Szív lyukasztó 9 mm (3/8")

69157000

Szív alakú motívum lyukasztó
9 mm (3/8")

965 Ft‎

Mire jó a motívumlyukasztó?

Használd ezt a lyukasztót, ha könnyedén és gyorsan szeretnél hibátlan szélű, szabályos alakzat(oka)t előállítani ceruza és olló nélkül. A kivágott motívumot ezután scrapbooktechnikához, képeslap-díszítéshez, ajándékcsomagolás készítéséhez, és különféle más papírtechnikához használhatod.

Mi jellemzi a motívumlyukasztót?

A Rayher motívumlyukasztó-családja olyan magas minőségű termékek, melyeket mindenféle típusú papírhoz használhatsz, max. 220 g/m2 súlyhatárig. A belső mechanizmusának köszönhetően, könnyedén és precízen lyukaszthatsz vele különféle motívumokat, különösebb erőfeszítés nélkül.

A lyukasztott formákat az apró, kihúzható tálca segítségével összegyűjtheted lyukasztás közben.
A biztonsági borításának köszönhetően gyermekek is biztonsággal használhatják.

A különféle minták, az összehangolt méretbeli különbségeknek köszönhetően egymással tökéletesen kombinálhatók.

Tuti tipp: Fordítsd fejjel lefelé a lyukasztót, és így az áttetsző tálcán, valamint a lyukasztó nyílásán keresztül láthatod a lyukasztandó papír mintáját. Így könnyedén körbevághatsz feliratokat, mintákat, motívumokat vagy egy-egy fénykép megfelelő részletét (pl. arcokat).

Még egy tuti tipp: Ha szeretnéd megélezni a lyukasztódat: használj többször összehajtott alufóliadarabot. Ha akad a lyukasztó, sütőpapír vagy viaszpapír többszöri lyukasztásával csúszósabbá teheted a belső mechanizmust.

A csomag tartalma 1 db motívumlyukasztó
Méret 9 mm (3/8")

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Szív lyukasztó 9 mm (3/8")

Szív lyukasztó 9 mm (3/8")

Szív alakú motívum lyukasztó
9 mm (3/8")