Mixed media  347 terméket találtam.

Festék, ceruza, pasztell, filctoll, effekt alapanyag, nyomda, pecsét, ecset, stencil, festősablon - hobbikellékek mixed-media technikához a Scrapbook Webáruház kínálatában.

Stencilezés

A stencil műanyag festősablon , amely segítségével különféle mintákat és formákat festhetsz, rajzolhatsz, színezhetsz alkotásaidra vagy határidőnaplódba. A stencil jó segítőtárs, egyszerű használni, és látványos részletekkel gazdagítja alkotásod. Keress és válaszd ki a neked tetsző stencilt az alábbi kategóriákból aszerint, milyen célra keresel megoldást?

Festés színezés írás...

Itt találhatsz mindent, amit festés színezés írás és rajzolást témában csak segítségedre lehet. Ceruzák, festékek, tollak, ecsetfilc, folyékony tinta, válassz az alábbi kategóriákból aszerint, milyen technikát részesítesz most épp előnybe!

Nyomdázás

Ez a polc a gumibélyegző , szilikonnyomda és a szivárvány minden színében megtalálható bélyegzőpárnák kínálatát mutatja be! De ugyanitt találod a különféle eszközöket is, melyek segítik az alkotást, ha nyomdákat használsz. A nyomdázás felnőttként is ugyanolyan jó móka, mint amilyen az óvodában volt. Próbáld ki te is! Széles választékunkban biztosan megtalálod amit keresel!

Art Journal

Szeretsz rajzolni, festeni és művészi módon kifejezni az érzéseidet? Gyűjtsd az alkotásaidat egy füzetbe vagy művésznaplóba! Kínálatunkban találhatsz magas minőségű, akvarellpapíros, kötött füzeteket, félig előrajzolt, mintás művésznaplókat és más olyan füzeteket, amit scrapbookhoz és különféle vegyes technikákhoz is használhatsz. Ezek a füzetek kiválóak útinaplózáshoz, art journal és művésznapló alapként is. A gyűrűs és kötött kivitel alapján döntsd el te, melyiket szeretnéd használni! Vagy, próbáld ki mindet! Ebbe a kategóriába gyűjtve megtalálod azokat a termékeinket, amit művésznaplózáshoz, azaz art journal füzet vezetéséhez használhatsz. Füzetek, alapanyagok, minden, amire szükséged lehet. A kategória folyamatosan frissül, nézz vissza később is!

oldalanként
765 Ft‎

Hatszöges háttérminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Halpikkely háttérminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Szabálytalan nyíl sorminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

2-féle bagoly, 3 pár szem motívum, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Pillangó háttérminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Klasszicista sarokmotívum és sorminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Csempeminta és sorminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Eső háttérminta, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

7-féle rózsaablak motívum, 14,5x20 cm-es festősablon

765 Ft‎

Intarzia háttérminta, 14,5x20 cm-es festősablon

4 305 Ft‎

4 db nagy méretű (8 cm átmérőjű) tintapárna 4 alapszínben - sárga, piros, kék, barna

Megjelenítés 337 - 347 / 347