EZ maxi mágneses betétlap 3 db , bélyegzők és vágósablonok tárolására Crafter's Companion

89785000

3 db "maxi" méretű mágneses betétlap EZ rendszerező gyűrűs mappához
vágókések és bélyegzők tárolásához

5 290 Ft‎

Szanaszét hevernek az akrilbélyegzőid és a cling típusú (fa fogantyúval nem rendelkező) foam- és gumibélyegzőid?
Alig találod meg a vágókéseket, mert egy dobozban raktározod őket? Szeretnéd végre átlátható módon, szép rendszerben tárolni őket? Használd ezt a praktikus rendszerező mappát, mely kifejezetten ilyen termékek tároláshoz és rendszerezéséhez készült!

Hogyan használhatod az EZ rendszerező mappát és az EZ rendszert?

  • - Az EZ (easy) rendszer elnevezése valóban kifejező szójáték! A két betű kimondva ugyanis így hangzik: "e-zee" azaz "easy", ez a szó pedig, magyarul könnyű-t jelent. Ez a rendszer ugyanis kiválóan és egycsapásra megoldja bélyegző- és vágókés-tárolási gondjaidat!
  • - Az EZ rendszer tulajdonképpen egy zárható dobozon alapul, ami 3 db összepattintható gyűrűt rejt, a gyűrűkbe pedig speciálisan kialakított betétlapokat fűzve, akrilbélyegzőket, cling típusú (foam- és gumibélyegzőket), valamint fém vágókéseket tárolhatsz és rendszerezhetsz.
  • - A betétlapok egyik típusa (a fehér színűek) mindkét oldalán fényes bevonattal rendelkeznek, amire könnyedén feltapad az akrilbélyegző és a cling típusú bélyegző - mintha csak az akrilblokkra vagy az eredeti fóliára helyeznéd vissza azokat.
  • - A betétlapok másik típusának (a fekete/fehér színűek) pedig egyik oldala mágneses, így a vékony fém vágókések azonnal rátapadnak. Ezeknek a betétlapoknak a másik oldala nem mágneses, így nem tapadnak össze a tárolómappában. Ugyanakkor a fehér oldaluk megegyezik az előző típusban leírt betétlapokéval, így bélyegzők tárolására és rendszerezésére is alkalmas.
  • - A mappa külön előnye, hogy külső része egy felül nyitott fóliazsebbel rendelkezik, így ide akár a benne lévő bélyegzők mintafóliáját is belehelyezheted, de egyedileg is nyomtathatsz vagy bélyegezhetsz olyan borítót, ami alapján be tudod azonosítani a mappában található bélyegzőket, vágókéseket. De, akár felsorolást is készíthetsz kézzel vagy nyomtatóval. Csak becsúsztatod a fólia alá és máris csinos és átlátható rendszert teremtettél.
  • - Egy ilyen mappába 5-12 db betétlap fűzhető - attól függően, hogy vágókéseket és/vagy bélyegzőket tárolsz majd bennük.
  • - Ez a rendszer megvédi a naptól és a portól bélyegzőidet és vágókéseidet.
  • - A bélyegzők gyári mintafóliáit a betétlapok közé is fűzheted, ha kalauzlyukasztóval kilukasztod a belső gyűrűknek megfelelő helyen.
  • - Mivel a doboz zárható, így az apró bélyegzők sem fognak kiesni és elkallódni.
  • - Ha eddig dobozban tároltad őket, akkor ennek a rendszernek az alkalmazásával örökre megszűnik a bélyegzők és a vágókések átláthatatlan káosza. A lapozgatható mappában innentől kezdve pontosan tudni és látni fogod, milyen eszközparkkal rendelkezel és könnyen ki fogod tudni választani, hogy mire van éppen szükséged.

Tuti tipp: Legyen ez a rendszerező mappa akril- és cling típusú bélyegzőid valamint vágókéseid otthona! Így, minden kéznél, egy helyen lesz! Tégy rendet a fiókodban és az asztalodon!

Figyelem! Ehhez a betétlaphoz tárolómappa is tartozik, amit külön vásárolhatsz meg! Kattints ez Ehhez ajánlom fülre!

A csomag tartalma 3 db mágnes betétlap
Méret 22,8x27,9 cm
Extrák Egyik oldalán mágneses, másik oldalán fényes bevonatú betétlapok
Anyag Műanyag