Eszköz | Szerszám  153 terméket találtam.

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Alapeszközök

Itt található jónéhány olyan fontos alapeszköz amelyet leggyakrabban fogsz használni vagy idővel hasznossá válhatnak számodra, ha beleveted magad az albumkészítés csodálatos világába és szenvedélyeddé válik a scrapbooktechnika.

Bordázó tábla...

Ha szeretnél szép, szabályos hajtásvonalakat és szükséged van egy nagyszerű eszközre, ami megkönnyíti számodra a pontos hajtogatást, akkor nézz szét ezen a polcon! Itt biztosan megtalálod, amit szeretnél.

Olló, mintavágó olló

Ugye nem kell részletezni miért fontos a scrapbooktechnikához az olló? Vágd profi ollóval a papírt, a fotót, a szalagot, amivel díszíted a szépséges albumot! Ezen a polcon találod az egyenes és mintázott vágások kialakításához legalkalmasabb eszközöket, az ollókat.

Különleges eszközök...

Ebben a kategóriába olyan különleges és hasznos eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek nem feltétlenül alapeszközöknek számítanak, de nagyon jó, ha vannak. Megkönnyítik az albumkészítés és a scrapbooktechnikával készült más csodálatos ajándéktárgyak készítését.

Lyukasztó...

Mintalyukasztó | Kalauzlyukasztó | Domborító lyukasztó | Bordűrlyukasztó | Szegecselő szerszám - ha ezekre a fajta eszközökre van szükséged, itt keresd őket!

Sizzix vágógép

A Sizzix vágógép egy hobbi stancológép, amivel gyorsan és tökéletesen tudsz kivágni a hozzátartozó vágókések segítségével csodálatos formákat. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel nemcsak papírt vagy kartont, hanem textíliát, farmeranyagot, dekorgumit és még számos kreatív alapanyagot vághatsz formára. Ismerkedj meg a használatával és előnyeivel, tekintsd meg a részletes termékleírásokat és válaszd ki a neked legmegfelelőbb változatát! A Sizzix vágógéphez használható további vágókéseket egy másik polcon a Vágókés, domborítólap kategóriában találod!

Vágókés domborítólap

Sizzix vágógéphez (és hasonló rendszerrel működő házi stancoló- és domborítógéphez) használható vágókés, vágósablon, domborítólap, domborító mappa

Vágógép, körvágó

Ha eleged van abból, hogy ceruzavonal mentén próbálod a papírokat ollóval egyenesen vágni és sosem sikerül elég szépen, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat. Az asztali vágógép és körvágógép a legjobb segítség a gyakran alkotók számára. Ebben a kategóriában ezenkívül találhatsz különféle olyan varázseszközöket, amivel zászlófüzért, betűket, számokat és más klassz dolgokat vághatsz ki profi módon! Nézd végig!

oldalanként
1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Kalapos férfi, és elegáns női fejformát mintázó vágósablon. Esküvői meghívókhoz kiváló választás. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 715 Ft‎
2 450 Ft‎ -30%

Vintage stílusú bicikli kivágására alkalmas vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 065 Ft‎
2 950 Ft‎ -30%

Különleges díszítőelem, vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Elegáns tündérhintó kivágására alkalmas vágósablon. Esküvői meghívókhoz is ajánljuk.  A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.

1 673 Ft‎
2 390 Ft‎ -30%

Vágósablon hagyományos ajtóforma (pl. pajtaajtó) kivágásához. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 470 Ft‎
2 100 Ft‎ -30%

Aprólékosan kidolgozott díszítőelemek kivágására alkalmas vágósablonok. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Mesebeli tündér kivágására alkalmas vágóeszköz. Szülinapi meghívókhoz, ajándékkártyákhoz ajánljuk. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.  

3 773 Ft‎
5 390 Ft‎ -30%

Harangokkal díszített kapu és rácsos kapu kivágására készült vágósablonok. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 470 Ft‎
2 100 Ft‎ -30%

Apró konfetti méretű korongok nagy tömegű kivágására alkalmas vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre.  Szülinapi, esküvői meghívókhoz vagy asztali dísznek szétszórva kiváló.

2 065 Ft‎
2 950 Ft‎ -30%

Elegáns díszítőelem, vágósablon. Vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Vágósablon nagyvárosi horizont (házsor) kivágásához. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 470 Ft‎
2 100 Ft‎ -30%

Háromszög alakú bordűrminta kivágására alkalmas vágóeszköz. Alkalmas meghívók, kártyák díszítésére. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 603 Ft‎
2 290 Ft‎ -30%

Vágósablon bojtok készítéséhez. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.

1 210 Ft‎

17 cm nagyságú, acél barkácsolló, piros színű.

3 983 Ft‎
5 690 Ft‎ -30%

Négyzet alakú díszkeret fészekkel, madárral, ágakkal. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

3 790 Ft‎

Kiváló minőségű vágósablon, Gratulálunk felirat elkészítéséhez. Mérete: 10,3 x 3,1 cm

11 200 Ft‎

Max. 8.5" 21,6 cm széles (kb. A/5-ös) papírok vágására alkalmas karos vágógép.

1 470 Ft‎

20 db 1 mm vastag, 6 mm átmérőjű, köralakú mágnes

7 260 Ft‎

Szív alakú motívum lyukasztó6,35 cm (2 1/2")

5 250 Ft‎

Pillangó alakú motívum lyukasztó5,08 mm (")

2 260 Ft‎

Kör alakú motívum lyukasztó1,9 cm - 3/4"

95 Ft‎

1 db (szétszedhető) csavar scrapbook album készítéshez és bővítéshez 5mm átmérő 3 cm csavarhossz (csavarfejek nélkül)

1 690 Ft‎

2 db pótpenge egyenes vágásokhoz a Rayher (50046000) vágógéphez

1 520 Ft‎

1 db egyenes vágásokhoz és 1 db bordázó görgő (biegelő fej) a Rayher vágógéphez

Megjelenítés 49 - 72 / 153