9 éves a Scrapbook Webáruház

Közzétéve: 2018-02-16 13:03:44
Kategóriák: Fontos tudnod

9 éves a Scrapbook WebáruházEbben az évben igazi mérföldkőhöz érkeztünk, 9 évesek lettünk. 2009. február 13-án 15:30-kor indult el ugyanis az egykori honlapunk, amely otthont adott a Scrapbook Webáruháznak, mely azóta is üzemel.

Virtuális születésnapunkat mi mással ünnepelhetnénk meg, mint egy virtuális tortával, sok sok ajándékkal és egy nagy ünnepséggel. Egyszóval, ha te is benne vagy, egy nagy bulit csapunk, ahol - ahogy az lenni szokott a honlapoknál - az ünnepelttől fogsz ajándékot kapni!

Ó, ezt tetszik? Akkor lássuk, milyen ajándékokról lesz szó! Olvass tovább!

Megújult az áruházunk kinézete!

Az első és legfontosabb ajándék, amivel szerettelek volna meglepni, akár visszatérő látogatóként és vásárlóként üdvözölhetlek, akár most jársz nálunk először az az, hogy egy vadonatúj, korszerű és szépségesen kialakított felületen köszönthetlek.

Sokat dolgoztunk azon, hogy felhasználóbarátabb, gyorsabb és könnyebben átláthatóbb, könnyebben kezelhetőbb legyen a honlapunk. Ebben segítségünkre volt a sok-sok visszajelzés az évek során, az is, hogy profikkal dolgoztunk a háttérben és az is, hogy bizony 9 év tapasztalata áll már mögöttünk.

Így reméljük, te is tapasztalod majd a megújult felület minden előnyét, valamint, hogy élvezni fogod nálunk a böngészést és a vásárlást!

Születésnapi nyereményözön

Egy jó szülinapi buliból nem hiányozhatnak az ajándékok sem, igaz! Ahogy a bevezetőben is utaltam rá, most én adok ajándékot! Ez az egész ajándékozósdi Február végéig fog tartani, méghozzá a Scrapbook Webáruház Facebook oldalán.

A nyereményeket azok a cégek és márkák, azaz beszállító partnereink ajánlották fel születésnapunk alkalmából, akikkel már évek óta kapcsolatban állunk. Ezeket a márkákat itt a blogon egy bejegyzéssorozatban fogom bemutatni, így érdemes lesz figyelned ezt a blogot is!

Na, de akkor most az ajándékokról. A nyereményeket 2-3 naponta fogom kisorsolni a Scrapbook Webáruház Facebook oldalán. Minden nap amikor nyereményjátékot fogok meghirdetni, az ahhoz a bejegyzéshez hozzászólók között fogom kisorsolni a nyertest. Ugyanakkor növelheted a nyerési esélyeidet, ha nem csak hozzászólsz, de lájkolod is a bejegyzést. Remélem, hogy tetszeni fog és, hogy te is köztük leszel, aki játszik velünk.

És milyen nyeremények várhatók?

Értékes nyereményeket ajánlott fel az ICO Magyarország ZRt, a Rayher Magyarország, a Kalendart Kiadó, aki a Saturnus termékek gyártója, a GOSS, aki a Filofax magyarországi hivatalos márkaképviselete, a Matricalány, az FN-Deco és természetesen a Scrapbook Webáruház is készül meglepetésekkel. Ugye jól hangzik?

Csatlakozz tehát a mókához, kövesd figyelemmel a Facebookon bejegyzéseinket!
Sok sikert kívánunk a játékhoz!

Szeretettel üdvözlünk tehát, nagyon örülünk, hogy itt vagy!
Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz!

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)