Confetti teendőlista jegyzettömb | Filofax

FX-132842

60 letéphető, 100 g/m2 töltőtollbarát teendőlista jegyzettömb a Filofax Confetti kollekciójának mintázatával díszítve,
95x164 mm (9 mm magas)

3 925 Ft‎

100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike az Expressions kollekció.

Itt az ideje áttörnöd a határokat és leráznod a szabályok béklyóját! Engedd szabadon a benned lakozó kreatív éned! Fedezd fel magadnak az Expressions kollekciót, ami minden ízében a felszabadult és laza, festékfröcskölős alkotói szabadságot hirdeti. A menta és világoskék árnyalatok, a szabálytalan fekete, fehér és arany festékcseppek pozitív kisugárzásúvá és vidám hangulatúvá varázsolják írósztalod környezetét - még élvezetesebbé téve ezzel a naptárazásra szánt időd.

A Filofax Indigo kollekció ezt az üzenetet közvetíti és nyugalmat teremt majd benned minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed.

A Filofax Confetti teendőlista jegyzettömb előnyei

Tedd élvezetesebbé a teendőlistáid összeállítását ezzel a letéphető lapos jegyzettömbbel! A Confetti kollekció vidám mintáival díszített lapokat látva motiváltabbá válik az ember arra, hogy felsorolja mindazt, amit nem szabad elfelejteni vagy el kell majd végezni.

A karton hátlap nemcsak, hogy megkönnyíti az írást (akár a "levegőben" vagy az ölünkben is írhatunk rá), de tökéletesen beleilleszthető a Personal (M) vagy az A5 (L) méretű Filofax határidőnaplók hátsó borítóján a jegyzettömbök számára kialakított zsebekbe is. Így akár egész nap magaddal is hordozhatod.

Ha eldöntötted, hogy mostantól élvezni fogod a határidők és teendők vezetését, akkor egy ilyen szépséges küllemű segítőtárs, biztos, hogy minden nap motiválni fog arra, hogy használd. A Confetti kollekció elemei ráadásul teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így akár az ehhez a mappához tökéletesen illő elválasztólapot, öntapadós jegyzetlapokat, matricaíveket, dekortapaszokat, zippzáras erszényt, de még golyóstollat is választhatsz hozzá, hogy még nagyobb örömöd teljék a használatában.

A Filofax Confetti teendőlista jegyzettömb jellemzői

Külső és belső kialakítása a Confetti kollekció elemeinek mintázatával harmonizál: fekete alapon arany pöttyökkel

 • - Méret: 95x164 mm/9 mm magas
 • - Töltőtollbarát, 100 g/m2 vastag papírlapok
 • - Fejben ragasztott jegyzettömb
 • - 2 mm vastag, erős, szürkekarton hátlap,
 • - a Personal (M) vagy A5 (L) méretű határidőnaplók hátsó zsebébe illeszthető
 • - körben mintás, vonalas lapok, a sor elején pipálható körökkel
 • - To do (Tennivaló) felirat minden oldal tetején
 • - Filofax márkajelzés minden lap alján

Mit tartalmaz a Filofax Confetti teendőlista jegyzettömb?

 • - 60 db letéphető jegyzetlap

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax határidőnaplód neked is!

 • - A Filofax betétlapok és Filofax naptárbetétek segítségével teljes mértékben személyre szabhatod jegyzetfüzeted tartalmát.
 • - Elválasztólapokkal rendszerezheted akár témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) is a mappád tartalmát, így könnyebben áttekintheted jegyzeteidet. További kiegészítőket találsz a Filofax kiegészítő menüpontban. 
 • - Ha pedig imádod a színeket, a matricákat és szeretsz díszíteni, érdemes körülnézned a Filofax Dekoráció menüpontban is!
A csomag tartalma 1 db jegyzettömb (60 lap)
Méret 95x164 mm (9 mm magas)
Szín fekete
Lapméret 95x164 mm
Kollekció Filofax Expressions
Extrák Fejben ragasztott tömb, letéphető lapokkal, karton hátlappal
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Confetti teendőlista jegyzettömb | Filofax

Confetti teendőlista jegyzettömb | Filofax

60 letéphető, 100 g/m2 töltőtollbarát teendőlista jegyzettömb a Filofax Confetti kollekciójának mintázatával díszítve,
95x164 mm (9 mm magas)

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!