Summer A5 Bullet Colors ponthálós notesz

KR8-NO-COF-A590-SM

Új termék

A5 méretű, soft touch fóliával borított, kötött notesz, ponthálós lapokkal, világoskék színű borítóján pink-fehér pillangókkal
144 oldal

Bővebb leírás

2 185Ft‎

Részletek

Szín kék
Méret 15x21 cm

Tudj meg még többet erről a termékről!

Íme egy vidám, nőies notesz, a mostanság legtrendibbnek számító, ponthálós lapokkal és ami hűséges segítőtársad lehet a mindennapokban!

Mégis mire jó egy ponthálós notesz? A pontháló megadja neked a lehetőséget, hogy egy toll segítségével szabadkézzel követve a pontozást, táblázatokat, vonalakat, változatos oldalterveket alakíthass ki. A végeredmény szellős és látványos lesz! Díszítsd egyedileg, rajzolj és listázz bele tetszésed szerint! Ezt a noteszt a Bullet Journal rendszer kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

  • 144 jegyzetoldal
  • jelzőszalag (nem foszló)
  • soft touch borítású borító
  • a belső fehér színű oldalakon fekete nyomású ponthálóval

Hogyan használhatod a Summer A5 Bullet Colors ponthálós noteszt?

Ha már hallottál Ryder Carroll Bullet Journal® idő- és teendőszervező rendszeréről, akkor tudod, hogy ő is ponthálós lapokra álmodta meg ezt a nagyszerű szisztémát.

A Bullet Journal (röviden BuJo) alapvetően a tennivalók listázásának, fontos jegyzetek gyűjtésének rendszere, amely egyben határidőnaplóként és időtervezőként is funkcionál. A legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi, személyre szabhatóan alakítható belső elrendezést kínál.

Fontosabb részei: tartalomjegyzék, napi szervezésre és havi tervezésre szolgáló oldalak, gyors jegyzetelésre szolgáló részek, különféle listák a hosszú- és rövidtávú célok elérésére. Bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, naplózhatunk vele. Eredményeinket, az elvégzett teendőket és az elért célokat pedig sajátságos és akár egyedi kialakítású szimbólumokkal jelölhetjük.

Maga a rendszer éppen olyan flexibilis és kialakítható, mint amennyire te igényled. Szépítheted, rajzolhatsz bele, alkalmazhatsz különféle kreatív megoldásokat. De használhatsz csupán funkcionális jelöléseket is, ha nem a díszített napló vezetése a célod.

Ez a rendszer, mely két év alatt villámgyorsan meghódította a világot, most már számodra is elérhető, s egy ilyen pontozott jegyzetfüzettel te is azonnal elkezdheted!

Vélemények

Még nincs vélemény erről a termékről.

Írd meg véleményed

Summer A5 Bullet Colors ponthálós notesz

Summer A5 Bullet Colors ponthálós notesz

A5 méretű, soft touch fóliával borított, kötött notesz, ponthálós lapokkal, világoskék színű borítóján pink-fehér pillangókkal
144 oldal

Ehhez a termékhez neked ajánlom