Szikrázó nyár | alkotócsomag

AL0107

Vízparti nyaralás hangulatát idéző scrapbook alkotócsomag, nyári családi programokat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.
12" (30,5x30,5 cm) 250 g-os mintás papírokkal, kivágóívvel, matricákkal, chipboard díszítőelemmel - Szikrázó nyár

8 075 Ft‎

A Szikrázó nyár scrapbook alkotócsomag nyári családi programokat, vízparti nyaralást megörökítő scrapbookalbum készítéséhez, díszítőelemekkel együtt.

A ScrapUp Szikrázó nyár kollekciója a nyári színpaletta árnyalatait felvonultató, geometrikus formákkal és trópusi/mediterrán virágokkal kiegészített, modern kollekció, mely utazáshoz kapcsolódó de tulajdonképpen bármilyen más vidámi családi programok témájában is kiválóan felhasználható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt.

Mihez ajánlom a Szikrázó nyár scrapbook alkotócsomagot?

  • - Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet nyári témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint vízparti, strandos, pancsolós élményeket összegyűjtő minialbumokhoz és ajándékalbumokhoz, ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeket, zászlófüzért, parti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Mit tartalmaz a Szikrázó nyár alkotócsomag?

  • - A készlet 10 db 12" (30,5x30,5 cm) méretű egyik oldalán mintás scrapbookpapírt tartalmaz (a másik oldala fehér).
  • - 10-féle minta (minden mintából 1 db) (Szikrázó nyár 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10)
  • - A papírok 250g/m2 súlyúak. Normál tartású scrapbookpapírnak számítanak, minialbum önálló oldalaként is használhatók.
  • - 1 db A4 méretű kivágóív 57 db kivágható, kifesthető motívummal
  • - 1 db A5 méretű washi matricaív 29 db matricával
  • - chipboard csomag (2 db címfelirat és 23 db motívum)

Mi illik még hozzá?

  • - Ez az alkotócsomag a Szikrázó nyár kollekció része. Ennek a kollekciónak a jellemző színei: pasztellrózsaszín, mályva, elefántcsont, türkiz, vízkék és fehér. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: virágok, levelek, koktélok, gyümölcsök, tengeri állatok, strandolós kellékek, geometrikus ábrák, akvarell festékfoltok. Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!
  • Tipp: a Szikrázó nyár scrapbook alkotócsomag elemeit egyenként és készletben is megvásárolhatod áruházunkban! Nézd meg a kollekció további elemeit az Ehhez ajánlom fülre kattintva.

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot a Szikrázó nyár scrapbook alkotócsomagban található összes elem felhasználásával!

Milyen témához illenek a Szikrázó nyár 12” scrapbook alkotócsomag?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor besoroljuk az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához, hogy ezzel is megkönnyítsük a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Nyár, Utazás, Strand/Vízpart

A csomag tartalma 10 db scrapbookpapír, 1 db A4 kivágóív, 1 db A5 washi matricaív, chpboard csomag
Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 250 g
Szín élénk
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Szikrázó nyár | alkotócsomag

Szikrázó nyár | alkotócsomag

Vízparti nyaralás hangulatát idéző scrapbook alkotócsomag, nyári családi programokat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.
12" (30,5x30,5 cm) 250 g-os mintás papírokkal, kivágóívvel, matricákkal, chipboard díszítőelemmel - Szikrázó nyár