A kisfiú álma | papír díszítőelem készlet

KI0054

Gyermeki kalandokhoz és vidám témákhoz köthető motívumok 160 g/sm papírból 40 db előre kivágott papír díszítőelem 3-6 cm

2 390 Ft‎

A kisfiú álma díszítőelem-készlet motívumaival látványosan díszítheted scrapbookalbumodat, határidőnaplódat, és csodás képeslapokat is készíthetsz! A papír kivágatokat nagyon könnyű felhasználni és instant sikerélményt adnak!

Mire jó A kisfiú álma papír díszítőelem készlet?

Ez a készlet 40 db, a gyermekkor témájához kötődő családi élmények vagy vidám kalandok dokumentálásához használható, előre kivágott, papír díszítőelemet tartalmaz, melyeket különféle papírprojektek díszítéséhez is használhatsz. Egy ilyen készletben számos kivágatot találsz, ezek mindegyike motívumaiban passzol egymáshoz, ezért jól variálhatod őket egy projekten belül.

A díszítőelemek egy új magyar scrapbook márka, a Fraupester termékei. Különlegességük, hogy akvarelltechnikával festett, eredeti motívumokat tartalmaznak, finoman strukturált fehér kartonra nyomtatva - így sokszorosítást követően is megőrzik azt a hatást, mintha csak egy frissen festett motívumot használnál fel.

Mire jó tehát ez a készlet?

  • - Díszíthetsz vele scrapbookoldalt.
  • - Feldobhatod vele a scrapbookalbum borítóját és belső oldalait - Tudtad, hogy az egységes díszítőelemkészlet a profi scrapbookalbumok egyik titka?
  • - Motiváló elválasztólapokat készíthetsz határidőnaplódhoz.
  • - Látványosabbá teheted a képeslapjaidat és ajándékaidat.
  • - Csúcs szuper lakásdíszeket, zászlófüzért, parti díszeket és süteménycsomagolásokat készíthetsz a felhasználásukkal.

Hogyan használható A kisfiú álma papír díszítőelem készlet?

  1. 1. Válaszd ki a készletből a neked tetsző díszítőelemeket és rendezd őket csokrokba úgy, hogy kissé fedjék egymást - akár egy virágcsokorban.
  2. 2. Próbáld oda a kiválasztott felületre, nézd meg, hogyan mutatnak a legjobban - scrapbookalbumban a fotók, címfelirat vagy képaláírás közelében, képeslap elejére, határidőnapló elválasztólapjára.
  3. 3. Ezután papír ragasztóval, kétoldalú ragasztóval vagy ragasztópöttyel rögzítsd az alaphoz ezeket az egyszerű és mutatós díszeket.
  4. Ha igazán látványos eredményt szeretnél elérni, használj 3D ragasztópárnákat és ezekkel emeld ki a síkból az egyes elemeket.

Ezeket a ragasztókat ajánlom a papír kivágatok rögzítéséhez: Scrapbook ragasztó

Nézd meg az ehhez a termékhez kapcsolódó más kiegészítőket is amiket az Ehhez ajánlom fülön gyűjtöttem össze.

Milyen témához illik A kisfiú álma papír díszítőelem készlet?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor az adott terméket besoroljuk a jelenleg kb. 50 különböző témához, hogy ezzel is megkönnyítsük a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Család, Kirándulás, Tavasz, Kisfiú

A csomag tartalma 40 db kivágat
Szín kék
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

A kisfiú álma | papír díszítőelem készlet

A kisfiú álma | papír díszítőelem készlet

Gyermeki kalandokhoz és vidám témákhoz köthető motívumok 160 g/sm papírból 40 db előre kivágott papír díszítőelem 3-6 cm