5 db köralakú festőszivacs ecset 3 cm

P26124

5 db-os, fanyelű, köralakú festőszivacs ecset stencilezéshez és antikoláshoz
3 cm átmérő

485 Ft‎

Mire jó a köralakú festőszivacs?

A fanyelű festőszivacs puha felületén összegyűjti a festékanyagot, így egyenletes festékfelvitelt biztosít számodra a választott felületen. Használd ezt az eszközt, ha határozatlan szélű, ködszerű festékfoltot szeretnél kialakítani. Pigmentben gazdag festékanyagokhoz és nedves alapanyagokhoz is használhatod (pl. bélyegzőtinta, akrilfesték, antikolópaszta).

A köralakú festőszivacs készlet előnyei

  • A fanyelű festőszivacs  segítségével könnyen, gyorsan és kényelmesen tudsz felvinni különféle kreatív festékanyagot és folyékony ragasztót a felületre: antikolópaszta, festék, bélyegzőtinta, folyékony ragasztó.

  • A különféle átmérőnek köszönhetően akár kis, akár nagy felületre is a felviheted a festéket, a megfelelő méretű festőszivacsot használva. Méretétől függően képes befedni a felületet és segíti a gyors és nagyobb terjedelmű festékfelvitelt.

  • Jól használható színátmenetes hatások kialakításához, ún. blending tool-ként. Használd ezt az eszközt, ha határozatlan szélű, ködszerű festékfoltot szeretnél kialakítani.
  • Tökéletes akár kis, akár nagy minták stencilezéséhez, közvetlen festékfelvitelhez, papírszélek antikolásához és festéséhez is.

  • Használhatod papír, textília, fém, műanyag és más felületekhez is. Jól alkalmazhatod tinta, festék, paszta felviteléhez, hátterek kialakításához, motívumok és feliratok stencilezéséhez és antikoláshoz is.

A csomag tartalma5 db festőszivacs
Méret3 cm átmérő
AnyagSzivacs

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

5 db köralakú festőszivacs ecset 3 cm

5 db köralakú festőszivacs ecset 3 cm

5 db-os, fanyelű, köralakú festőszivacs ecset stencilezéshez és antikoláshoz
3 cm átmérő