Scrapbook  1136 terméket találtam.

A legjobb helyre érkeztél! Készíts varázslatos emlékalbumot családod fényképeiből. Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lesz: scrapbook papír, scrapbook alapkarton, scrapbook album, lyukasztó, matrica, ragasztó és rengeteg scrapbook díszítőelem. Minden termékhez részletes leírás, felhasználási ötletek és használati útmutatók. Scrapbook kellékek a fotóalbum készítés szerelmeseinek.

Scrapbook album készítés

Scrapbook album készítésében gondolkodsz? Ezen a polcon találod azokat a hasznos holmikat és alapanyagokat, amelyeket a saját magad által készített album összeállításához és kötéséhez használhatsz.

Képeslapkészítés

Ha a képeslapkészítés a szenvedélyed, itt leválogatva megtalálod hozzá a megfelelő alapanyagokat és eszközöket. Böngéssz bátran, itt minden a te szenvedélyedről szól! Üdvözlő feliratok karácsonyi, születésnapi képeslapokhoz, esküvői meghívó készítéséhez és más alkalmakra. Kártya alapok, mintás scrapbook papírok, matricák és díszítőelemek - kicsiben.

Scrapbook album

Nagy gonddal és szeretettel készített scrapbook alkotásaid megérdemlik a törődést! Scrapbook albumokban éveken át tárolhatod életed krónikáját. Elkészült alkotásaidat gyűjtsd scrapbook albumba vagy készíts saját kezűleg scrapbook minialbumot. Minden hozzávalót megtalálsz a Scrapbook Webáruházban.

Scrapbook alapkarton

Ezek az egyszínű, texturált felületű alapkartonok nélkülözhetetlenek! Mivel súlyra nehezebbek mint a normál papírok, elég vastagok ahhoz, hogy scrapbookozáshoz, albumkészítéshez, képeslapkészítéshez, partidekorációhoz bátran használhasd őket. Sav- és ligninmentesek, így tökéletesen felhasználhatók az időtálló scrapbookoldalakhoz. Méretük egységesen 12x12" (30,5x30,5 cm).

Scrapbook alkotócsomag

Scrapbook alkotócsomag a neve a dizájnerek által kollekcióban tervezett kreatív termékválogatásnak, amelyben egy papírsorozat és hozzáillő díszítőelemek találhatók. Támaszkodj a profi tervezők ízlésére és készíts a színben és hangulatukban egymáshoz tökéletesen illeszkedő scrapbook kellékek felhasználásával profi scrapbookoldalakat - gyönyörű és látványos scrapbookalbumokat. Már csak néhány egyszínű alapkartonra lesz szükséged az alkotócsomag mellé és máris hozzáfoghatsz az alkotáshoz! A scrapbook alkotócsomagokhoz minden esetben segítünk alapkartont és szalagot is választani, kattints minden csomagnál az Ehhez ajánlom fülre!

Scrapbook papír

Böngéssz a különféle stílusú scrapbookpapírok között és készíts csodálatos scrapbookoldalakat, albumokat! Dobd fel a határidőnaplódat és készíts egyedi elválasztólapokat vagy ragaszd be a Bullet Journal füzetedbe a motiváló idézeteket! Használd őket képeslapkészítéshez vagy ünnepi dekorációhoz. A Scrapbook Webáruházban darabra is megvásárolhatod a papírokat, de teljes papírkészletek vagy papírtömbök is rendelkezésedre állnak - segítségükkel a következő projektet már könnyen és lazán elkészítheted. Választhatsz a különféle papírok közül téma vagy szín szerint, akár esküvőre, gyermekszületésre, nyaralás vagy utazós témához keresel hozzávalókat! A 12" (30,5x30,5 cm) nagyságú papírokon kívül kisebb méretű papírokat is találsz. Egyszínű kartonokat keresel? Minden mintás papírhoz ajánlunk ahhoz illő egyszínű alapkartonokat is, de ki is választhatod a Scrapbook karton kategóriából!

Scrapbook díszítés

Tedd izgalmassá scrapbookalbumodat! A papírok és a fotók mellé válassz a témához és a stílusodhoz illő díszítőelemeket is! Papírmasé, chipboard, filcfigura, matrica, fémdísz - bármi ami illik hozzád és a csodálatos albumodhoz. Alakíts ki látványos részleteket, válassz erről a polcról néhány szépséget!

Scrapbook ragasztó

Ugye te is azt szeretnéd, hogy scrapbookalkotásaidat még sokáig tudja a család nézegetni? Scrapbookalbum készítéshez képeslapkészítéshez válaszd a számodra és a célnak legmegfelelőbb scrapbook ragasztót a Scrapbook Webáruházból! Nehéz eldöntened, melyik ragasztó mire való, melyik előnyösebb és hogyan kell használni? Segítenek a részletes leírások!

Eszköz | Szerszám

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Tárolás

Alkotós kincseid megérdemlik a törődést akkor is, amikor épp nem dolgozol velük. Válassz magadnak profi tárolási megoldásaink közül! Scrapbookoldalak, papírok, díszítőelemek, gombok, apróságok - most már lesz helyük! Alakítsd ki a számodra legmegfelelőbb rendszerezési módszereket, hogy azonnal megtaláld a kincsestáradban, amire szükséged van!

Kiadvány Könyv

Válassz magadnak a könyv és naptár formátumú nyomdai scrapbook kiadványokból! Magyar nyelvű scrapbook ötlettár ami segítségedre van a mindennapi alkotás során. Scrapbookoldal készítés lépésről-lépésre, részletes leírás minialbum összeállításához hozzávalólistával és ötletgyűjteménnyel.

oldalanként
1 505 Ft‎

Összesen 72 db szómatricát és koronavírus szimbólumot tartalmazó öntapadós matrica Covid-19 témában, 1 db A5-ös méretű íven, átlátszó alapon fekete betűk.

1 505 Ft‎

Összesen 72 db szómatricát és koronavírus szimbólumot tartalmazó öntapadós matrica Covid-19 témában, 1 db A5-ös méretű íven.

95 Ft‎

1 db (szétszedhető) csavar scrapbook album készítéshez és bővítéshez 5mm átmérő 3 cm csavarhossz (csavarfejek nélkül)

1 160 Ft‎

5 db A5 egyoldalas scrapbookpapír indiános mintákkal 200g Bájos grafikus motívumokban bővelkedő, indiántábort idéző hangulatú papírkészlet gyermeki kalandokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

1 390 Ft‎

6 db A5 egyoldalas scrapbookpapír pasztell színekben, virágos mintákkal 200g Virágokban és akvarellhatású hátterekben gazdag, elegáns stílusú papírkészlet anyák napi témájú scrapbookalbum készítéséhez.

1 390 Ft‎

6 db A5 egyoldalas scrapbookpapír levendulaszínű mintákkal 200g Finom, nőies motívumokban bővelkedő, színeiben és mintáiban nyári nyugalmat és levendulamezőt idéző hangulatú papírkészlet levendulamezőn tett nyári sétákról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

1 735 Ft‎

8 db A5 egyoldalas scrapbookpapír kék-szürke színárnyalatú, vidám mintákkal 200g Szundikáló kisállatfejeket és holdakat, egyszerű grafikai mintákat felvonultató, óvodai világot idéző hangulatú papírkészlet óvodai kalandokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

1 975 Ft‎

7 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír élénk, őszi színekben 200g Retro stílusú grafikákat és koptatott felületeket felvonultató, színeiben őszt idéző papírkészlet őszi családi kalandokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 210 Ft‎

10 db A5 egyoldalas scrapbookpapír nyári, tengerparti motívumokkal 200 g Fotóhatású mintákat felvonultató, tengerparti nyaralást idéző, nyári hangulatú papírkészlet tengerparti nyaralásról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

1 735 Ft‎

8 db A5 egyoldalas scrapbookpapír dínókkal és grafikus motívumokkal, 200 g Bájos dínós motívumokban bővelkedő grafikus stílusú papírkészlet óvodás és gyermeki kalandokról szóló scrapbookalbumokhoz.

2 210 Ft‎

8 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír, élénk színekben, 200g Letisztult grafikus mintázatú, élénk színű kollekció hétköznapokról, családi életről szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 210 Ft‎

10 db A5 egyoldalas scrapbookpapír fekete-fehér és nőies színű mintákkal 200g Trendi fekete-fehér mintákat és nőies színeket egyaránt felvonultató papírkészlet kis- és nagylányokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 210 Ft‎

8 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír, élénk őszi színekben geometrikus mintákkal, 200g Rajzolt, grafikus mintázatú, őszi hangulatú papírkészlet őszi kalandokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 210 Ft‎

8 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír, galaktikus mintákkal, 200g Fiús, férfias színekben és grafikus motívumokban bővelkedő, galaxist idéző papírkészlet galaktikus kalandokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 210 Ft‎

8 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír sárga-kék-szürke geometrikus mintákkal, 200g Grafikus motívumokban bővelkedő, modern hangulatú papírkészlet bármilyen hétköznapi témáról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

1 975 Ft‎

6 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír élénk, romantikus mintákkal, 200g Nőies, virágos motívumokban bővelkedő, romantikus hangulatú papírkészlet szerelemről, anyaságról, szeretetről scrapbookalbum készítéséhez.

2 320 Ft‎

9 db A5 egyoldalas scrapbookpapír fekete-fehér motívumokkal és famintával 200g Elegáns, sokrétűen felhasználható, grafikus mintázatú papírkollekció párkapcsolatról, szerelemről és házasságról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 555 Ft‎

9 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír pasztell színű mintákkal, 200g Shabby chic stílusú, az otthon melegét idéző, nőies papírkollekció a hétköznapok pillanatait megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.

2 555 Ft‎

9 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír utazás témájú mintázattal 200g Grafikus motívumokban és fotóhatású hátterekben bővelkedő utazós témájú papírkollekció utazós kalandokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 790 Ft‎

10 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír trendi színekkel és nyári mintákkal 200g Grafikus motívumokban és energikus színekben bővelkedő, nyári ünnepségeket és házibulit idéző hangulatú papírkészlet partikról és nyári családi ünnepekről szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 790 Ft‎

10 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír pasztell színekben 200g Grafikus stílusú papírkészlet nőies színekkel és tündéri mintákkal cseperedő kislányokról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 790 Ft‎

10 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír virágos mintákkal 200g Szépséges virágmotívumokban bővelkedő, tavaszt idéző, nőies papírkollekció gyengéd érzelmekről szóló scrapbookalkotásokhoz és tavaszi életmeséket megörökítő minialbumokhoz.

2 790 Ft‎

10 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír, 200g Karakteres férfias színű, geometrikus mintázatú papírkollekció fiúkról, férfiakról, apukákról, nagypapákról szóló scrapbookalbum készítéséhez.

2 790 Ft‎

10 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír zenéhez kapcsolódó, grafikus mintázatokkal, 200g koncertélményeket, kedvenc zenéinket, zenetanulást, fellépéseket megörökítő scrapbookalbum készítéshez.

Megjelenítés 841 - 864 / 1136