Indigo Filofax mágneses clip | mágneses klipsz

FX-132833

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Indigo kollekció mintáival díszítve.

5 990 Ft‎

 Ez a termék egy kihagyhatatlan elegáns és vagány kiegészítő a határidőnaplók és a különféle füzetek rajongói számára. Ismerkedjünk meg velük közelebbről!

100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike a Indigo kollekció.

Ha körülveszed magad a mindennapi naptárazás időszakára az időjárás inspirálta mintákkal díszített Indigo kollekció harmonikus kék tónusaival, azok nyugtatóan fognak hatni rád és segíteni fognak a koncentrálásban. A Filofax tervezői kutatásokat végeztek ezen a téren, s ezért alakították ki így az Indigo kollekciót, hogy azok mintái az éjszakai hóesés, a nappali eső, a ködös reggelek nyugalmát idézzék.

A Filofax Indigo kollekció ezt az üzenetet közvetíti és nyugalmat teremt majd benned minden alkalommal. Ez a tartós, műanyagból készült, erős mágneses klipsz ugyanezt az érzést kelti majd benned minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed.

Mire jó a Filofax Indigo mágneses klipsz?

  • - Erős mágneseivel akár 20 lapot is képes összefogni, így nagyszerűen alkalmas a fontos füzet- vagy kalendáriumrészek jelölésére, egybentartására.
  • - Mintázata tökéletesen illeszkedik a Filofax Indigo kollekciójához, így az azonos mintázatú Filofax határidőnaplóban és az áthelyezhető lapos Filofax Notebookban is remek kiegészítőd lesz.
  • - Könyvjelzőként is használhatod, így egy mozdulattal odalapozhatsz, ahol legutóbb tartottál az olvasásban.
  • - Elegáns, műanyagborítású könyvjelző klipsz, amely tökéletesen ötvözi az okos tervezésből adódó előnyöket a Filofax márka exkluzivitásával.

A Filofax Indigo mágneses klipsz jellemzői

  • A csomag tartalma: 1 db mágneses klipsz
  • Mérete: 5,5x2,4 cm (csukott, félbehajtott állapotban)
  • külső és belső borítása különböző
  • műanyag borítású, a Indigo kollekció mintáival díszítve

FIGYELEM! A klipszek károsíthatják a mágneskártyával ellátott bankkártyákat. Emiatt ne használd ezt a klipszet mágneskártyák, ajándékkártyák, hotelben használt kulcskártyák vagy bankkártyák rögzítésére. Tárold ezeket minimum 2,5 cm távolságra a mágnestől.

A csomag tartalma mágneses klipsz
Mennyiség 1 db
Méret 5,5x2,4 cm
Szín fekete
Kollekció Filofax Indigo
Záródás Mágneses
Anyag Műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Indigo Filofax mágneses clip | mágneses klipsz

Indigo Filofax mágneses clip | mágneses klipsz

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Indigo kollekció mintáival díszítve.