A scrapbook papírkészlet és scrapbook alkotócsomag előnyei

Közzétéve: 2020-09-25 13:59:37
Kategóriák: Scrapbook

Amikor egy új scrapbook projekthez látsz hozzá, te mivel szoktál kezdeni? Végignézel a meglévő készleteden és abból alkotsz vagy nekihasalsz egy vagy több webáruház kínálatának és egyenként vadászod össze a majdani albumhoz, scrapbookoldalhoz a kellékeket?

Jómagam, sokszor támaszkodom papírkészletekre és alkotócsomagokra, hiszen azokban minden passzol mindenhez. A scrapbook dizájnerek által előre összeállított  scrapbook készletek több szempontból megkönnyítik az alkotók munkáját.

Milyen előnyei vannak, ha papírkészletből vagy alkotócsomagból, scrapbook készletből alkotsz?

  • A papírkészletben több scrapbookpapírt találsz, melyek egymáshoz passzolnak színben és motívumkészletben. Így kezdőként is harmonikus alkotásokat tudsz belőlük készíteni.
  • Az alkotócsomag ezenkívül díszítőelemeketmatricákatpapírkivágatokatkivágókatchipboard díszeket (olykor szalagokat és más kiegészítőket) is tartalmaz. Így sokkal változatosabb és látványosabb lesz a végeredmény - ugyanakkor egységes és szép!
  • Nem neked kell összeválogatni egy vagy több webáruház kínálatából az egymáshoz illő elemeket. Így időt és pénzt spórolhatsz.
  • Egy-egy ilyen készlet pont elég egy minialbumhoz vagy néhány nagyméretű scrapbookoldalhoz. Így egy készletből takarékosan tudsz alkotni.
  • Ha mégis marad valamennyi egy készletből, akkor a maradékból látványos képeslapokat vagy könyvjelzőket is készíthetsz. Így ki tudod haszálni akár az egész készletet.

Íme néhány nemrég készült alkotásom, amelyeket én is ilyen, kész papírkészletekből vagy alkotócsomagokból készítettem:

Hurrá nyaralunk

Repülős kalandok

Life Stories albumDear Diary minialbum és képeslap

Érdekel hogyan néz ki egy scrapbook alkotócsomag?

Íme néhány scrapbook készlet képe, amelyeket már kipróbáltam vagy vásárlóim rendszeresen választják. Ezekben a papírok mellett találhatsz kivágóíveket, matricákat, egyéb más díszítőelemeket is. Így változatos és látványos alkotásokat hozhatsz létre akkor is, ha még csak most kezdtél ismerkedni a scrapbooktechnikával.

Kezdő vagy? Javaslom, hogy egy ilyen alkotócsomagra támaszkodj az első albumod összeállításakor! Garantált lesz a siker!

Mintay Santastic papírkészlet

Virágosat álmodtamMókás papírkészletMindenhol jó scrapbook papírkészlet

Az én pillanatom scrapbook alkotócsomag Már az óvódában ... scrapbook alkotócsomagVattacukor scrapbook alkotócsomag

Ha kedvet kaptál a fentiek alapján, hogy te is kipróbáld, milyen egy scrapbook készletből alkotni, két jó hírem van a számodra!

  • 15 új scrapbook alkotócsomag került fel a kínálatunkba így összesen már 70-féle papírkészletből és scrapbook alkotócsomagból válogathatsz.
  • Webáruházunkban egyedülálló módon tovább segítjük a hozzávalók összeválogatását: Ne felejtsd el megnézni az Ehhez ajánlom fület is minden terméknél! Minden egyes terméknél teletöltöm azt a részt olyan scrapbookpapírokkal, egyszínű alapkartonokkal és díszítőelemekkel, amelyeket személyesen ajánlok az adott termékhez. Szeretném ezzel is megkönnyíteni a dolgodat, hogy ne neked kelljen válogatni: 15 év scrapbookos tapasztalattal a hátam mögött összeválogattam neked a színben hozzájuk illő papírokat is.

Nézd meg a teljes kínálatunkat és válassz magadnak scrapbook alkotócsomagot!

Scrapbook készlet és scrapbook alkotócsomag


Kattints a fenti gombra, ahol a teljes kínálatunkat megtalálod!</>

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)