Pumpkin Seed 05 |12" scrapbookpapír

LX20K33-05

Kiváló minőségű Laserowe LOVE kétoldalas scrapbookpapír, őszi mintával. Egyik oldalán akvarell hatású dísztök motívumok, másik oldala deszka hatású.
Méret: 30 x 30 cm.

400 Ft‎

A Pumpkin Seed a Laserowe Love 12” (30,5 x 30,5 cm) méretű kétoldalas scrapbookpapír papírkollekciója, mely egy őszi, halloweenhez kapcsolódó papírokat tartalmaz, ennek egyik eleme a Pumpkin Seed 05.

Mihez ajánlom a Pumpkin Seed 05 scrapbookpapírt?

  • - Színei, és képi elemei miatt ezt a papírkészletet őszi családi programokat (pl. tökfaragás) megörökítő scrapbookalkotáshozminialbumhoz vagy erdei kirándulásokat dokumentáló albumok készítéséhez bizalommal ajánlom, de képeslapok, meghívók összeállításához is kiváló választás.

Mijellemzi a Pumpkin Seed 05 kétoldalas scrapbookpapírt?

  • - Ez a scrapbookpapír 30,5x30,5 cm méretű, vastag, ún. egyoldalas scrapbookpapír.
  • - Egyik oldalán akvarell hatású dísztök motívumok, másik oldala deszka hatású.
  • - A papír 250g/m2 súlyú. Minialbum önálló oldalaként is használható.

Mi illik hozzá?

  • - Ez a scrapbookpapír készlet a Pumpkin Seed kollekció része. Ennek a kollekciónak a jellemző színei: homokszínű, napsárga, kakaóbarna, mohazöld, narancssárga és sötétszürke. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: falevelek, őszi termések, kirándulós holmi, halloween tökök. Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!
  • Tipp: a Pumpkin Seed elemeit egyenként és készletben is megvásárolhatod áruházunkban! Nézd meg a kollekció további elemeit az Ehhez ajánlom fülre kattintva.

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot a Pumpkin Seed scrapbookpapír-készletben található összes papír felhasználásával!

Milyen témához illenek a Pumpkin Seed scrapbookpapír-készlet tagjai?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához, hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Család, Kirándulás, Ősz, Halloween

Mennyiség 1 db
Méret 12"
Súly 250 g
Szín pasztell
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Pumpkin Seed 05 |12" scrapbookpapír

Pumpkin Seed 05 |12" scrapbookpapír

Kiváló minőségű Laserowe LOVE kétoldalas scrapbookpapír, őszi mintával. Egyik oldalán akvarell hatású dísztök motívumok, másik oldala deszka hatású.
Méret: 30 x 30 cm.