2024 Tavaszi Filofax újdonságok és naptárdíszítő kellékek

Közzétéve: 2024-04-15 10:07:05
Kategóriák: Bemutatjuk márkáinkat , Fontos tudnod , Kreatív kalendárium

Megérkeztek az idei év első Filofax újdonságai, amelyek biztosan megdobogtatják majd a naptárkedvelők szívét. A Filofax egy új kollekcióval robbantja be az évet, két meglévő, kedvelt termékcsalád is kiegészült új elemekkel és egy-két friss kiegészítővel is bővült a kínálat. Lássuk ezeket részletesen!

Videókban bővelkedő blogbejegyzésünkben mindent megtudhatsz a tavaszi új termékekről. Javaslom, hogy helyezkedj el kényelmesen, készíts be egy jó adag kávét vagy teát, dőlj hátra, olvass és/vagy mozizd végig posztunkat!

A négy videó közül az első kettőből megismerheted a Meadow kollekciót és néhány meglepetésterméket. A harmadik videóban a Malden kollekció Personal Compact Zip új változatait, a negyedikben pedig a Domino Soft termékcsalád új színváltozatával ismerkedhetsz meg.

Filofax Meadow

A Filofax Meadow kollekció

Íme egy dizájn, amit a természet inspirált! Ennek a készletnek a tervezésekor az volt az alkotó célja hogy bármikor is vennéd a kezedbe, az legyen az érzés, mintha rögtön egy gyönyörűséges mezőn találnád magad egy napfényes nyári napon. A Filofax szándéka, hogy hátradőlj, és nyugodtabb ritmusra kapcsolj. 

Szeretnéd, ha “szárba szökkennének”, “virágba borulnának” gondolataid vagy elképzeléseidnek meglenne a gyümölcse? Pont ebben segítenek majd az A5 méretű, a Personal (M) vagy a Pocket (S) méretű Meadow határidőnaplók vagy az A5 méretű Notebook! Mindegyik tervező csodaszép, virágos borítást és belsőt kapott, levendulaszínű, rózsaszín és zöld árnyalatokban pompáznak, és egész évre nyári hangulatot teremtenek használóik számára. Válassz közülük és legyen egyikük az álmaid, terveid és elképzeléseid őrzője, hogy azok kivirágozhassanak!

Megnyugtató és kedves érzést keltenek majd tervezés közben a tündéri matricák, az öntapadós jegyzetek, a virágos golyóstoll, a cipzáras erszény vagy épp a mágneses klipsz. De megérkeztek a kollekció regiszteres elválasztólapjai is, hogy segítsék kialakítani a munka és magánélet egyensúlyát. Ezek a szépséges elválasztólapok A5 méretben, Personal (M) és természetesen Pocket méretben is kaphatók épp úgy, mint az A5 Notebookhoz is. Reméljük, örömödet leled majd ezekben a szépséges újdonságokban!

Extra meglepetés a, bármely kollekcióhoz passzoló, új, lefűzhető, öntapadós jegyzettömb, megérkezett a Mediterrán kollekció mágneses klipsz, és végre kapható a Notebook jegyzetfüzetben használható, A5 méretű, cipzáras boríték.

Filofax Malden

Filofax Malden

Új színek: Filofax Malden Personal Compact Zip

A Malden határidőnapló-család most új elemekkel bővült, ugyanis megérkezett a Fekete, a Pink, az Okker és a Szürke színű borítójú Malden a Personal Compact Zip változatban is. Ezek a szépségek biztosítják számodra a luxust a mindennapokban is az egyedi tűzésű, puha tapintású, valódi bőr borításukkal.

Akár pénzügyeid intézéséhez akár mindennapjaid tervezése során használod, tökéletes eszköznek fognak bizonyulni, hiszen pénztárcaként és egyben határidőnaplóként is megállják a helyüket!

Filofax Domino Soft

Új szín: Filofax Domino Soft: Moszat/Szürkészöld

A moszatszín igen népszerű színárnyalat napjainkban és ezen nincs is mit csodálkozni. A szürkéskék és a zöld keveréke, s mindkét színt a természetes környezetünkből kölcsönöztük. Ez a visszafogott árnyalat még a legfeszültebb pillanataidban is nyugtatólag fog hatni rád, s ha csak ránézel máris egy tengerparti homokos fövenyen töltött séta fog róla eszedbe jutni. 

Választhatod a legnagyobb, A5 méretben, vagy Personal (M) de akár Pocket (S) méretben is, tökéletesen ugyanezt az érzést fogják visszaadni. Nem is beszélve arról, hogy ezekhez a határidőnaplókhoz a színárnyalatuk miatt gyönyörűen passzolnak akár a Meadow, akár a Botanical de még a Garden kollekcióban található elválasztólapok, díszítőelemek, tollak és erszények is! Próbáld ki őket!

A bemutatott termékeket megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban. A termékeket keresd a Határidőnapló menüpontban. Az egyes leírásokban még többet megtudhatsz ezekről a vadonatúj holmikról. Kívánom, hogy leld örömöd a használatukban!

Budaházi Brigitta

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)