Vágófej készlet görgős vágógéphez - szabályos vonalak

8935300

5 különböző vágófej görgős vágógéphez, szabályos vonalak vágásához. Tartalma: egyenes, félköríves, hullámos, szaggatott és cikk-cakk mintázatú görgő
Ez a készlet a 8935100 Görgős papírvágó kiegészítő tartozéka

5 370 Ft‎

 
 
 

Ha már van 8935100  Görgős papírvágó eszközöd, jó szolgálatot tesznek majd a kiegészítő vágófejek. 

Mire szolgál a vágófej készlet görgős vágógéphez?

Veled is előfordult már, hogy belekezdtél egy papír alapú projektbe és nem érezted, hogy haladsz, mert folyton méricskélned kellett? Halványan vonalaztál a papír hátoldalán, aztán a vonalon próbáltál meg egyenesen vágni - s mindez nagyon lelassította a munkádat?

Ha eleged van abból, hogy vonal mentén próbálod a papírokat egyenesen vágni, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat.

Ha pedig szeretnél mintázott vágási széleket elérni, de nem erősséged a mintavágó ollóval való vágás, ez a vágófej-készlet megoldja a problémádat.

Mit tartalmaz ez a vágófej készlet?

Ebben a készletben 5 különböző vágófejet találsz. Ez a csomagban 1+4 vágófejet tartalmaz, szabályos rajzolatú vágási él eléréséhez  Tartalma: egyenes, félköríves, hullámos, szaggatott és cikk-cakk mintázatú görgőfej

Nézd meg a fenti kapcsolódó videót, hogyan cserélheted gyorsan és egyszerűen a vágóképeden a vágófejet és alakíthatsz ki változatos vágási széleket.

Ez a készlet a 8935100 Görgős papírvágó kiegészítő tartozéka.

Miben segít a görgős vágógép scrapbookozás közben?

  • Ha görgős vágógépet használsz, akkor pontosan, gyorsan tudsz, egyenesen papírt vágni.
  • Amikor pedig egymás után többször kell egyenesen vágnod, sokkal szebb és pontosabb vágási éleket kapsz, mintha ollóval dolgoztál volna.

Fontos tudnod a görgős vágógépről

  • Ez a vágógép egy sínnel ellátott vonalzóból, egy azon futó görgőből és egy vágóalátétből áll.
  • Az ún. önforradó vágóalátét egy tömör gumilap. Tömörségénél fogva szinte alig észrevehetőek a vágás során keletkező vájatok, mert azok egyből "beforrnak".
  • A vágóalátét védi a görgő élét és meghosszabbítja annak élettartamát.
  • A vágóalátét (38x10 cm) 1 cm-enkénti beosztását használhatod mérésre és a papír szélének igazítására is.
  • A vonalzót egyaránt használhatod mérésre és vágásra is
  • A vonalzó cm-es és inch-es beosztású.
  • A kézhez álló görgőfej biztonságos, műanyag borítást kapott, a penge csak nyomás hatására "bújik elő", így elkerülhetők a balesetek.
  • A görgős vágógépet használhatod egyszerre akár 5 db 80 g-os papír felvágásához, de kiválóan vágja a fényképeket, a scrapbookpapírt, az alapkartont is.

A csomag tartalma 5 db különböző vágófej szabályos vonalú vágásokhoz