Happynest A5 Bullet Colors ponthálós notesz

KR8-NO-COF-A590-HA

Új termék

A5 méretű, soft touch fóliával borított, kötött notesz, ponthálós lapokkal, világoskék színű borítóján cuki tengerész baglyokkal
144 oldal

Bővebb leírás

2 185Ft‎

Részletek

Szín kék
Méret 15x21 cm

Tudj meg még többet erről a termékről!

Íme egy vidám, nőies notesz, a mostanság legtrendibbnek számító, ponthálós lapokkal és ami hűséges segítőtársad lehet a mindennapokban!

Mégis mire jó egy ponthálós notesz? A pontháló megadja neked a lehetőséget, hogy egy toll segítségével szabadkézzel követve a pontozást, táblázatokat, vonalakat, változatos oldalterveket alakíthass ki. A végeredmény szellős és látványos lesz! Díszítsd egyedileg, rajzolj és listázz bele tetszésed szerint! Ezt a noteszt a Bullet Journal rendszer kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

  • 144 jegyzetoldal
  • jelzőszalag (nem foszló)
  • soft touch borítású borító
  • a belső fehér színű oldalakon fekete nyomású ponthálóval

Hogyan használhatod a Happynest A5 Bullet Colors ponthálós noteszt?

Ha már hallottál Ryder Carroll Bullet Journal® idő- és teendőszervező rendszeréről, akkor tudod, hogy ő is ponthálós lapokra álmodta meg ezt a nagyszerű szisztémát.

A Bullet Journal (röviden BuJo) alapvetően a tennivalók listázásának, fontos jegyzetek gyűjtésének rendszere, amely egyben határidőnaplóként és időtervezőként is funkcionál. A legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi, személyre szabhatóan alakítható belső elrendezést kínál.

Fontosabb részei: tartalomjegyzék, napi szervezésre és havi tervezésre szolgáló oldalak, gyors jegyzetelésre szolgáló részek, különféle listák a hosszú- és rövidtávú célok elérésére. Bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, naplózhatunk vele. Eredményeinket, az elvégzett teendőket és az elért célokat pedig sajátságos és akár egyedi kialakítású szimbólumokkal jelölhetjük.

Maga a rendszer éppen olyan flexibilis és kialakítható, mint amennyire te igényled. Szépítheted, rajzolhatsz bele, alkalmazhatsz különféle kreatív megoldásokat. De használhatsz csupán funkcionális jelöléseket is, ha nem a díszített napló vezetése a célod.

Ez a rendszer, mely két év alatt villámgyorsan meghódította a világot, most már számodra is elérhető, s egy ilyen pontozott jegyzetfüzettel te is azonnal elkezdheted!

Vélemények

Még nincs vélemény erről a termékről.

Írd meg véleményed

Happynest A5 Bullet Colors ponthálós notesz

Happynest A5 Bullet Colors ponthálós notesz

A5 méretű, soft touch fóliával borított, kötött notesz, ponthálós lapokkal, világoskék színű borítóján cuki tengerész baglyokkal
144 oldal

Ehhez a termékhez neked ajánlom