11 éves szülinapi eseménynaptár

Közzétéve: 2020-02-20 22:50:34
Kategóriák: Fontos tudnod

11 évvel ezelőtt indult a Scrapbook.hu honlap, mely otthont adott a Scrapbook Webáruháznak is. Ebből az alkalomból egy 11-napos szülinapi eseménysorozatot hirdetünk! Ismerkedj meg a részletekkel!

11 év - 11 nap Szülinapi eseménysorozat

Néhány napja volt, hogy 11 évvel ezelőtt 2009. február 13-án, úgy fél négy tájban közzétettük a Scrapbook.hu honlapot, mely akkoriban úttörő volt az üzleti célú, scrapbook témájú honlapok között. Nemcsak webáruházként üzemelt, hanem a scrapbook témájú online és személyes tanfolyamok magyarországi bázisa is volt, de egyben egy hatalmas cikkgyűjtemény, online galéria és beszélgetős fórum is. Nagy szeretettel működtettük a legelejétől kezdve. Talán nem is álmodtunk akkor még róla, hogy egyszer a 11. születésnapját is alkalom nyílik majd megünnepelni.

De, most mégis itt vagyunk, ezt is megértük - ahogy mondani szokás. Nem szeretném hosszúra nyújtani az emlékezést és ezt a bejegyzést sem, erre lesz még mód más formában. Inkább a tárgyra térek, hogyan is fog zajlani ez a reményeim szerint számodra is izgalmakat és meglepetéseket tartogató, 11-napig tartó ünneplés?

Miért tart 11 napig az ünneplés?

Erre elég könnyű válaszolni. Mert 11 éves lett a honlap. Továbbá azért, mert nem akartam mindent egyetlen hétvégébe besűríteni. Annyi minden történt 11 év alatt velem is és a honlappal is. Miért ne tarthatna az ajándékosztás minél tovább? Egy egész hónapos haccacárét mégsem akartam bevállalni, de így, elosztva 11 napig szinte minden nap történik majd valami más, valami új, ami mégis ugyanehhez kapcsolódik. Remélem, tetszeni fog!

Mi lesz itt?

A fenti eseménynaptárból már láthattad, hogy három fő esemény lesz. Szülinapi vásár a Scrapbook Webáruházban, Szülinapi vásár a Scrapbook Tanfolyam.hu honlapon és egy Szülinapi nyereményjáték, amit a Facebookon és az Instagramon (is) népszerűsítünk. De, hogy egyértelmű és érthető legyen, az alábbiakban mind a háromról ejtek néhány szót.

Szülinapi vásár -15% a Scrapbook Webáruházban

Szülinapi vásár a Scrapbook Webáruházban

15% kedvezménnyel vásárolhatsz a Scrapbook Webáruházban minden terméket, amennyiben a vásárlási érték postaköltség nélkül eléri az 5.000 Ft-ot. Ekkor megjelenik a kuponmező. Írd be a 11ÉVES kuponkódot, kattints a Hozzáadás gombra, és máris érvényesítheted a kedvezményedet. A kedvezményes időszak 2020. február 21. Péntek 8:00-tól 2020. február 23. Vasárnap 24:00-ig tart. 

Extra ajándék a Szülinapi vásár ideje alatt minden vásárlónak: 1 db Boldog Szülinapot Foam nyomda ♥

Szülinapi vásár a ScrapbookTanfolyam.hu honlapon

Szülinapi vásár a Scrapbook Tanfolyam honlapon

20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a ScrapbookTanfolyam.hu honlapon jelenleg elérhető mindhárom otthon végezhető videótanfolyamot: a Hogyan készül a dobozalbum?, a Scrapbook Minialbum CD-tartóval és a Biztos Alapok scrapbook alaptanfolyamot. Ez a rendkívüli -20%-os kedvezmény egyben azt is jelenti, hogy mindhárom tanfolyam VIP csomagja most az alapcsomag áráért elérhető lesz. A kedvezményes időszak 2020. február 22. Szombat 10:00-től 2020. március 3. Hétfőn 10:00-ig tart. 

Szülinapi nyereményjáték

Szülinapi nyereményjáték

A 11 napig tartó vígasság alatt egy különleges szülinapi nyereményjátékkal készülök, melynek lényege, hogy mindenki, aki nyer, pontosan azt fogja kapni, amire vágyik. A 11 nap során megismerkedhetsz az együtt többtízezer forint értékű értékes nyereménnyel. Facebook oldalunkon és Instagram oldalunkon fogom bemutatni ezeket részletesen.

A játék második felében meg fogom kérdezni, hogy te melyik ajándékot szeretnéd leginkább megnyerni? Ehhez csupán egy rövid kérdéssorra kell válaszolnod, megadnod az email címed én pedig a játék utolsó napjának estéjén minden nyereményt ki fogok sorsolni. Az ajándékok azok között lesznek kisorsolva, akik válaszoltak a kérdéssorra és az adott ajándékot jelölték be kívánságukként! De, erről az egészről bővebben is írok majd, amikor a játék elindul, hogy még jobban érthető legyen.


Bízom benne, hogy kedvet kaptál ahhoz, hogy részt vegyél a Scrapbook.hu, a Scrapbook Webáruház és a Scrapbook Tanfolyam honlapok 11 éves fennállását ünneplő, 11-napos ünnepségsorozaton. Remélem, hogy sikerül majd mosolyt csalnom az arcodra!

Kapcsolódó termékek

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)