Készíts scrapbook albumot | Kihívás 2017 május

Közzétéve: 2017-05-08 21:19:37
Kategóriák: Scrapbook

A Scrapbook Webáruház felületén 2017-től minden hónapban kihívást teszünk közzé, amivel - bízunk benne - alkotásra késztetjük kedves vásárlóközönségünket. Ezeken a kihívásokon egy-egy scrapbookalbum elkészítéséhez nyújtunk inspirációt, s egész hónap folyamán néhány cikkel és ötlettel egészítjük ki a havi kihívás témáját. A kihíváson résztvevők nyereményben részesülhetnek. A kihívás részleteit az alábbiakban olvashatod. Szeretettel várjuk a te alkotásodat is!

Mit jelent az, hogy scrapbook kihívás?

Először valóban ezt tisztázzuk, még mielőtt bármibe belekezdünk, igaz? A kihívás szót az "alkotós feladat" szinonímájaként használjuk. Elterjedt a kreatív világban, így a scrapbook világában is, hogy témák, technikák, színek, hangulatok, vázlatok vagy bármi alapján közösségi eseményként ún. kihívásokat hirdetnek azok kezdeményezői.

 • A cél az, hogy a résztvevők olyan helyzetekben próbálják ki magukat, ami egyébként lehet, hogy nem jutott volna eszükbe. Vagy épp egy kis ösztönzésre vágynak, amikor az alkotókedv megvan bár, de a "jó, de mit csináljak" tanácstalanság érzése kicsit erősebb.
 • Az ösztönzés alatt itt inkább a megközelítést, a feladatot értem. De, persze lehet nyeremény reményében is alkotni. Igazából, majdnem mindegy, hogy mi az alapmotiváció. A cél a produktum ÖRÖMTELI létrehozása. Ami, lehet, hogy nem született volna meg, ha nincs a kihívás.
 • A közösségi élményben van az erő. Amikor az ember feltölti, megosztja az alkotását, s arra reakciók érkeznek másoktól. S, amikor meg lehet nézni, hogy mások (akik szintén részt vesznek, alkotással válaszolva a kihívásra) vajon mit alkottak mások? Ez sikerélményt és örömöt ad.
 • Nem utolsó sorban pedig a kihívások indulói saját maguknak köszönhetően egyre és egyre több gyakorlatra tesznek szert.

Készíts scrapbook albumot | Kihívás 2017 május

Mi itt most a feladat?

A Scrapbook Webáruház 2017. májusi kihívása kapcsolódik a Scrapbook Naptár májusi oldalának témájához (Ne búsulj, ha nem sikerült beszerezned a saját példányodat, a naptár megléte nem feltétele a kihíváson való indulásnak).

A feladat: Válassz egyet az alábbi témákból és készíts egy scrapbook (mini)albumot és mutasd meg!

 • Minialbum anyák napjára

 • Édesanya vagyok

 • Minialbum pedagógusnapra

Íme két inspiráció a gondolatok és az albumtervezés beindításához:

Budaházi Brigitta: Ajándék scrapbookalbum a bölcsődei gondozónéniknek

Ezt az albumot 10 éve készítettem a kisebbik fiam bölcsődei gondozónénijeinek. Az utolsó napon kapták meg és úgy láttam, sikerült nagy örömöt okozni velük. Apropó, ezt a hajtogatott minialbumot a személyes blogomon is bemutattam, sőt ha feliratkozol a Scrapbook Hírlevélre, automatikusan megkapod ugyanennek a dobozos minialbumnak az elkészítési leírását is ajándékba!

Hajtogatott minialbum pedagógusnapra
Hajtogatott minialbum pedagógusnapra

Budaházi Brigitta: Album anyukámnak

Ezt az albumot anyukámnak készítettem Anyák napjára és a testvéremmel közös képeimet gyűjtöttem bele. Az albumban a kézzel írt kommentárokon köszönetet mondtam azért, hogy jó testvérekké nevelt bennünket.

Ennek az albumomnak a leírását és több képet az album belső oldalairól megtalálhatod az Ajándékok scrapbooktechnikával c. könyvemben is.


Scrapbookalbum anyák napjára

Hogyan csatlakozhatom? A kihívás feltételei

 • Készítsd el a scrapbookalbumodat a fenti szabályok szerint!
 • Ezután fotózd le és töltsd fel valahová nyilvánosan az internetre. Ez lehet a Google Fotók, a Facebook magán profilod, a személyes blogod vagy az Instagram is. A lényeg, hogy állítsd nyilvánosra a képet, hogy láthassuk mindannyian. Facebookon a kép láthatóságát állítsd nyilvánosra (Földgömb legyen a kép mellett). FONTOS! A scrapbook versenytársaim üzleti honlapjára, blogjára vagy galériájába feltöltött képek linkjét sajnos nem tudom elfogadni. Köszönöm a megértést. Viszont ezeket az alkotásokat is hozhatod a kihívásra, mindössze saját, magán galériádból kell linkelned. Tehát, igen, más kihívásokon szereplő alkotásokkal is indulhatsz itt.
 • A kihíváson való részvétellel elfogadod és hozzájárulsz ahhoz, hogy további kihívásokról értesítést küldjek számodra.
 • Térj vissza ehhez a bejegyzéshez. Kattints az alábbi linkre, mely a Scrapbook.hu honlapra vezet. Ott gyűjtjük a kihívásra érkezett alkotásokat egy bejegyzés alatt:

  májusi SCRAPBOOK ALBUM KIHÍVÁS IDE KATTINTS!


 • Ott pedig király dolog fog következni! Amint feltöltötted a képed linkjét, meg fog jelenni a bejegyzés alján, a többieké mellett, egy kis képen. Így egyből látni fogjuk egy csapásra, hogy kik indultak és milyen oldalakkal ezen a kihíváson. Ráadásul, a képek kattinthatók lesznek, így mindenki el tud majd látogatni és megnézheti a többi képet is az albumodról!

Mit tegyek még? Nem kötelező…

 • Kérlek, ha feltöltötted a saját alkotásodat, kattints rá majd két másik alkotó képére és lájkold és/vagy kommenteld az ő alkotássaikat! Biztos neked is jól fog esni ugyanez!
 • Kérlek, ha még nem tetted, kövesd a ScrapbookWebáruház.hu Facebook profilját. Kattints ide!
 • Köszönöm szépen, ha a bejegyzés alatti ikonokra kattintva megosztod ennek a kihívásnak a hírét a Facebookon vagy a GooglePlus-on.
 • Használd a közösségi médiában a #scrapbookhu a #scrapbookkihivas és a #scrapbookkihivas201704 hashtag-eket, hogy egymás alkotásait könnyen megtalálhassuk.

Hogyan nyerhetek?

 • Töltsd fel az alkotásodat a fent leírt módon 2017. május 31-én 23:55-ig! Ez a kihívás határideje. Ezután a rendszer lezár és már nem tudsz csatlakozni.
 • Ezután a nyertest VÉLETLENSZERŰEN választja ki a rendszer (még én sem látom, hogy ki az), és automatikusan kiküld egy levelet arra az e-mail címre, ami a feltöltéskor megadásra került.
 • Kérlek, ha te vagy az, és megkaptad az értesítőlevelet, lépj velem kapcsolatba, hogy elküldhessem számodra a nyereményedet!

Mit nyerhetek?

 • A véletlenszerűen kiválasztott nyertes nyereménye egy termékcsomag, mellyel további szép, scrapbookalbumokat díszíthetsz.
 • Benne:
  ♥ 1 db Csillag chipboard karton díszítőelem, 1 db Levél filc díszítőelem ággal (zöld-világoszöld), 1 db pillangó filc díszítőelem, sárga.

Szeretettel várjuk az alkotásodat! Örömteli scrapbookozást kívánunk!

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)