Megérkeztek a 2023 évi kreatív Filofax újdonságok és naptárdíszítő kellékek

Közzétéve: 2022-10-26 11:59:39
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Annyi már biztos, hogy a kreatív énünknek leginkább jóleső újdonságokból idén sem szenvedünk hiányt. Megérkezett az újabb adag a tavalyi évtől már kapható szépséges matricákból, csini kiegészítőkből és naptárdíszítő kellékekből a Garden, az Expressions, az Indigo, és a Confetti kollekciókhoz - ezek ismét rendelhetők.
Plusz, jó hír: három vadiúj kollekcióval bővült a Filofax kreatív vonala. Megérkezett a Botanical, a Moonlight és a Together kollekció.
Sőt, hogy fokozzuk az izgalmakat: a tavalyi négy kollekcióhoz újdonsült kiegészítőkből is választhatsz.
Lássuk tehát, milyen újdonságok érkeztek?

Elsőként ismerkedj meg a 2023-évi naptárbetét újdonságokkal.

Filofax Floral naptárbetét

A "Floral" naptárbetét-család Pocket (S), Personal (M), A5 (L) méretben egyaránt kapható. Megújult a korábbi dizájn, most már stilizált virágok váltották fel a korábbi retro feelinget. A heti beosztású naptárbetét 12 db havi, színes elválasztólapot is tartalmaz (kb. 150 g súlyú, regiszteres karton), nem fényes a felülete, jól lehet rá írni, havi tervezőt találunk a hátoldalán.

Minden hónap lapjai különböző pasztell alapszínt kaptak, ezzel megegyező élénk színű mintás az elválasztólap, valamint a margók színe. A heti beosztású naptárbetétben minden egyes nap azonos méretű blokkot kapott, tehát hétköznapon és hétvégén is ugyanakkora helyre írhajuk a teendőinket. A naptárbetéteken kívül vonalas jegyzetlapok és teendőlisták kaptak helyet a naptácsomagban.

Filofax Minimal naptárbetét

A "Minimal" naptárbetét mind a 3, megszokott naptárméretben elérhető. Ez a csomag oszlopos elrendezésű, heti beosztású naptárbetétet tartalmaz. A hétvégi napok a hétköznapokhoz képest feleakkora méretűek. Minden hétköznapra 8-20 óráig lehet beírni az időpontokat. Minden heti nézetben, a hét lapjai alatt ponthálós blokkokat találsz, ahová jegyzetelhetsz, ezenkívül plusz kiegészítő lapok (Big Plans) az egész évre szóló nagy tervek számára. Ami viszont abszolút különlegessége a Minimal naptárcsaládnak: minden hónap elején egy díszíthető havi ponthálós blokkot találunk, mellette pedig külön lapon havi teendők, fontos dátumok, célok és jegyzetek. Plusz ponthálós lapok havi listáknak, mini táblázatoknak. Fontos tudni, hogy a hónapkezdő lapok elválasztják az egyes hónapokat, így aki kisebb blokkokban szeret dolgozni, az ezt a tulajdonságát imádni fogja.

A Filofax Floral naptábetéteket megvásárolhatod webáruházunkban ide kattintva, a Minimal termékeket itt éred el. 

Filofax Minimal naptárbetétFilofax Minimal naptárbetét

-------------------------------------

A folytatásban, a második videóban megismerkedhetsz a 2022 évi kollekciókhoz érkezett új, kreatív kiegészítőkkel. Mind a négy korábbi kreatív Filofax kollekció, a Garden, az Expressions, az Indigo és a Confetti kedvelői örülhetnek, mert négy új kiegészítővel bővíthetik naptárazós készleteiket. Lássuk, melyek ezek!

Filofax zippzáras tolltartó

Újdonságnak számít, hogy a lefűzhető erszény mellett most már zippzáras tolltartóban is gyűjthetjük a naptárazáshoz használható kellékeinket. A műbőrből készült, elegáns zippzárral záródó tolltartó jól mutat majd az asztalon de női táska vagány kiegészítője is lehet.
A tolltartókat webáruházunkban ebben a kategóriában találod. 

Filofax zippzaras tolltartoFilofax zippzáras tolltartó

Filofax Öli Clip

Íme, itt vannak végre az Öli Clip-ek, azaz a mágneses könyvjelző klipszek! Az eddig csak külföldi videókból és webáruházak kínálatából ismert csini kiegészítőket most már mi is birtokba vehetjük. Nemcsak határidőnaplódban, de bármilyen füzetben, könyvben is jó szolgálatot tesz majd az akár 20 lap összefogására is alkalmas könyvjelző.
Az Öli Clip-eket a Filofax Kiegészítők között keresd. 

Filofax Öli clipFilofax Öli Clip 

Filofax Notesz és Teendőlista jegyzettömbök

Szereted a csinos jegyzettömböket? Kétféle méretben érkezett kínálatunkba, mind a 4 kollekcióhoz egy-egy jegyzettömb. Az A5-ös méretű, üres lapokat tartalmazó Notesz és a Personal (M) méretű, Teendőlista jegyzettömb. Mindkettő 60 lapot tartalmaz, csinos kiegészítője lesz azonos mintájú Filofaxodnak.
A Filofax noteszek és jegyzettömbök teljes választéka itt található

Filofax noteszFilofax teendőlista

2 új Filofax stencil

Banner stencil és betűstencil a Filofaxtól? Igen! Most már nemcsak ábrákat, vonalakat és jelölőformákat stencilezhetsz határidőnaplódba vagy Bullet Journal füzetedbe. Zászlófüzérek, feliratok, címfeliratok és táblázatcímek - csupa olyan dolog, amit nem mindig sikerül újra és újra ugyanolyan szépen megrajzolni vagy megírni. Most már ez nem lesz probléma.
Ezek a különleges sablonok webáruházunkban a Filofax dekorációk között találhatók. 

Filofax StencilFilofax Stencil

Új Filofax matricák minden témában

Tanulás, munka, házimunka, bevásárlás, családi és romantikus ünnepek időpontja vagy ehhez kapcsolódó feladat határideje közeleg? Jelöld matricákkal, hogy ne felejtsd el és még nagyobb kedved legyen várni ezeket az időpontokat vagy épp elvégezni őket. A három új matricacsalád hasznos és vidám kiegészítőként funkcionál bárki számára, aki szereti kreatív elemekkel is feldobni a határidőnaplóját, Bullet Journal füzetét.
A matricák is elérhetők a Filofax dekorációk kategóriában. 

Filofax matricaFilofax matrica

-------------------------------------

A következő videóban bemutatom a Filofax Moonlight kollekció szinte minden elemét. Nézd meg, milyen szép, ez az elegáns, fekete-fehér és arany színekben játszó, számomra a jazz-zenét játszó, elegáns bárok hangulatát idéző kollekció!

Filofax Moonlight kollekció

Ahogy a többi, a 100 éves jubileum alkalmával tavaly piacra dobott kollekcióban is, a Moonlight kollekció részeként is a következő elemeket tudod egyenként megvásárolni:

  • golyóstoll, Öli Clip - mágneses klipsz,
  • díszítőelemek: washi tape készlet, öntapadó jegyzettömbök, matricacsomag
  • zippzáras, lefűzhető erszény
  • mintás, regiszteres elválasztólapok 3-féle méretben Filofax és más gyűrűs határidőnaplókhoz (Pocket (S), Personal (M), A5 (L) méretben
  • 2-féle színű (fekete és fehér) Filofax, gyűrűs határidőnapló 3-féle méretben (Pocket (S), Personal (M), A5 (L) méretben (ez a videóban nem látható)
  • 2-féle színű A5 Filofax Notebook, áthelyezhető lapos vonalas jegyzetfüzet 56 ív
  • A5 méretű mintás, regiszteres elválasztólapok A5 Filofax Notebookhoz

Filofax Moonlight készletFilofax Moonlight készlet

-------------------------------------

A negyedik videóban közelebbről is megismerheted a Filofax Botanical kollekciót. Ha közel állnak hozzád a virágok, a szobanövények és egyáltalán minden, ami természet, akkor ezt a kollekciót nagyon fogod szeretni.

Filofax Botanical kollekció

Ahogy a többi, a 100 éves jubileum alkalmával tavaly piacra dobott kollekcióban is, a Filofax Botanical kollekció részeként is a következő elemeket tudod egyenként megvásárolni:

  • golyóstoll, Öli Clip - mágneses klipsz,
  • díszítőelemek: washi tape készlet, öntapadó jegyzettömbök, matricacsomag
  • zippzáras, lefűzhető erszény
  • mintás, regiszteres elválasztólapok 3-féle méretben Filofax és más gyűrűs határidőnaplókhoz (Pocket (S), Personal (M), A5 (L) méretben
  • 2-féle színű (sötétkék és menta) Filofax, gyűrűs határidőnapló 3-féle méretben (Pocket (S), Personal (M), A5 (L) méretben.
  • 2-féle színű A5 Filofax Notebook, áthelyezhető lapos vonalas jegyzetfüzet 56 ív
  • A5 méretű mintás, regiszteres elválasztólapok A5 Filofax Notebookhoz

Filofax Botanical kollekcióFilofax Botanical kollekció

-------------------------------------

Az ötödik videó a Filofax Together kollekciót mutatja be, ami egy egészen különleges termékcsalád.

Filofax Together kollekció

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekció használatával, mely megjelenésével a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni. Ahogy a többi kollekcióban is, a Together részeként is a következő elemeket tudod egyenként megvásárolni:

  • golyóstoll, Öli Clip - mágneses klipsz,
  • díszítőelemek: washi tape készlet, öntapadó jegyzettömbök, matricacsomag
  • zippzáras tolltartó
  • 3-féle mintázatú A5 Filofax Notebook, áthelyezhető lapos vonalas jegyzetfüzet 56 ív
  • A5 méretű mintás, regiszteres elválasztólapok A5 Filofax Notebookhoz

Flofax Together kollekcióFilofax Together Kollekció

A bemutatott termékeket megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban. A termékeket keresd a Határidőnapló menüpontban. Az egyes leírásokban még többet megtudhatsz ezekről a vadonatúj, csini holmikról. Kívánom, hogy leld örömöd a használatukban!

Budaházi Brigitta

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)