Szerelmes témájú hobbikellékek felhasználása

Közzétéve: 2021-01-25 09:42:18
Kategóriák: Scrapbook

Hogyan használhatók a szerelmes témájú hobbikellékek? Készíts belőlük scrapbook oldalakat vagy albumokat, a régebbi vagy a frissen készült közös fényképek felhasználásával! 

Szerelmes témájú hobbikellékek felhasználása

Ez a blogbejegyzés arra szolgál, hogy minél több ötletet kaphass a szerelmes témájú hobbikellékek felhasználására. Ötletadó, ötletgyűjtő cikkünk folyamatosan frissül.

Közeledik a Bálint (Valentin) nap, ami alkalmat adhat arra, hogy szerelmes témájú scrapbookot állíts össze szíved választottjának. Persze tök okés az is, ha most a hajad égnek áll ettől és téged egyáltalán nem vonz, hogy bármivel is készülj erre az alkalomra, mert nem ünnepled.

Ettől függetlenül a scrapbookozás egyik legkedvelebb témája az érzelmeink, főként a szeretet és a szerelem kifejezése alkotásainkon keresztül, de ugyanígy idetartozik a barátság is. Így, még akkor is figyelj, ha Bálint nap tagadó vagy mert ez a hét hasznos lehet számodra is: hiszen készíthetsz még az év folyamán olyan albumot, amivel kifejezheted valaki felé scrapbookon keresztül a szereteted - s akkor majd jól jönnek ezek az ötletek.

Egy szó mint száz, a héten a Scrapbook Webáruházhoz kapcsolódó honlapokon és közösségi oldalakon a szerelmes témához köthető hobbikellékek felhasználását fogjuk körüljárni.

Szerelmes témájú hobbikellékek felhasználása

Egész héten érdemes lesz figyelemmel követned Facebook, Instagram profilunkat és blogukat mert ezen a héten 

  • a fenti témában inspirációkat, tippeket és ötleteket osztunk meg a Scrapbook.hu blogon, a Facebook oldalainkon és Instagram oldalunkon.
  • támogatunk az alkotásban azzal, hogy a közösségi felületeinken a témához köthető termékajánlókkal is érkezünk

Annak érdekében, hogy semmiről ne maradj le, létrehoztam ezt az összefoglaló posztot, amit folyamatosan frissítek. Így ha bármi kimarad, vagy később találsz rá erre a bejegyzésre, elolvashatod őket szépen sorban! 

Jó inspirálódást és örömteli alkotást kívánok!

Pinterest mappák

Blogposztok

Kapcsolódó termékek a Scrapbook Webáruházban

Remélem, hasznosnak találod ezt az összefoglaló posztot. Ha azonnal szeretnél értesülni minden új tartalomról, kövess bennünket!

Scrapbook Webáruház az Instagramon

Scrapbook Webáruház a Facebookon

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)