A5 spirálos scrapbookalbum paszpartus borítóval

8169200

Vastag, barna színű papírmaséból készült borítójú scrapbookalbum alap, spirálkötéssel, paszpartus borítóval, téglalap alakú ablakkal. Fekvő formátum.
30 db 190 g/m2 súlyú belívvel. Mérete: A5

2 640 Ft‎

Szívesen ajándékoznál valakinek egy A5 méretű scrapbookalbumot, amit saját kezűleg díszítettél fel? Vagy inkább magadat és a családodat lepnéd meg a legkedvesebb emlékeidet összegyűjtő scrapbookalbummal?

Ez a vastag papírmasé borítójú album kiváló megoldás lesz! 

Hogyan használható a spirálkötésű scrapbookalbum alap?

  • - Díszítsd ki az oldalait! Vond be a minialbum lapjait scrapbook papírokból kivágott elemekkel!
  • - A paszpartu ablakába helyezz képeket vagy egyéb díszítőelemeket! Játszhatsz ezekkel úgy, hogy a nyíláson csak néhány részlet látható, de kinyitva a teljes kép feltárul.
  • - Vedd figyelembe a spirálozott részt! 
  • - A képeket vagy a címfeliratokat emeld ki egyszínű kartonból kivágott darabokkal.
  • - Ragaszd bele a fotókat, használj díszítőelemeket!

Miért jó a spirálozott scrapbook album alapot használni?

  • - Mivel a karton borító erős papírmaséból készült, bátran használhatsz a borító díszítéséhez kár akrilfestéket és különféle mixed-media alapanyagokat is a díszítéshez - nem fog átázni.
  • - A 30 db belső oldal 190 g/m2 súlyú kartonból készült. Ez elég vastag ahhoz, hogy ha mindkét oldalát is díszíted az oldalaknak, akár több réteg papírral és fényképpel, akkor is meg fogja tartani, nem fognak könnyen kiszakadni (azért óvatos lapozással elősegítheted, hogy tovább tartson majd az album).
  • - A spirálkötés első látásra túl nagynak tűnhet, pedig ez az album egyik legkiválóbb tulajdonsága és okos, előrelátó tervezés eredménye. Ha ugyanis több réteg papírral és fotókkal díszíted az albumot vagy 3D díszítőelemekkel, utazós emléktárgyakkal vagy 3D ragasztópárnákkal emelsz ki egyes réteget, az megnöveli az album vastagságát. A  nagy átmérőjű spirál lehetővé teszi, hogy akkor is párhuzamosan fog záródni (kacsacsőr-effektus kizárva), ha alaposan megtömted az albumot tartalommal.
  • - Ebben az albumban nincsenek műanyag tasakok. Tehát, ha olyan albumot szeretnél készíteni, aminek a lapjait, ha befejezted bárki közvetlenül végig tud majd simítani az ujjaival (ez a velejárója az ellenállhatatlanul szép scrapbookalbumoknak és a kedves emlékek látványának), akkor pont erre az albumtípusra lesz szükséged!A csomag tartalma A5 spirálos album 30 lappal
Méret A5 (14,8x21 cm)
Súly Belső lapok vastagsága 190 g/m2
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

A5 spirálos scrapbookalbum paszpartus borítóval

A5 spirálos scrapbookalbum paszpartus borítóval

Vastag, barna színű papírmaséból készült borítójú scrapbookalbum alap, spirálkötéssel, paszpartus borítóval, téglalap alakú ablakkal. Fekvő formátum.
30 db 190 g/m2 súlyú belívvel. Mérete: A5