de egész évben segít majd hatékonyan kézben tartani a neked fontos dolgokat.

Örömteli válogatást kívánok!

Budaházi Brigitta


Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)