Filofax dekoráció  75 terméket találtam.

Imádod a matricákat és a színeket, szereted a kreatív megoldásokat? Most már Filofax márkájú kreatív termékekkel is feldobhatod nyitható gyűrűs határidőnaplód belső kinézetét és teheted élvezetessé ezzel a mindennapi naptárazást. Különleges matricakészlet motiváló feliratokkal és díszítőelemekkel, rajzolósablon, jelölőcímke, washi tape dekortapasz, elválasztólapok, zippzáras lefűzhető tárca - különféle kreatív kiegészítők akár kollekcióban, melynek elemei tökéletesen passzolnak egymáshoz. Soha többé nincs unalmas teendővezetés, határidőfigyelés és jegyzetelés. Használd ezeket a minőségi, trendi dizájn alapján megtervezett kiegészítőket és varázsolj a munkaeszközödből egy imádnivaló barátot! Használd a szűkítést méret és/vagy kollekció szerint és válogass közülük! Ezek a termékek úgy vannak kilyukasztva, hogy határidőnaplódba belefűzheted őket.

oldalanként
2 290 Ft‎

Jelölőmatricák Personal (M, 2), A5 (L, 1), A4 gyűrűs határidőnaplóhoz, többféle mérethez. 270 db matrica

3 450 Ft‎

Sárga, öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölőcímke. Bármely méretű Mini, Pocket (S) és Personal (M), A5 (L) és A4 méretű gyűrűs határidőnaplóhoz.

3 790 Ft‎

Sárga, öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölő címke. Nagy méret. Personal, A5, A4 méretű gyűrűs határidőnaplóhoz.

Megjelenítés 73 - 75 / 75