Ujjra húzható festőszivacs

P25492

4 cm átmérőjű, ujjra húzható, domború, kerek festőszivacs stencilezéshez és antikoláshoz

832 Ft‎

Mire jó az ujjra húzható festőszivacs?

Ez a kényelmesen használható, ujjra húzható festőszivacs puha felületén összegyűjti a festékanyagot, így egyenletes festékfelvitelt biztosít számodra a választott felületen. Apró pigmenttartalmú festékanyagokhoz a legtökéletesebb (pl. bélyegzőtinta).

Az ujjra húzható festőszivacs előnyei

  • A japán Tsukineko márka ujjra húzható festőszivacsa segítségével könnyen, gyorsan és kényelmesen tudsz felvinni különféle kreatív festékanyagot és folyékony ragasztót a felületre: antikolópaszta, festék, bélyegzőtinta, folyékony ragasztó.

  • A 4 cm átmérőnek köszönhetően nagy felületet képes befedni és segíti a gyors és nagyobb terjedelmű festékfelvitelt.

  • Mivel köralakú és domború a szivacs felülete, így nem határozott szélű, hanem ködszerű festékfoltot kapsz. Ezért kiválóan használható színátmenetes hatások kialakításához, ún. blending tool-ként is használhatod.
  • Tökéletes akár kis, akár nagy minták stencilezéséhez, közvetlen festékfelvitelhez, papírszélek antikolásához és festéséhez is. A puha szivacsnak köszönhetően nem fog beszakadni a papír széle.

  • Használhatod papír, textília, fém, műanyag és más felületekhez is. Jól alkalmazhatod tinta, festék, paszta felviteléhez, hátterek kialakításához, motívumok és feliratok stencilezéséhez és antikoláshoz is.

A csomag tartalma 1 db festőszivacs
Méret 4 cm
Anyag Szivacs

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Ujjra húzható festőszivacs

Ujjra húzható festőszivacs

4 cm átmérőjű, ujjra húzható, domború, kerek festőszivacs stencilezéshez és antikoláshoz