Keret fészekkel | Marianne vágósablon

LR0458

Négyzet alakú díszkeret fészekkel, madárral, ágakkal. Scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

3 983 Ft‎

-30%

5 690 Ft‎

A Marianne vágósablonokat használhatod scrapbookoldal vagy scrapbookalbum összeállításakor, képeslap vagy ajándékkártya készítésekor vagy más papír alapú dekorációhoz. Készíthetsz a segítségével stencilt vagy 3D hatású, rétegzett alkotásokat is.

Milyen vágógépekhez használhatod a Marianne vágó- és domborítósablont?

A vágósablon a legtöbb jól ismert márkájú vágógéphez (Pl. Sizzix) használható.

Milyen alapanyaghoz használhatod a Marianne vágósablonokat?

A Marianne vágósablonnal vághatsz papírt, scrapbookpapírt, vékony kartont 220 g/m2-es súlyig.

Hogy kell használni a Marianne vágósablont?

Segítségével nagyon sok apró motívumot egyszerre, egy mozdulattal ki tudsz vágni, a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.  

Vágás során a vágósablont az alapanyaggal 2 plexi vágólap közé kell tenni, és át kell tekerni (elektromos vágógépnél át kell engedni). Domborításkor amennyiben szendvicssablont használunk, akkor az egyik felén a pozitív a másik felén a minta negatív nyomata van.

Használatakor a papírt a sablonra helyezzük, összecsukjuk, és átengedjük a gépen. Vannak olyan sablonok, amelyek két lépésben vágnak és domborítanak. Ahhoz, hogy domborítsanak, egy speciális műanyag platformra és egy szilikonlapra van szükség. Először a gépen áttekerve kivágjuk a mintát, utána újra át kell tekernünk a domborításhoz úgy, hogy alul van a sablon vágóéllel felfele, majd a papír, szilikonlap, műanyag platform.

Tipp: A domborított mintát a sablonon keresztül tintapárnával vagy festékkel árnyalhatjuk is, így még plasztikusabb lesz a munkánk. Ha fehérmagvú papírt használunk a domborításhoz és megcsiszoljuk szintén plasztikus hatást érünk el.

Mit tartalmaz a Keret fészekkel Marianne vágósablonkészlet?

Ez a csomag 8 darab vágószerszámot tartalmaz, amelyek a következők: 

  • négyzet alakú keret 125 mm x 125 mm;
  • belső négyzet 77 mm x 77 mm;
  • madár 49 mm x 34 mm;
  • fészek  37 mm x 35 mm; 
  • levelek 12 mm x 25 mm-től 28 mm x 46 mm-ig. 
A csomag tartalma 8 darab vágószerszám

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Keret fészekkel | Marianne vágósablon

Keret fészekkel | Marianne vágósablon

Négyzet alakú díszkeret fészekkel, madárral, ágakkal. Scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.