10,5 cm széles mágneses képkeret scrapbookoldal fotózásához tárolásához

62808000

10,5x1,5x0,7 cm méretű, natúr fából készült mágnese képkeret scrapbookoldal fotózásához és kiállításához, tárolásához

1 015 Ft‎

Szívesen megosztanád az alkotásodról készült fényképet a közösségi médiában de nem tudod hogyan állíthatnád be úgy, hogy könnyen le tudd fotózni? Használd ezt a képkeretet!

Mire jó a mágneses képkeret?

  • Ez a képkeret kiválóan alkalmas arra, hogy kiállítsd legkedvesebb alkotásaidat a lakásban.
  • Ugyanígy, alkalmas arra is, hogy ha fotót szeretnél készíteni scrapbookoldaladról, akkor e mágneses keret segítségével megteheted.

Hogyan használhatod a mágneses képkeretet fotózáshoz?

  • Scrapbookoldal fényképezése: A két-két pár lécet helyezd a scrapbookoldalad alsó és felső részére úgy, hogy a mágnescsíkok közrefogják az oldalt. Húzd a lehető legjobban a papír alsó és felső szélére a keretet, hogy még épp megtartsák az oldalt, de minél kevesebbet takarjanak ki a kompozícióból. Ezután pedig akaszd fel a falra és már gyönyörködhetsz is benne! Vagy, akár kezdődhet is a fotózás!
  • Tuti tipp: A részletfotókat is kényelmesebb lesz így elkészítened, mert a függesztés lehetővé teszi, hogy az árnyékok segítségével jobban érvényesüljön a térbeli hatás.
  • Színezd újra! A keretet festheted, antikolhatod, külső oldalát bevonhatod textíliával vagy scrapbookpapírral.

Tuti tipp: Scrapbook alkotásod így gyerekszoba, alkotószoba, nappaliszoba díszeként is funkcionálhat, de ajándék keretezéséhez is kiváló

A csomag tartalma 2x2 db mágneses rúd, akasztózsinórral
Méret 10,5 cm széles
Anyag Fa