Állvány scrapbookoldal fotózásához tárolásához

6140300

17 cm méretű, fából készült állvány scrapbookoldal, minialbum, képeslap fotózásához és kiállításához, tárolásához

1 220 Ft‎

Szívesen megosztanád az alkotásodról készült fényképet a közösségi médiában de nem tudod hogyan állíthatnád be úgy, hogy könnyen le tudd fotózni? Használd ezt az állványt!

Kiállítanád a komódon a legújabb scrapbookoldaladat, de egyszerűen bármihez támasztod, lecsúszik és egyáltalán nem is mutat jól? Használd ezt az állványt!

Mire jó ez az állvány?

  • - Ez az állvány, ami tulajdonképpen egy dísztányértartó, kiválóan alkalmas arra, hogy kiállítsd legkedvesebb alkotásaidat a lakásban.
  • - Ugyanígy, alkalmas arra is, hogy ha térbe állított, különféle csini dolgokkal körberakott, stúdióminőségű, trendi fotót szeretnél készíteni minialbumodról vagy scrapbookoldaladról, akkor ennek az állványnak a segítségével megteheted.

Hogyan használhatod ezt az állványt fotózáshoz?

  • - Scrapbookoldal fényképezése: amennyiben nem erős kartonra dolgoztál, tiszta hullámkartonból (például tiszta pizzásdoboz, mint amiben kapod a papírokat, ha tőlünk rendelsz) vágj ki a fotózandó scrapbookoldal méreténél 2-3 cm-rel kisebb négyzetet. Ennek fogod nekitámasztani az oldalt. Nyisd szét az állványt a legszélesebbre, majd a kartont és az oldalt együtt állítsd bele az állványba. Rendezd be a fényképhez a környezetet és fényképezd le az oldalt.
  • - Scrapbook minialbum fényképezése: Nyisd szét az állványt és helyezd nyitott állapotban az album oldalait az állvány két oldalára. Többnyire ilyenkor az albumok oldalai beleakadnak az állvány lábának felhajló szélébe és így nem csukódik be az album, könnyen le tudod fotózni. De, ha mégsem, akkor ha bulldogklipszet használsz, akkor biztosan nem fog becsukódni.
  • - Tuti tipp: A részletfotókat is könnyebb lesz így elkészítened, mert a dőlésszög lehetővé teszi, hogy az árnyékok segítségével jobban érvényesüljön a térbeli hatás.

Tuti tipp: Scrapbook alkotásod így gyerekszoba, alkotószoba, nappaliszoba díszeként is funkcionálhat, de ajándék tárolálsára is kiváló

A csomag tartalma 1 db kinyitható, fa állvány
Anyag Fa