Mixed media  570 terméket találtam.

Festék, ceruza, pasztell, filctoll, effekt alapanyag, nyomda, pecsét, ecset, stencil, festősablon - hobbikellékek mixed-media technikához a Scrapbook Webáruház kínálatában.

Eszközök mixed media...

Ecset, szivacsecset, akvarellpapír, ami jól jöhet művészkedéshez. Válogass kínálatunkból!

Stencilezés

A stencil műanyag festősablon , amely segítségével különféle mintákat és formákat festhetsz, rajzolhatsz, színezhetsz alkotásaidra vagy határidőnaplódba. A stencil jó segítőtárs, egyszerű használni, és látványos részletekkel gazdagítja alkotásod. Keress és válaszd ki a neked tetsző stencilt az alábbi kategóriákból aszerint, milyen célra keresel megoldást?

Nyomdázás

Ez a polc a gumibélyegző , szilikonnyomda és a szivárvány minden színében megtalálható bélyegzőpárnák kínálatát mutatja be! De ugyanitt találod a különféle eszközöket is, melyek segítik az alkotást, ha nyomdákat használsz. A nyomdázás felnőttként is ugyanolyan jó móka, mint amilyen az óvodában volt. Próbáld ki te is! Széles választékunkban biztosan megtalálod amit keresel!

Festés színezés írás...

Itt találhatsz mindent, amit festés színezés írás és rajzolást témában csak segítségedre lehet. Ceruzák, festékek, tollak, ecsetfilc, folyékony tinta, válassz az alábbi kategóriákból aszerint, milyen technikát részesítesz most épp előnybe!

Art Journal

Szeretsz rajzolni, festeni és művészi módon kifejezni az érzéseidet? Gyűjtsd az alkotásaidat egy füzetbe vagy művésznaplóba! Kínálatunkban találhatsz magas minőségű, akvarellpapíros, kötött füzeteket, félig előrajzolt, mintás művésznaplókat és más olyan füzeteket, amit scrapbookhoz és különféle vegyes technikákhoz is használhatsz. Ezek a füzetek kiválóak útinaplózáshoz, art journal és művésznapló alapként is. A gyűrűs és kötött kivitel alapján döntsd el te, melyiket szeretnéd használni! Vagy, próbáld ki mindet! Ebbe a kategóriába gyűjtve megtalálod azokat a termékeinket, amit művésznaplózáshoz, azaz art journal füzet vezetéséhez használhatsz. Füzetek, alapanyagok, minden, amire szükséged lehet. A kategória folyamatosan frissül, nézz vissza később is!

3D hatás

Ebben a kategóriában azokat a kreatív alapanyagokat gyűjtöttük össze számodra, melyek a 3D hatás elérését segítik elő papír alkotásaidon. Tedd látványosabbá scrapbookoldalaidat és más alkotásaidat háromdimenziós hatású kreatív alapanyagok használatával! Lakkok, adalékanyagok, különleges hatású porok - használd őket és a hűha-reakció garantált! Nézz körül nálunk és ismerkedj meg a termékekkel.

Csillogó hatás

Itt találod azokat a kreatív alapanyagokat melyek csillámos és csillogó hatás elérését segítik elő papír alkotásaidon. Tedd látványosabbá scrapbookoldalaidat és más alkotásaidat csillogó hatású kreatív alapanyagok használatával! Glitterporok, festékek, paszták - használd őket és a hűha-reakció ezekkel is garantált! Nézz körül nálunk és ismerkedj meg a termékekkel.

oldalanként
3 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda apró, gyermekkori emlékeket idéző mintákkal, mint pl. játékok, hangszerek. A nyomda alkalmazható albumok, határidőnaplók díszítéséhez. 1 ív mérete 10,5 x 14,5 cm.

3 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikon nyomda apró, család témakörbe tartozó mintákkal, mint pl. sporteszközök, foglalkozásokhoz tartozó jelképek. A nyomda alkalmazható albumok, határidőnaplók díszítéséhez. 1 ív 10,5 x 14,5 cm.

1 790 Ft‎

1 db, szürkeszínű, lefűzhető, átlátszó műanyag stencil 70 db átrajzolható betű, szám és írásjellel tervezőnaptárhoz és naptárdíszítéshez.95x164 mm. A nagybetűk magassága kb. 1 cm

1 100 Ft‎

Fekete, fehér, szürke árnyalatú csillámpor, glitter 3x3g, praktikus visszazárható, műanyag fiolában

1 100 Ft‎

Arany barna árnyalatú csillámpor, glitter 3x3g, praktikus visszazárható, műanyag fiolában

1 100 Ft‎

Pink árnyalatú csillámpor, glitter 3x3g, praktikus visszazárható, műanyag fiolában

1 100 Ft‎

Zöld árnyalatú csillámpor, glitter 3x3g, praktikus visszazárható, műanyag fiolában

1 100 Ft‎

Kék árnyalatú csillámpor, glitter 3x3g, praktikus visszazárható, műanyag fiolában

1 435 Ft‎

Átlászó alapozófolyadék 100 ml, műanyag flakonban

2 315 Ft‎

A kerékpározás örömét hirdeti ez a 24,5x24,5 cm-es festősablon.Stencilezd ezt az angol feliratokat, városneveket és kerékpárt tartalmazó motívumot a felületre és dobd fel vele a környezeted!Life is a Beautiful Ride - magyarul kb. Az élet egy gyönyörű szép kerekezés | Adventure awaits - magyarul kb. Várnak a kalandok

2 390 Ft‎

Hatféle csempemintás hátteret stencilezhetsz e 19,5x28 cm-es festősablon segítségével a felületre.

2 390 Ft‎

Apró virágmintás hátteret stencilezhetsz e 19,5x28 cm-es festősablon segítségével a felületre.

2 390 Ft‎

Francia liliom háttérminta 19,5x28 cm-es festősablon

1 190 Ft‎

Kávézáshoz köthető felirat, kávészemek és gőzölgő kávémotívum - ezeket a motívumokat stencilezheted e 14,5x20 cm-es festősablon segítségével a felületre.

1 390 Ft‎

Négy különböző, 6,5x6,5 cm méretű, mini stencil, festősablon.Virágmintával.

495 Ft‎

5 db-os, fanyelű, köralakú festőszivacs ecset stencilezéshez és antikoláshoz3 cm átmérő

710 Ft‎

Vörösréz színű, fémhatású Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Sötéthomok  színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

840 Ft‎

6,5x2 cm méretű Anyák napjára szeretettel foam nyomda

545 Ft‎

Olívazöld színű, fényes Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

730 Ft‎

Csillámos festék csőrős hegyű flakonban; könnyű vele írni, rajzolni. Vízbázisú, hamar szárad.

730 Ft‎

Csillámos festék csőrős hegyű flakonban; könnyű vele írni, rajzolni. Vízbázisú, hamar szárad.

730 Ft‎

Csillámos festék csőrős hegyű flakonban; könnyű vele írni, rajzolni. Vízbázisú, hamar szárad.

730 Ft‎

Csillámos festék csőrős hegyű flakonban; könnyű vele írni, rajzolni. Vízbázisú, hamar szárad.

Megjelenítés 193 - 216 / 570