EZ mini rendszerező mappa bélyegzők és vágósablonok tárolására Crafter's Companion

89780000

24x17,7x3,2 cm "mini" méretű rendszerező gyűrűs mappa, zárható doboz, feliratozható külső tasakkal, 
bélyegzők és vágókések tárolásához 
áttetsző műanyagból

Szanaszét hevernek az akrilbélyegzőid és a cling típusú (fa fogantyúval nem rendelkező) foam- és gumibélyegzőid?
Alig találod meg a vágókéseket, mert egy dobozban raktározod őket? Szeretnéd végre átlátható módon, szép rendszerben tárolni őket? Használd ezt a praktikus rendszerező mappát, mely kifejezetten ilyen termékek tároláshoz és rendszerezéséhez készült!

Hogyan használhatod az EZ rendszerező mappát és az EZ rendszert?

  • - Az EZ (easy) rendszer elnevezése valóban kifejező szójáték! A két betű kimondva ugyanis így hangzik: "e-zee" azaz "easy", ez a szó pedig, magyarul könnyű-t jelent. Ez a rendszer ugyanis kiválóan és egycsapásra megoldja bélyegző- és vágókés-tárolási gondjaidat!
  • - Az EZ rendszer tulajdonképpen egy zárható dobozon alapul, ami 3 db összepattintható gyűrűt rejt, a gyűrűkbe pedig speciálisan kialakított betétlapokat fűzve, akrilbélyegzőket, cling típusú (foam- és gumibélyegzőket), valamint fém vágókéseket tárolhatsz és rendszerezhetsz.
  • - A betétlapok egyik típusa (a fehér színűek) mindkét oldalán fényes bevonattal rendelkeznek, amire könnyedén feltapad az akrilbélyegző és a cling típusú bélyegző - mintha csak az akrilblokkra vagy az eredeti fóliára helyeznéd vissza azokat.
  • - A betétlapok másik típusának (a fekete/fehér színűek) pedig egyik oldala mágneses, így a vékony fém vágókések azonnal rátapadnak. Ezeknek a betétlapoknak a másik oldala nem mágneses, így nem tapadnak össze a tárolómappában. Ugyanakkor a fehér oldaluk megegyezik az előző típusban leírt betétlapokéval, így bélyegzők tárolására és rendszerezésére is alkalmas.
  • - A mappa külön előnye, hogy külső része egy felül nyitott fóliazsebbel rendelkezik, így ide akár a benne lévő bélyegzők mintafóliáját is belehelyezheted, de egyedileg is nyomtathatsz vagy bélyegezhetsz olyan borítót, ami alapján be tudod azonosítani a mappában található bélyegzőket, vágókéseket. De, akár felsorolást is készíthetsz kézzel vagy nyomtatóval. Csak becsúsztatod a fólia alá és máris csinos és átlátható rendszert teremtettél.
  • - Egy ilyen mappába 5-12 db betétlap fűzhető - attól függően, hogy vágókéseket és/vagy bélyegzőket tárolsz majd bennük.
  • - Ez a rendszer megvédi a naptól és a portól bélyegzőidet és vágókéseidet.
  • - A bélyegzők gyári mintafóliáit a betétlapok közé is fűzheted, ha kalauzlyukasztóval kilukasztod a belső gyűrűknek megfelelő helyen.
  • - Mivel a doboz zárható, így az apró bélyegzők sem fognak kiesni és elkallódni.
  • - Ha eddig dobozban tároltad őket, akkor ennek a rendszernek az alkalmazásával örökre megszűnik a bélyegzők és a vágókések átláthatatlan káosza. A lapozgatható mappában innentől kezdve pontosan tudni és látni fogod, milyen eszközparkkal rendelkezel és könnyen ki fogod tudni választani, hogy mire van éppen szükséged.

Tuti tipp: Legyen ez a rendszerező mappa akril- és cling típusú bélyegzőid valamint vágókéseid otthona! Így, minden kéznél, egy helyen lesz! Tégy rendet a fiókodban és az asztalodon!

Figyelem! Ez a mappa nem tartalmaz betétlapokat, azokat külön vásárolhatod meg! Kattints ez Ehhez ajánlom fülre és válassz közülük!

A csomag tartalma 1 db összepattintással záródó, műanyag doboz
Méret 24x17,7x3,2 cm
Extrák 3 db nyitható, belső gyűrűvel
Anyag Műanyag